سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله بررسی تاثیر فشار ورودی در شعله پیش آمیخته آرام بر تولید آل

پنج شنبه 95/7/29 6:18 صبح| | نظر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تاثیر فشار ورودی در شعله پیش آمیخته آرام بر تولید آلاینده ها (NOX) و اکسید های نیتروژن (CO) مونوکسید کربن تحت word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر فشار ورودی در شعله پیش آمیخته آرام بر تولید آلاینده ها (NOX) و اکسید های نیتروژن (CO) مونوکسید کربن تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر فشار ورودی در شعله پیش آمیخته آرام بر تولید آلاینده ها (NOX) و اکسید های نیتروژن (CO) مونوکسید کربن تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر فشار ورودی در شعله پیش آمیخته آرام بر تولید آلاینده ها (NOX) و اکسید های نیتروژن (CO) مونوکسید کربن تحت word :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: سومین کنفرانس نیروگاههای برق

تعداد صفحات: 8

نویسنده(ها):

محمدامیر محرری – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد
فخرالسادات عباسی – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد
حمید ممهدی هروی – استادیار گروه مکانیک- دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

چکیده:

در شعله های متان/هوا در نسبت NO تاثیر فشار روی تشکیل1 بررسی می شود. پروفیل های محوری / تعادل ثابت 3در شعله یک بعدی محاسبه می OH, CH, NO دما،اجزاء مولیمقایسه می شود.در LIF شود و نتایج با داده های آزمایشگاهیاندازه ها و محاسبات در شعله های ،Torr فشار 300 تا 760را با افزایش NO هشعل پایدار افزایش دمای شعله وجزء مولیخطی شار جرمی با فشار را نشان می دهد. در حالی که پروفیلدر پروفیل scaling law بدون تغییر می ماند. انحراف از CHدما ناشی از افزایش شرکت واکنش های سه جسمی می باشدکه موجب کاهش درجه پایداری مشعل می شود. انحراف ازناشی از وابستگی NO برای جزء مولی scaling law فشارو این حقیقت N و 2 CH دمایی ضریب نرخ برای واکنش بینکه پروفیل های دما بدون مقیاس هستند، میباشد. در مقابل،با فشار، نشانگر نقش حاکم CH مقیاس گذاری عالی جزء مولیواکنش های دو جسمی شرکت کننده در زنجیره واکنش هایGRI-، می باشد. در محاسبات CH شیمیایی منجر به تشکیلبالای ) NO که قابلیت بالایی در پیش بینی غلظت MECH 3.0%50 ) در همه فشارهای مطالعه شده دارد، استفاده می شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ساماندهی حرکت بهره وری در کشور تحت word

پنج شنبه 95/7/29 6:18 صبح| | نظر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ساماندهی حرکت بهره وری در کشور تحت word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ساماندهی حرکت بهره وری در کشور تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ساماندهی حرکت بهره وری در کشور تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ساماندهی حرکت بهره وری در کشور تحت word :

سال انتشار: 1379

محل انتشار: اولین همایش کیفیت و بهره وری در صنعت برق

تعداد صفحات: 8

نویسنده(ها):

ملیحه طالبی زاده شرکت برق منطقه ای تهران- کارشناس مسئول آمار و اطلاعات

چکیده:

اندیشمندان و نظریه پردازان علوم اقتصادی و مدیریت، عوامل متعددی را برای دستیابی به رشد و توسعه اقتصادی ضروری دانسته اند که از جمله مهمترین آنها اصلاح و بهبود فرهنگ کار و بهره وری است. در کشورهای صنعتی پیشرفته و حتی در کشورهای رو به توسعه، برنامه ریزی علمی به عنوان فرایندی جامع و سازمان یافته در جهت تجهیز و تلفیق کلیه امکانات مادی و غیر مادی و به عنوان ابزاری موثر در جهت تحقق رشد و توسعه اقتصادی، از دیرباز مورد نظر بوده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله عدم انطباق نیازهای عملی و محتوای آموزشی تحت word

