سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دانلود پروژه مقاله دستور کار آزمایشگاه روش های آبیاری در word

شنبه 95/5/30 5:46 صبح| | نظر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود پروژه مقاله دستور کار آزمایشگاه روش های آبیاری در word دارای 35 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود پروژه مقاله دستور کار آزمایشگاه روش های آبیاری در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود پروژه مقاله دستور کار آزمایشگاه روش های آبیاری در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود پروژه مقاله دستور کار آزمایشگاه روش های آبیاری در word :

آزمایش شماره 1- نمونه برداری آب آبیاری
هدف: آشنایی با روش صحیح نمونه برداری آب آبیاری

مقدمه
ارزیابی کیفی منابع آب به صحت و دقت آزمایش های فیزیوکوشیمیایی و باکتریولوژیکی بستگی دارد. داده های مورد ارزیابی نیز با نحوه برداشت آب در ارتباط می باشد. بنابراین حتی در صورت بکارگیری روش های پیشرفته آزمایشگاهی چنانچه نمونه برداری آب از منبع اصلی با شرایط علمی و استاندارد مطابقت نداشته باشد، نتایج غلط و گمراه کننده ای در بر خواهد داشت.

از اولین اقداماتی که در طراحی یک سیستم آبیاری بایستی انجام گیرد بررسی خصوصیات کیفی آب است. به بیان دیگر نمونه برداری صحیح از آب آبیاری نخستین و مهمترین مرحله بررسی کیفیت آب است. نمونه ای که برای انجام آزمایشات کیفی برداشت می شود باید معرف منبع آب مورد استفاده در طول سال باشد.
فرایند نمونه برداری آب شامل مراحل نمونه گیری آب، تثبیت و انتقال به آزمایشگاه است. به عبارت دیگر در نگهداری از نمونه برداشتی تا زمان انتقال آن به آزمایشگاه و انجام آزمایشات کیفی بایستی توجه ویژه داشت تا در خواص فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی آن تغییری ایجاد نگردد.

روش کار
در نمونه برداری از آب آبیاری رعایت نکات زیر ضروری است:
از نظر شیمیایی ظروف نمونه برداری باید پلاستیکی (پلی اتیلن) و یا شیشه ای باشند. در نمونه برداری آب برای تعیین پارامترهایی مانند فسفات ها، حشره کش ها و مواد مشابه از ظروف شیشه ای استفاده می شود و در بقیه موارد می توان از بطری پلاستیکی استفاده نمود. قسمت داخلی بطری های پلی اتیلن قبل از استفاده به مدت 24 ساعت با محلول پتاسیم یداید 8 درصد و نیز بطری های شیشه ای با محلول هیدروفلوئوریک اسید 5/0 درصد پر و نگهداری شود و سپس با آب مقطر شستشو داده شود. این بطری ها پس از هر نمونه برداری بایستی با برس و آب مقطر تمیز شوند. در نمونه برداری برای آزمایش های باکتریولوژیکی آب، بطری شیشه ای استریل یک بار مصرف به کار برده می شود.

در هنگام نمونه برداری باید دقت شود که ظرف کاملاً از آب پر شود و سپس فوراً درب آن را بسته تا تمام هوای موجود در ظرف خارج گردد.
در زمان نمونه برداری بهتر است دو یا سه بار بطری را از آب پر و خالی کرده و سپس نمونه اصلی را برداشت نمود.
در بعضی مواقع بهتر است به جای برداشت یک نمونه، از یک منبع چند نمونه برداشت و سپس آنها را مخلوط کرد.

برای نمونه برداری از آب چاه باید بعد از اینکه پمپ 30 دقیقه یا بیشتر کار کرد نمونه را برداشت نمود و اگر از آب لوله کشی استفاده می شود، شیر آب را به مدت چند دقیقه باز نگه داشته تا آب داخل لوله خارج شود.
در نمونه برداری از آب رودخانه، استخر، قنات و یا کانال باید نمونه ها را از وسط آبراهه و کمی زیر سطح آب تهیه نموده و از برداشت نمونه از حاشیه جویها که در تماس با جدار کانال است خودداری نمود.

مقدار نمونه لازم برای سری کامل آزمایشات فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی حدوداً سه لیتر است ولی برای آزمایشات مرسوم آبیاری یک لیتر کفایت می کند.
در زمان نمونه برداری بهتر است درجه حرارت و در صورت امکان اسیدیته را در محل ثبت کرد.
روی هر بطری مشخصات نمونه از قبیل شماره نمونه، زمان و مکان نمونه برداری، نوع منبع آب و غیره قید شود و اطلاعات اضافی بر روی ورقه جداگانه ای ثبت گردد.
نمونه های برداشت شده بایستی هر چه زودتر به آزمایشگاه منتقل و تحت آزمایش قرار گیرند. هرگاه بعد از نمونه برداری شرایط انجام آزمایش فراهم نباشد بایستی نمونه آب را در دمای 4-0 درجه سانتیگراد نگهداری نمود.