پنج شنبه 95/7/29 6:18 صبح| | نظر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله عدم انطباق نیازهای عملی و محتوای آموزشی تحت word دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عدم انطباق نیازهای عملی و محتوای آموزشی تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عدم انطباق نیازهای عملی و محتوای آموزشی تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عدم انطباق نیازهای عملی و محتوای آموزشی تحت word :

عدم انطباق نیازهای عملی و محتوای آموزشی
چکیده:
یکی از مسایل عمده ای که فارغ التحصیلان جوان دانشگاههای ایران خصوصاً در سالهای اخیر، با آن درست به گریبانند عدم انطباق نیازهای عملی و انتظارات شغلی آنها با محتوای دروسی است که در دانشگاهها آموخته اند. این مقوله خود نیاز به ریشه یابی مفصل و تحقیق و تفحص در جنبه های گوناگون دارد که از حوصله بحث ما خارج است.

آنچه این مقاله سعی در شکافتن و پرداختن به آن دارد، مسئله محتوای فعلی آموزش در رشته مهندسی برق و طرح نارسائیها و کمبودهای موجود در آن و در نهایت ارائه راه حلهای عملی برای رفع این مشکلات و یا دست کم کاستن از آنهاست.

شرح مقاله:
گستردگی و پیچیدگی روزافزون دانش و تکنولوژی در دنیای امروز، تنوع و گوناگونی رشته‌های مهندسی را سبب شده است. هر یک از این رشته ها نیز به نوبه جهت جهت برآوردن نیازهای تخصصی در زمینه های مختلف به گرایشهای گوناگون تقسیم شده اند. آنچه در این میان حائز اهمیت است، توجه به کارآیی ها و قابلیتهایی است که دروس ارایه شده در هر یک از این رشته ها می تواند به فارغ التحصیلان خود ارایه دهد.

آنچه در زمینه آموزش مهندسی برق خصوصاً در سالهای اخیر مشاهده می شود تا حدودی بی توجهی به جنبه های کاربردی و ایده های عملی را نشان می دهد. بطوریکه فارغ‌التحصیلان این رشته ها در بدو ورود به صحنه کار و اشتغال در صنایع، با ناتواناییهای در زمینه ارایه طرحهای عملی، ایده های کاربردی و نقشه های اجرایی مواجه می شوند.

غالباً در رابطه با ریشه یابی این مسئله به افت تحصیلی در دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و پائین آمدن بنیه علمی دانشجویان اشاره می شود. این امر ممکن است یکی از دلایل بروز چنین پدیده ای بحساب آید، ولی تنها دلیل آنها نمی تواند باشد. ضمن بررسی دروس و واحدهای ارائه شده در رشته مهندسی برق در دانشگاهها، کمبود تعدادی از دروس کاربردی که می تواند نقش اساسی در ارائه ایده های عملی به دانشجویان داشته باشد، بچشم می خورد.

ضعف موجود در ارایه دروس مرتبط با زمینه های شغلی و علایق تخصصی دانشجویان، سبب می شود که دانشجو ناگزیر شود صرفاً جهت پر کردن سقف واحدهای لازم برای فراغت از تحصیل، دروس پراکنده ای از گرایشهای مختلف را بگذراند.

از تبعات و عوارض چنین مسئله ای می توان به کمرنگ شدن نقش مهندسین در زمینه‌های کاری، افتادن کار بدست افراد غیرمتخصص و غیر مسئول و عدم توجه به اصول فنی و استانداردها در انجام کارهای اجرایی اشاره کرد که هر یک از این موارد می تواند آسیبهای جبران ناپذیری بر پیکره اقتصاد ملی وارد آورده و سبب بروز مشکلات اجرایی متعددی گردد.

در اینجا طبقه بندی دروس و واحدهای دانشگاهی در رشته مهندسی برق، به ارایه و طرح کمبودهای موجود پرداخته و راه حلهای ممکن جهت بالا بردن کیفیت عملی و کاربردی را مورد بررسی قرار می دهیم و در پایان ضمن ارایه پیشنهاداتی در زمینه عرضه دروس جدید، نشان می دهیم که بدون دست زدن به پیکره موجود سیستم آموزشی و تنها با ایجاد تغییراتی جزئی می توان به منظور فوق دست یافت.

1-واحدهای آموزشی رشته مهندسی برق
بطور کلی واحدهای درسی را که در حال حاضر در دانشکده های مهندسی تدریس می‌شود، می توان به چهار دسته عمده دروس عمومی، دروس پایه مهندسی، دروس اصلی و دروس تخصصی طبقه بندی کرد که در اینجا هر یک را بطور جداگانه مورد بررسی قرار می دهیم.

1- 1 دروس عمومی
به مجموعه ای از واحدهای درسی اطلاق می شود که مستقیماض با رشته تحصیلی مرتبط نبوده و توسط برنامه ریزان آموزشی وزارت فرهنگ و آموزش عالی گذراندن آنها لازم تشخیص داده شده است. این واحدها در اکثر رشته های تحصیلی دانشگاهی مشترک بوده و به بحث ما مربوط نمی شود.

2-1- دروس پایه مهندسی
این دروس در بیشتر رشته های مهندسی مشترک بوده و به منظور ایجاد بنیه علمی و نظری مورد نیاز دانشجویان برای گذراندن دروس اصلی و تخصصی ارائه می شوند.

3-1- دروس اصلی
شامل مجموعه واحدهایی است که بعنوان پیش نیاز دروس تخصصی بشمار می آیند و زیربنای فکری دانشجویان را برای جذب و دریافت دروس تخصصی فراهم می سازند. این دروس دارای طبقه بندی خاص خود بوده و با ترتیب خاصی ارائه می شوند و گذراندن آنها جهت ایجاد یک دیدگاه علمی و نظری قوی برای فارغ التحصیلان رشته های مهندسی لازم است.
4-1-دروس تخصصی
این دروس شامل مجموعه واحدهایی است که در جهت ایجاد توانائیهای توأم علمی و عملی دانشجویان ارائه می شود و فارغ التحصیلان رشته های مهندسی پس از گذراندن این واحدها بایستی قادر به تهیه نقشه های اجرایی، ارائه طرحها و ایده های عملی، مدیریت پروژه ها، هدایت کارگاه و همچنین نظارت بر اجرای پروژه های مربوط باشند.

2-نارسایی دروس تخصصی در ارائه دیدگاه عملی
اگر بر مجموعه واحدهای تخصصی ارایه شده در رشته مهندسی برق نظری بیفکنیم، کمبود درس حاوی ایده های اگر بر مجموعه واحدهای تخصصی ارایه شده در رشته مهندسی برق نظری بیفکنیم، کمبود درس حاوی ایده های عملی و جنبه های کاربردی به وضوح مشاهده می شود. این واحدهای تخصصی را می توان به دو دسته کلی تقسیم کرد. یک دسته شامل دروس مکمل دروس اصلی هستند که به منظور تقویت بنیه نظری دانشجویان و آماده کردن آنها برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر ضروری تشخیص داده می شوند. دسته دیگر، دروسی هستند که مستقیماً به زمینه تخصصی و علایق شغلی فارغ التحصیلان مربوط می شود. موضوع بحث ما بیشتر پیرامون این دروس است که بایستی زیربنای فکری فارغ التحصیلان را برای مواجهه با مشکلات اجرایی آماده سازند.
نظر به اینکه زمینه های گوناگونی برای فعالیت مهندسین برق در عرصه های ساخت و تولید، اجرای پروژه های تولید و توزیع و انتقال انرژی، مشاوره، طراحی و اجرای پروژه های برقی ساختمان و صنایع و همچنین مدیریت صنایع وجود دارد، لازم است متناسب با هر یک از این زمینه ها، دروسی به منظور توجیه و ورزیده نمودن مهندسین به منظور ارائه حداکثر کارایی ارایه گردد.