در صورتی که تشخیص دهید کیفیت آب در طول سال متغیر است، زمانی اقدام به نمونه گیری نمایید که آب در بدترین وضعیت کیفی باشد. مثلاً اکثر رودخانه ها در بهار پر آب بوده و کیفیت آب نیز خوب است حال آنکه در فصل تابستان غلضت املاح زیاد بوده و آب از کیفیت خوبی برخوردار نمی باشد، بنابراین نمونه برداری در این زمان (تابستان) ارجح تر است. همچنین اگر مواد معلق در زمان خاصی از سال در آبراهه بیشتر است نمونه گیری در آن زمان انجام گیرد.
برای اندازه گیری اکسیژن محلول آب باید در نمونه گیری آب دقت زیادی صورت گیرد تا اکسیژن هوا وارد آب نشود. به این منظور باید به آرامی و با بکارگیری لوله لاستیکی نرم به قطر 3 میلیمتر آب را به داخل ظرف نمونه برداری سیفون نمود.

آزمایش های صحرایی آب
اغلب پارامترهای کیفی آب ناپایدار بوده و اندازه گیری آنها یا در محل باید صورت گیرد و یا تثبیت شده و در فاصله زمانی معین آزمایش شوند. از این دسته پارامترها می توان به دما، اسیدیته، هدایت الکتریکی، کلیه گازها، بو و ترکیبات نیتروژن دار اشاره نمود که باید در صحرا و در منبع اصلی با دستگاه های قابل حمل دیجیتال اندازه گیری شوند.
عمل تثبیت عموماً با کاهش دما و pH صورت می گیرد. برای تثبیت فلزات آهن و منگنز، یک میلی لیتر اسید کلریدریک غلیظ به ازای هر لیتر نمونه آب افزوده می شود. برای فلزات سنگین از اسید نیتریک و برای ترکیبات نیتروژن دار از اسید سولفوریک غلیظ استفاده می شود.

آزمایش شماره 2- وزن مخصوص خاک (1)
هدف: آشنایی با روش اندازه‌گیری وزن مخصوص ظاهری (Density Bulk )

مقدمه
در روشهای آبیاری سعی می‌گردد که آب به طور یکنواخت در سطح مزرعه توزیع شده تا با نفوذ در خاک و توزیع مناسب درون خاک ذخیره رطوبتی مناسبی را برای گیاه فراهم آورد. لذا لازم است ابتدا آشنایی مختصری با اجزا و خصوصیات فیزیکی خاک حاصل نموده و به بررسی نحوه اندازه‌گیری خصوصیات خاک بپردازیم.
اگر یک جزء حجم خاک را درنظر بگیریم این جزء حجم خاک از سه فاز تشکیل شده است. این سه فاز عبارتند از فاز جامد, مایع و گاز. هرکدام از این سه بخش دارای حجم مشخص و جرم معینی هستند. در شکل زیر سه فاز خاک و علامتهای مربوط به آنها نشان داده شده است. فاز مایع معمولاً آب و فاز گاز معمولاً هوا است. در شکل M بیانگر جرم و V بیانگر حجم است.

اندیس‌های s , w و a به ترتیب برای جزء جامد (Solid)، آب (Water) و هوا (Air) می‌باشد. مجموع فاز گاز و مایع حجم خلل و فرج خاک است که با اندیس f و حجم کل با اندیس t نشان داده می‌شود. لازم به ذکر است که قسمت جامد خاک از مواد آلی و مواد معدنی تشکیل شده است.
وزن مخصوص ظاهری خاک عبارت است از نسبت جرم خاک خشک به حجم کل خاک. وزن مخصوص ظاهری را با نشان می‌دهند و بعد آن به صورت نسبت واحد جرم به واحد حجم است (به عنوان مثال gr/cm3).

وزن مخصوص ظاهری خاک به مواد تشکیل دهنده خاک, مقدار مواد آلی و درجه فشردگی خاک (تراکم خاک) بستگی دارد. وزن مخصوص ظاهری خاک ها معمولاً بین 10/1 تا 6/1 گرم بر سانتی‌مترمکعب متغیر می‌باشد. در مورد خاک های آلی, وزن مخصوص ظاهری خاک ها ممکن است از این مقدار کمتر باشد. خاکهای با بافت درشت (خاکهای شنی) به دلیل داشتن خلل و فرج کمتر نسبت به خاکهای با بافت ریز (خاکهای رسی) دارای وزن مخصوص ظاهری بیشتری هستند.

روش کار
1- یک سیلندر آزمایش بردارید.

2- اندازه‌های سیلندر را مشخص و آن را دقیقاً وزن کنید (W1).
3- استوانه را روی خاک قرار داده و آن را با ضربه به طوری که خاک فشرده نشود کاملاً وارد خاک کنید (دقت شود استوانه در محلی که رطوبت آن در حد ظرفیت زراعی است در خاک فرو برده شود).
4- اطراف استوانه را خالی کرده و استوانه را از خاک بیرون آورید.
5- خاک اطراف, بالا و پایین استوانه را با کاردک بریده و پاک کنید به طوری که سطح خاک درون استوانه کاملاً مسطح گردد.
6- نمونه را به آزمایشگاه منتقل کنید و آن را در دمای 105 تا 110 درجه سانتی‌گراد آون قرار دهید.
7- پس از 24 ساعت نمونه را از آون بیرون آورده و آن را دقیقاً وزن کنید (W2).
وزن مخصوص ظاهری از رابطه زیر بدست می‌آید:

حجم استوانه = حجم کل خاک
وزن سیلندر خالی- وزن سیلندر و خاک خشک = W1- W2 = وزن خاک خشک

آزمایش شماره 3- وزن مخصوص خاک (2)
هدف: آشنایی با روش اندازه گیری وزن مخصوص حقیقی (Density Particle )

مقدمه
وزن مخصوص حقیقی خاک عبارت است از نسبت جرم جزء جامد خاک به حجم جزء جامد خاک. وزن مخصوص حقیقی خاک های معدنی برعکس وزن مخصوص ظاهری تقریباً مقدار ثابتی است و از 6/2 تا 7/2 گرم بر سانتیمتر مکعب متغیر می‌باشد. وزن مخصوص حقیقی خاک بستگی به وزن مخصوص کانیهای خاک دارد. وزن مخصوص کانیهای کوارتز, فلدسپات و سیلیکاتهای رس که قسمت عمده کانیهای خاک را تشکیل می‌دهد در محدوده‌ فوق قرار دارد.

مواد آلی که دارای وزنی به مراتب کمتر از اجزاء معدنی خاک می‌باشند تأثیر زیادی در کاهش وزن مخصوص حقیقی خاک دارند, هرچه مقدار مواد آلی خاک بیشتر باشد وزن مخصوص حقیقی خاک کمتر خواهد بود. وزن مخصوص خاکهای دارای مواد آلی گاهی تا 4/2 گرم بر سانتیمترمکعب می‌رسد. به همین دلیل خاکهای سطحی عموماً دارای وزن مخصوص حقیقی کمتری نسبت به خاکهای تحت‌الارضی هستند. رابطه وزن مخصوص حقیقی به صورت زیر است:

لازم به ذکر است که با داشتن و می‌توان تخلخل خاک را محاسبه نمود:

تخلخل یا درصد خلل و فرج خاک (f) عبارت است از درصدی از حجم خاک که به وسیله جزء جامد اشغال نشده باشد که مقدار آن بین 30% تا 60% تغییر می‌کند. تخلخل در خاکهای ریزبافت بیشتر از خاکهای درشت بافت است.

روش کار

جهت تعیین وزن مخصوص حقیقی از روش ریچاردز استفاده می‌گردد در این روش از ظرفی با حجم مشخص با نام پیکنومتر استفاده می‌شود.
1- برای خارج ساختن هوا از آب مقطر, مقداری آب مقطر را به مدت 10 دقیقه در یک بشر جوشانده و سپس آنرا سرد می‌کنیم.
2- یک عدد پیکنومتر را از آب مقطر پر نموده درب آن را قرار می‌دهید و دقت کنید که لوله کاپیلاری آن از آب پر باشد. قسمت خارجی پیکنومتر را با دستمال خشک نموده و آن را دقیقاً وزن کنید (W1).

تذکر: باستفاده از نفت سفید به جای آب مقطر دقت اندازه گیری وزن مخصوص حقیقی را بالا می برد.
3- حدود نیمی از پیکنومتر را خالی کرده درب آن را گذاشته و پس از خشک کردن اطراف پیکنومتر با دستمال دوباره آن را وزن کنید (W2).
4- حدود 15 گرم خاک خشک را به پیکنومتر اضافه کنید (خاک مورد استفاده بایستی کوبیده و از الک 2 میلیمتری عبور داده شده باشد و سپس در آون خشک گردد) و پس از قراردادن درب, آن را وزن کنید (W3).
5- پیکنومتر محتوی خاک و آب را در دسیکاتور قرار داده و آن را به پمپ خلاء وصل کنید تا هوای محبوس در پیکنومتر خارج شود. این عمل را حدود یک ساعت به طور متناوب ادامه دهید تا هوای محبوس کاملاً خارج شود.