کمبود مواد درسی حاوی ایده های عملی و همچنین سیاستهای گروههای آموزشی در ارائه دروس، سبب شده است که دانشجویان قادر به تشخیص و انتخاب دروس مورد نیاز تخصصهای شغلی آینده خود نباشند و در بسیاری از موارد ناگزیر شوند جهت پر کردن سقف واحدهای مورد نیاز برای فراغت از تحصیل دروس ارایه شده از گرایش های دیگر را انتخاب نموده و بگذرانند.

متأسفانه این وضعیت علاوه بر اینکه باعث ناتوانی فارغ التحصیلان در ارائه قابلیتهای خود به بازار کار و در نهایت از دست رفتن انگیزه های شغلی وی می شود، موجب هدر رفتن بی دلیل سرمایه های ملی نیز خواهد بود.
3-چند پیشنهاد
آنچه تا کنون گفته شد، خلاصه ای از وضعیت فعلی فارغ التحصیلان جوان دانشگاهها در رشته مهندسی برق است. انتظار می رود دست اندرکاران و مسئولین برنامه ریزی آموزشی در سطح کلان و همچنین سرپرستان گروههای آموزشی در دانشگاهها ضمن بررسی دقیق نیازهای موجود به تدوین و طرح و ارائه دروس متناسب با این نیازها بپردازند.

در اینجا جهت روشن شدن مطلب، به تعدادی از واحدهای تخصصی که در جهت رسیدن به اهداف فوق خلاء آنها احساس می شود، اشاره می کنیم. البته لازم به توضیح است که عرضه این دروس هیچ آسیبی به بدنه و ساختار آموزش زشته مهندسی برق وارد نمی سازد و حتی می تواند با نظر گروه آموزشی مربوطه بعنوان واحدهای اختیاری ارائه شود که دانشجویان ضمن مشورت با اساتید راهنما و مشخص نمودن علایق شغلی آینده خود نسبت به انتخاب آنها اقدام نمایند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تأثیر مقدار غرامت پرداختی بیمه جهت جبران خسارت های ناشی از

پنج شنبه 95/7/29 6:18 صبح| | نظر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تأثیر مقدار غرامت پرداختی بیمه جهت جبران خسارت های ناشی از تنش های غیرزیستی برسطح تولید محصولات کشاورزی تحت word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر مقدار غرامت پرداختی بیمه جهت جبران خسارت های ناشی از تنش های غیرزیستی برسطح تولید محصولات کشاورزی تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر مقدار غرامت پرداختی بیمه جهت جبران خسارت های ناشی از تنش های غیرزیستی برسطح تولید محصولات کشاورزی تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر مقدار غرامت پرداختی بیمه جهت جبران خسارت های ناشی از تنش های غیرزیستی برسطح تولید محصولات کشاورزی تحت word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی علوم کشاورزی با تاکید بر تنش های غیرزیستی
تعداد صفحات: 8
نویسنده(ها):
انسیه احمدوند – دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه اقتصاد کشاورزی دانشگاه زابل
مهدیه مسنن مظفری – دانشجوی دکترای گروه اقتصاد کشاورزی دانشگاه زابل
محمود صبوحی – دانشیار و مدیر گروه اقتصاد کشاورزی دانشگاه زابل