5- پیکنومتر را با آب مقطر به حجم کامل برسانید و آن را دقیقاً وزن کنید (W4).
6- وزن مخصوص از رابطه زیر محاسبه می گردد:

آزمایش شماره 4- اندازه گیری رطوبت خاک (1)
هدف: تعیین رطوبت خاک به روش وزنی (Gravimetric Method)

مقدمه
در آزمایش شماره 2 گفته شد که خاک از سه فاز هوا, مایع و گاز تشکیل شده است و همچنین ذکر شد که مجموع فاز مایع و گاز, خلل و فرج خاک است. حال اگر تمام حجم خلل و فرج را آب اشغال کند خاک اشباع است و اگر قسمتی از خلل و فرج توسط هوا پر شده باشد خاک غیراشباع است.
در هنگام آبیاری و پس از آن رطوبت خاک تحت تأثیر فرآیندهای نفوذ و تبخیر و تعرق از خاک خارج می‌شود. بنابراین رطوبت خاک به طور دائم با زمان تغییر می‌کند. به دو دلیل باید رطوبت خاک را اندازه گیری نمود:

1- با تعیین مقدار آبی که در واحد حجم خاک موجود است آب مورد نیاز گیاه و عمق خاک لازم برای ذخیره آب را تخمین می‌زنند.
2- کمیت پتانسیل رطوبت خاک را که عبارت است از کار لازم جهت انتقال واحد حجم, وزن و یا جرم آب موجود در خاک تحت تأثیر قرار می دهد.
عکس‌العمل گیاهان نسبت به رطوبت خاک تابعی از پتانسیل آب در خاک است و مقدار آن, زمان آبیاری و آب مورد نیاز را تعیین می‌کند. برای تعیین رطوبت خاک روشهای متفاوتی وجود دارد که چهار روش متداول آن عبارتند از روش وزنی، بلوک گچی و نوترون‌متر.

پس از روش مشاهده و لمس کردن خاک، روش وزنی متداول‌ترین و قدیمی‌ترین روش تعیین رطوبت خاک می‌باشد. این روش را به این دلیل وزنی نامیده اند که رطوبت خاک را به روش وزن کردن تعیین می نماید. با استفاده از روش وزنی می توان رطوبت خاک را به دو صورت درصد رطوبت جرمی و درصد رطوبت حجمی اندازه گیری نمود، اما از آنجا که اندازه گیری درصد رطوبت جرمی آسان تر است، عموماً با استفاده از روش وزنی درصد رطوبت جرمی خاک اندازه گیری شده و سپس به کمک رابطه دیگر درصد رطوبت حجمی محاسبه می گردد.
درصد رطوبت جرمی عبارت است از نسبت وزن آب موجود در خاک به وزن خاک خشک که با نشان داده می شود و بر حسب درصد بیان می شود.

بزرگترین حسن این روش ساده بودن و بزرگ‌ترین عیب آن نیاز به مدت زمان طولانی (حدود 24 ساعت) برای رسیدن به جواب است.
با داشتن درصد رطوبت جرمی و وزن مخصوص ظاهری خاک و با استفاده از رابطه زیر می‌توان درصد رطوبت حجمی خاک را محاسبه کرد:

درصد رطوبت حجمی عبارت است از نسبت حجم آب خاک به حجم کل خاک:

روش کار
1- یک ظرف نمونه برداری تهیه کرده و آن را وزن نمایید (W1).
1- توسط اوگر از عمق مورد نظر (عمق توسعه ریشه گیاه) نمونه خاکی به وزن تقریبی 100 تا 200 گرم برداشت نمایید.
2- نمونه‌ها را داخل قوطی ریخته درب آنها را گذاشته و سریعاً به آزمایشگاه منتقل کنید.
3- نمونه‌ مرطوب را وزن کرده و آن را در دمای 105 تا 110 درجه سانتی‌گراد آون قرار دهید (W2).
4- پس از 24 ساعت نمونه را از آون بیرون آورده و دقیقا” وزن کنید (W3).
5- درصد رطوبت وزنی خاک از رابطه زیر بدست می‌آید:

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود پروژه مقاله اعجازعلمی قرآن در word

شنبه 95/5/30 5:46 صبح| | نظر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود پروژه مقاله اعجازعلمی قرآن در word دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود پروژه مقاله اعجازعلمی قرآن در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود پروژه مقاله اعجازعلمی قرآن در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود پروژه مقاله اعجازعلمی قرآن در word :


بزرگ ترین معجزه پیامبر بزرگ اسلام قرآن است.عده بسیاری ازاعراب سعی بر این داشتند که در برابر این کتاب آسمانی قد علم کنند و همچون آن را پدید آورند اما آن ها در برابر بلاغت این کتاب از آوردن 10 سوره و حتی یک سوره همانند آن عاجز ماندند تا این که خداوند در پاسخ به تلاش آنان خبر داد که(آگر همه ی انسانها و جنیان با هم متحد شوند تا مانند آن را بیاورند هرگز نمی توانند.) اما چرا؟مگر قرآن از چه ویژگی یا ویژگی هایی برخوردار است که این امر را باعث شده؟
پاسخ های بسیاری برای این سوال وجود دارد که به اختصار می توان این ویژگی ها را به دو دسته فصاحت و بلاغت تقسیم کرد.
فصاحت سام بیان زیبا و صریح و آهنگ دلنشین آن می باشد.همچنین بلغت قرآن موارد بساری را در بر می گیرد مانند دستورهای هدایتی در زمینه های مختلف که بر شمردن آنها در قالب این مقاله نمی گنجد.همچنین وجودروابط ریاضی بین آیات و کلمات و سوره ها،خبر از آینده و اشاره به پدیده های علمی که از آن به عنوان اعجاز علمی قرآن نیز یاد می شود نمونه هایی از بلاغت قرآن منسوب می شود.
در این نوشته ها سعی بر آن است که نمونه هایی از اشارات علمی قرآن به طور خلاصه ذکر شود. اما قبل از آن در مورد اعجاز علمیاین کتاب باید به چند نکه اشاره کرد.
اول آنکه قران در اصل کتاب هدایت است و هدف ان جهت بخشیدن به زندگی انسان است و اگر در بعضی از آیات آن به پدیده های علمی اشاره شده از آن جهت است که این کتاب از علم بی پایان خداوند نشأت گرفته
دوم این که بعضی گمان می کنند که قرآن شامل تمامی علوم بشری است و برای اثبات این گفته، آیاتی را از قرآن یاد آور می شوند نظیر آیه 38 سوره انعام:«ما فَرَّطنا فیِ الکِتابِ مِن شَیءٍ» (در کتاب قرآن چیزی را فروگذار نکردیم)
و یا آیه ی 59 سوره انعام:«وَ لا رَطبٍ وَلا یابِسٍ الّا فی کِتابٍ مُبین» (هیچ تر و خشکی نیست مگر آنکه در کتابی،آشکار،است)

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود پروژه مقاله ارزیابی طرح هدفمندی یارا نه ها برتوسعه بخش ک

شنبه 95/5/30 5:46 صبح| | نظر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود پروژه مقاله ارزیابی طرح هدفمندی یارا نه ها برتوسعه بخش کشاورزی (مطالعه موردی: بخش خوسف شهرستان بیرجند) لیدا در word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود پروژه مقاله ارزیابی طرح هدفمندی یارا نه ها برتوسعه بخش کشاورزی (مطالعه موردی: بخش خوسف شهرستان بیرجند) لیدا در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود پروژه مقاله ارزیابی طرح هدفمندی یارا نه ها برتوسعه بخش کشاورزی (مطالعه موردی: بخش خوسف شهرستان بیرجند) لیدا در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود پروژه مقاله ارزیابی طرح هدفمندی یارا نه ها برتوسعه بخش کشاورزی (مطالعه موردی: بخش خوسف شهرستان بیرجند) لیدا در word :

مقدمه:

تخصیص بهینه منابع بین بخشها و فعالیتهای مختلف اقتصادی، یکی از مهمترین وظایف دولتها بشمار میرود. به عبارتی دیگر تخصیص بهینه، تخصیص منابع تولید بین بخشهای عمومی و خصوصی است. برخلاف نظام سوسیالیستی در نظام اقتصاد بازار، تخصیص منابع ، به صورت متمرکز توسط دولت انجام نمیگیرد، بلکه در این، اقتصاد به دو دسته عمومی و خصوصی تقسیم شده است و دولت

طرح هدفمندی یارانه ها بر توسعه کشاورزی در بخش خوسف شهرستان بیرجند میپردازد. . مطالعه انجام شده از نوع مطالعات توصیفی-تحلیلی بوده و گردآوری طریق پرسشنامه انجام گردیده است.. حجم نمونه تعداد 70 خانوار در

سطح سه دهستان خوسف ، براکوه و جلگه
ماژان از بخش مذکور می باشد. تجزیه و
تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار spss و آزمون مستقل t انجام شده است . نتایج تحقیق نشان می دهد که اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها بر توسعه کشاورزی و خرده مقیاسهای این بخش تاثیر مثبت داشته است.