چکیده:
تنش های غیرزیستی از جمله شوری، خشکی، گرما، سرما و یخ زدگی از عوامل محدود کننده عملکرد در گیاهان و کاهش سطح تولید در بخش کشاورزی می باشند. بیمه محصولات کشاورزی را میتوان یکی از مهمترین اقدامات جهت جبران خسارت های ناشی از اثرات تنش های غیرزیستی بر تولیدمحصولات کشاورزی به حساب آورد. هدف این مقاله بررسی رابطه علی میان مقدار غرامت پرداختی بیمه و سطح تولید محصول در بخش کشاورزی می باشد. داده های مورد نیاز برای این مطالعه از بانک سری اطلاعات زمانی برای سال های 87-1376 بدست آمده است. چارچوب مورد مطالعه داده ها به صورت داده های تلفیقی (پانل) و علیت گرنجری می باشد. نتایج تحقیق نشان داد که افزایش مقدار غرامت پرداختی بیمه موجب افزایش سطح تولید محصولات کشاورزی می گردد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تأثیر افزودن لاستیک و شکل آن بر روی مقاومت فشاری وانعطاف پ

پنج شنبه 95/7/29 6:18 صبح| | نظر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تأثیر افزودن لاستیک و شکل آن بر روی مقاومت فشاری وانعطاف پذیری بتن تحت word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر افزودن لاستیک و شکل آن بر روی مقاومت فشاری وانعطاف پذیری بتن تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر افزودن لاستیک و شکل آن بر روی مقاومت فشاری وانعطاف پذیری بتن تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر افزودن لاستیک و شکل آن بر روی مقاومت فشاری وانعطاف پذیری بتن تحت word :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: سومین کنفرانس ملی بتن ایران

تعداد صفحات: 11

نویسنده(ها):

جواد خزایی – کارشناس ارشد عمران – آزمایشگاه نوسازی مدارس استان تهران
رویا مومنی – کارشناس مهندسی عمران – آزمایشگاه نوسازی مدارس استان تهران

چکیده:

یکی از بزرگترین چالشهای زیست محیطی موجود در اطراف کلان شهرها در سراسر جهان، نحوه بازیافت و حذف زباله ها از چرخه محیط زیست می باشد. مسلماً تحقق توسعه پایدار تا حد زیادی در گرو کاهش فعالیت های مخرب بشر می باشد و به همین سبب امروزه بحث فعالیت های غیر مخرب و استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر – برای تخریب کمتر طبیعت – دغدغه ای در تمام علوم می باشد. یکی از راههای کاهش تخریب طبیعت، استفاده از زباله ها در صنایع است و این امر در صنعت ساختمان و بتن به عنوان یکی از پرمصرف ترین مصالح ساختمانی بیشتر نمود پیدا می کند. در این راستا آنچه در این نوشتار مورد بررسی و تحقیق قرار گرفته استفاده از لاستیک های فرسوده و زباله های لاستیکی در بتن و مصالح پایه سیمانی است. هر چند استفاده از لاستیک در آسفالت بیشتر از یک دهه است که انجام می شود اما کاربرد آن در بتن به تازگی صورت گرفته است. برخی خصوصیات لاستیک مانند جذب آب کم، سبکی قابل قبول و نیز انعطاف پذیری بالا موجب می شود نسبت به بازیافت لاستیک های مستعمل و مصرف آنها در مصالح ساختمانی، توجه نشان داده شود. به همین منظور در تحقیق حاضر، اثر افزودن مقدار و شکل لاستیک بر روی مقاومت فشاری و انعطا فپذیری بتن مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. روش کار در این مقاله به صورت آزمایشگاهی بوده و تعداد 34 طرح اختلاط ساخته شده و مورد بررسی و آزمایش قرار گرفته است. شکل لاستیک مورد استفاده به دو صورت پودری و رشته ای بوده که نسبت طول هر رشته لاستیک به دیگر ابعاد آن حداقل 10 برابر بوده است. درصدهای مختلف لاستیک در دو شکل مورد نظر در طرح ها استفاده شده و جایگزین بخشی از مصالح ریزدانه بتن شده است که نتایج کار، نشان از تأثیر مثبت استفاده از لاستیک در بتن داشته و در اصل مقاله ارائه می گردد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   16   17   18   19   20   >>   >