توزیع کالاهای عمومی را انجام میدهد و سایر کالاها توسط بخش خصوصی تولید میگردند و دولت از طریق اعمال مالیات ویارانه به تخصیص منابع تولید در بین این بخشها اقدام مینماید. بعبارتی دیگر در برخی موارد شرایطی در اقتصاد بوجود میآیدکه نتیجه آن بروز عدم تعادلهای اقتصادی است و در این شرایط دسترسی به شرایط بهینه امکانپذیر است. در چنین شرایطی با دخالت در بازار منابع و

استفاده از ابزارهای مالی نظیر وضعیت مالیات و اعطای یارانه، بازار را به تخصیص بهینه هدایت مطالعه پیرامون توسعه اقتصادی در کشورهای مختلف جهان نشان میدهد که توسعه اقتصادی در بیشتر کشورها با محوریت بخش کشاورزی بوده است. بررسی تاریخ اقتصادی
توسعه حاکی ار آن است که انقلاب علمی در اروپا در عصر رنسانس علمی پیش زمینه انقلاب سبز که همان انقلاب کشاورزی است گردیده است و متعاقب آن انقلاب صنعتی در اروپا رخ داد. در کشور ما نیز بخش کشاورزی از مزیت نسبی برخوردار است و به شرط حمایت جدی دولت قادر است موتور محرکه اقتصاد کشور در دهه آتی باشد.

پیشینه تحقیق:

در سال 1999، فیتنی و بکون، اثر افزایش یکباره قیمتها را بر تورم بوسیله جدول داده-ستانده بررسی کردهاند که نتایج آن با نتیجه پژوهش هوپ و سینگ که قبلا” انجام گردیده، مغایر است. آنها اثر افزایش یکباره قیمت بر تورم را در حالیکه دستمزدها ثابت بماند، % 13 علاوه بر تورم موجود و در صورت افزایش دستمزدها، %17/5 ارزیابی کردهاند. بخش حمل و نقل کشور بیشترین تاثیر را میپذیرد و سهم عمدهای در تورم مذکور خواهد داشت.

آقایان دکتر محمد طبیبیان و سید مهران رضوی در فصل دوم کتاب فقر و توزیع درآمد در ایران [3]نتیجه حاصل از بررسی توزیع

مینماید.[1]

به دلیل تنوع آب و هوایی، کیفیت بالای تولیدات کشاورزی و استعدادهای انسانی و تجهیزاتی، اشتغالزایی مناسب، سرمایهبری نسبی کمتر و بسیاری از مزیتهای دیگر، بخش کشاورزی میبایست در اولویت قرار گیرد. در این صورت نه تنها راه تعالی بسوی توسعه اقتصادی فراهم میگردد، بلکه عدالت اجتماعی هم برقرار می شود. چرا که بخش قابل توجهی

از جمعیت کشور در روستاها و مناطق کشاورزی هستند که متاسفانه به دلیل عدم توجه جدی به این بخش اقتصادی، با مشکلات عدیده ای دست و پنجه نرم میکنند [2]

مصرف سبد کالاهای انرژی و آب آشامیدنی را چنین آوردهاند:” طبقات مرفهتر جامعه به دلیل مصرف بیشتر این سبد با توجه به اینکه قیمت عرضه این سبد تقریبا”برای همه یکسان تعیین شده، سهم بیشتری از یارانه

تخصیص داده شده را جذب میکنند و اصالت یارانه به گروههای فقیرتر جامعه بسیار کمتر از حد متوسط بوده است، بررسی آمار هزینهای نشان میدهد که تقریبا” نصف مصرف کل انرژی خانوارها به سه دهک بالایی تخصیص یافته است.”

. آقایان دکتر طبیبیان و مشایخ آهنگرانی در فصل دیگری از همان کتاب سناریوهای مربوط به تغییر قیمت بنزین و تبعات هریک را بررسی

کردهاند، این سناریوها عبارتند از افزایش قیمت بنزین و دادن کوپن به دارندگان خودرو و افزایش قیمت بنزین و ارائه یارانه نقدی به دارندگان خودرو. محقق مذکور، سپس با تشریح اجرای سناریوها را حل مسئله بنزین را افزایش قیمت آن و صرف درآمدهای ناشی از افزایش قیمت در حل مشکلات حمل و نقل عمومی و کاهش کسری بودجه دولت در

روش انجام تحقیق:

تحقیق حاضر از نوع مطالعات توصیفی-تحلیلی میباشد و گردآوری مطالب نیز به روش میدانی و از طریق پرسشنامه انجام گردید. سوالات پرسشنامه از نوع سوالات بسته و چند گزینهای یا انتخابی میباشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود پروژه مقاله ریشه های جنگ جهانی دوم در word

شنبه 95/5/30 5:46 صبح| | نظر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود پروژه مقاله ریشه های جنگ جهانی دوم در word دارای 23 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود پروژه مقاله ریشه های جنگ جهانی دوم در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود پروژه مقاله ریشه های جنگ جهانی دوم در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود پروژه مقاله ریشه های جنگ جهانی دوم در word :

ستایش و نیایش خداوند توانا و قادری را که هر سخنی با نام پاک او آغاز می گردد و با لطف بیچونش پایان می پذیرد و آسایش و آرامش در جهان بدست توانایی خالق اوست ستیزه جویی ها ناشی از جنگهای خونین و ویرانگر روزگار از اندیشه پلید و زیان بار مخلوق ناتوان بوجود می آید ،بعقیده نگارنده (گ.دبورین) نویسنده پرتوان کشور روسیه شوروی که توانسته است این مجموعه را با تمام وجود شرح کیفیت و رازهای پشت پرده جنگ جهانی دوم را در نهایت دقت و تفکر به رشته تحریر در آورد. تا به طور روشن و سهل و ساده به حقایق و دقایق رازها نهفته جنگ جهانی دوم پی برده است .زمان وقوع جنگ جهانی دوم ممکن و میسر نبوده تا در آگاهی جوامع قرار گیرد حتی آتش افروزان جنگ جهانی دوم چون بریتانیا – فرانسه – ایتالیا و بالاخره عامل اصلی و به وجود آورنده جنگ جهانی دوم آلمان نازی (هیتلری ) که کشورژاپن و شوروی را هم به میان آورده اند و نیز وارد جنگ ساختند به صورت کلی در جنگ غیر از ویرانگری فقر –گرسنگی – بی سامانی و بیماریهای گوناگون ناشئ از جنگ است حاصل دیگری بر نخواهد داشت . بنابراین وقتی انسان به ماهیت جنگ پی می برد معلوم می شود معنی و نتیجه اصلی جنگ ها چیست ؟ در جنگ جهانی دوم 50 میلیون انسان آزاده به خون کشیده شده است . گنجینه های گرانبها ، فراورده های کار و نبوغ چند نسل را در شراره های آتش خود سوزانده ، همه ی مردم اروپا ، آسیا و آفریقا را دچار رنجو آزار کرده است . پیش از آغاز جنگ و ضمن آن مسائل را ز انگیزی وجود داشته اند که انگیزه پیدایش و درگیری جنگ بوده اند . دو گونه جنگ وجود دارد:نخست جنگهای دادگرانه ، آزادی خواهانه ، پیشرفته ؛ دیگری بیدادگرانه ، تجاوزگرانه ارتجای بعضی از جنگها به وسیله طبقات پیشرفته انجام می گیرد و بعضئ به وسیله عناصر عقب افتاده ، برخی از جنگهابرای ادامه ی ستم طبقاتی انجام می گیرد و بعضی به منظور نابود کردن آن ....."آماده شدن دولتها برای جنگ جهانی یکم و دوم زیر سر پوش رازهایی نهفته بود . گردانندگان اصلی جنگ یعنی امپریالیستها ی آلمانی ادعا می کردند که گویا دوستداران صلحند . مونیخ چیهای بریتانیا ، فرانسه و آمریکا که بسیار خواهان تجاوز آلمان به سوی خاور یعنی اتحاد شوروی بود ند ، فاشیستهای آلمانی را بر می انگیختند و چنین وانمود می کردند که ادعاهای هیتلر را پذیرفته اند.گفتگوی جنایت کاراندی مونیخ که به ابتکار بریتانیا و فرانسه با آلمان هیتلری و ایتالیای فاشیست انجام گرفت ، با وجود آنکه به راستی نتیجه ای جز برانگیختن تجاوز کار و سرانجام جنگ در بر نداشت ، عملی صلح خواهانه قلمداد گردید . مرحله نخست از پایان جنگ تا سال 1965 ]1344 ه .ش [ که تاریخ نگاران قدیمی والتر گودلیتز ، ژنرالهای هیتلر کورت فن تیپس کریچ، .... قلمفرسایی کرده اند . اینان کوشیده اند ستاد ارتش آلمان و امپریالیسم آن کشور را ، از انجام جنایات جنگی و اعمال غیر انسانی ارتش نازی تبرئه کنند و تمام گناهان را به گردن خود هیتلر بیندازند . در مرحله ی دوم تئوریسینهای حزب دموکرات خود هیتلر را هم از گناه مبری می شناسد . دیپلماسی پنهانی ابزار کار کسانی است که از سیاست ناپسندی پیروی می کنند و به این دلیل خواسته های خود را زیر پرده ی "راز"پنهان می کنندهنگامی که انقلاب اکتبر روسیه به پیروزی رسید ، حکومت شوروی بیدرنگ اعلام داشت که از دیپلماسی پنهانی روی بر تافته است . این دولت قطعنامه ی تاریخی صلح را که به وسیله ی اولیانف پیشنهاد شد و در دومین کنگره ی شوراهای تمام روسیه تصویب گردید ، اعلام داشت .
در جایی از این قطعنامه می گوید : « دولت شوروی سیاست دیپلماسی محرمانه را محکوم می کند». اقدامات شوروی نسبت به کارهای دفاعی در زمان جنگ محرمانه بوده است . امَا هنگامی که نیاز به پنهانکاری از میان رفته ، بی درنگ همه طرحها افشا شده است . در این مورد باید گفت: تصمیم کنفرانس یالتالنبیبر شرکت اتحاد شوروی در جنگ علیه ژاپن تا یکسال پنهان نگهداشته شد . مردم اتحاد شوروی ، مردم ایالات متحده امریکا و بریتانیا ، مردم فرانسه با یوگسلاوی ، لهستان ،چکسلواکی ، بلژیک ، یونان ، ایتالیا و تمام کشورهایی که سرزمین شان صحنه ی پایداری بود ، فشار جنگ را تاب آوردند که باید گفت : درود بر همه این مردم!
اختلاف موقعیت های قبل از این دو جنگ باعث شده گروهبندیهای پیش از جنگ جهانی دوم با اتحاد های قبل از جنگ جهانی یکم کاملا متفاوت خودنمایی کنند . در آستانه جنگ جهانی یکم کره ی زمین یک جا جولانگاه سرمایه داران بود ، در صورتیکه پیش از جنگ دوم ، اتحاد شوروی تنها دولت سوسیالیست جهان به خوبی پا گرفته بود و به تندی جلو می رفت . جنگ جهانی دوم هم مانند جنگ جهانی یکم بر پایه ی تضاد آشتی ناپذیر سیستم امپر یالیستی آغاز گردید . تضاد بزرگترین قدرتهای سرمایه داری که هر کدام می خواستند سرزمین های تازه ای را تصرف کنند و مردمشان را به بند بکشند و در این زمینه از دیگران پیشی جویند .
نتایج جنگ جهانی یکم و شکست فاجعه انگیز آلمان انحصارگران آن کشور را سر عقل نیاورد . در آستانه ی جنگ جهانی یکم اینان فریاد بر می آورند و بعد از آن انتقام جایی را در آفتاب می جستند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود پروژه تحقیق سازمان مجازی الگویی سازمانی برای عصر اطلاعات

شنبه 95/5/30 5:45 صبح| | نظر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود پروژه تحقیق سازمان مجازی الگویی سازمانی برای عصر اطلاعات در word دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود پروژه تحقیق سازمان مجازی الگویی سازمانی برای عصر اطلاعات در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود پروژه تحقیق سازمان مجازی الگویی سازمانی برای عصر اطلاعات در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود پروژه تحقیق سازمان مجازی الگویی سازمانی برای عصر اطلاعات در word :

چکیده
سازمانهای مجازی مصداق عینی پیشرفت در فناوری اطلاعات آند و بدین وسیله از آنها پشتیبانی می‌کنند. این سازمانها یا واگذاری فعالیتها به سازمانهای مستقل دیگر و تأمین خدمات و کالاها با همکاری واحدهای خارجی از رهگذر اتحاد آنها به وجود آمده‌اند. در این قرن پیشرفتهای فناوری اطلاعات و حرکت به سوی مجازی سازی سازمانها آن چنان جدی است که لحظه‌ای غفلت از آن خسارات جبران ناپذیری را به جامعه سازمانی وارد خواهد کرد.
مقاله حاضر با هدف شناخت و بررسی سازمانهای مجازی نوشته شده است. همچنین به ارائه مبانی و مفاهیم مرتبط با این سازمانها همچون روند مجازی سازی در سازمانها، به تعاریف و ویژگیهای برجسته سازمانهای مجازی پرداخته شده است. مقایسه این سازمانها با سازمانهای سنتی در ادامه بررسی می‌شود. سپس انواع سازمانهای مجازی، طیف اداره مجازی و مهمترین مدلهای ساختاری این سازمانها تشریح می‌گردد. عمده‌ترین محاسن و معایب سازمانهای مجازی از دیگر مباحت مطرح شده در این مقاله است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   11   12   13   14   15   >>   >