مقاله تمرکز زدایی از مدیریت نظام آموزشی تحت word
پنج شنبه 95/7/29 6:12 صبح| | نظر

مقاله تمرکز زدایی از مدیریت نظام آموزشی تحت word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تمرکز زدایی از مدیریت نظام آموزشی تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تمرکز زدایی از مدیریت نظام آموزشی تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تمرکز زدایی از مدیریت نظام آموزشی تحت word :
سال انتشار: 1390
محل انتشار: اولین همایش ملی آموزش در ایران 1404
تعداد صفحات: 10
نویسنده(ها):
قنبر گل پرست – کارشنا س ارشد علوم تربیتی ، مربی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغ
حبیبه شاهنده – دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان- گروه الهیات و معارف اسلامی، پ
چکیده:
تمرکز زدایی یک روش اداری برای واگذاری مسئولیت بیشتر از مرکز (وزارت آموزش و پرورش ) ، به سطح مقامات محلی (مدارس) است.همچنین تمرکز زدایی جابجایی حجم کار از سازمان مرکزی به کارکنان و مدیران سطوح پایین می باشد.این روش راهبردی است برای بیرون رفت از حالت تمرکز به سمت عدم تمرکز جهت بهبود ارتقای کیفیت مدیریت آموزشی و به تبع آن مدارس ، دادن آزادی و عمل بیشتر به مدیران رده پایین و مقامات محلی ، جلب همکاری و مشارکت و همدلی بیشتر بین مقامات مرکزی و محلی ، تفویض اختیار بیشتر به مدیران مدارس و مقامات محلی و ;، تحقیقات انجام یافته حاکی از آن است که بیشتر کشورهای توسعه یافته از جمله انگلیس و ژاپن ، تمرکز زدایی را جهت بیرن رفت از حالت متمرکز به کار گرفته اند.اهمیت این مقاله در این است که با روش توصیفی – تحلیلی تمرکز زدایی را تبیین و تشریح نموده و راهکارهای بیرون رفت از حالت مدیریت متمرکز را بررسی و شرح داده است.تعریف و تبین مدیریت مدیریت غیر متمرکز ، تمرکز زدایی ، ارائه راهبرد و راهکار تمرکز زدایی به مسئولان نظام آموزشی با بهره گیری از تجارب کشورهای پیشرفته از اهداف نگارش این مقاله به شمار می رود. در این مقاله ، تفویض اختیار ، مدیریت مشارکتی و مدرسه محوری (خودگردانی مدارس) ، راهکار تمرکز زدایی بیان شده است که امید است مورد توجه و اهتمام مدیران و تصمیم گیران نظام آموزشی کشورمان قرار گرفته باشد.

تحقیق خواص اصلی سازنده های سیمان تحت word
پنج شنبه 95/7/29 6:12 صبح| | نظر

تحقیق خواص اصلی سازنده های سیمان تحت word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق خواص اصلی سازنده های سیمان تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق خواص اصلی سازنده های سیمان تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق خواص اصلی سازنده های سیمان تحت word :
خواص اصلی سازنده های سیمان
سیلیکات 3 کلسیم ـ سازنده و ترکیب فعال سیمان پرتلند است که در کلنکر به کل دانه هائی بنام آلبت Alite وجود دارد (C3S ناخالصیهائی همراه دارد که بحال معلقاند). خواص آلیت با C3S خالص اندکی متفاوت است.
C3S موجب زیاد شدن مقاومت سیمان میشود و حرارت آبگیری آن بالنسبه زیاد است.
در زیر میکروسکوپ دانه های آن به شکل چندضلعی است که طول متوسط هر ضلع آن 50 میباشد.
C3S در درجه حرارت بالاتر از 1900 سانتیگراد تجزیه و تبدیل به C3S و سیلیس میگردد.
همچنین در حین سرد کردن کلنکر هرگاه درجه حرارتی مدتی در حوالی 1100 بماند آلیت تجزیه شده و به C2S و آهک تبدیل میگردد. آهک تولید شده در این عمل را آهک ثانوی می نامند (در مقابل آهکی که از تجزیه کربنات کلسیم حاصل شده و به نام آهک اولی معروف است).
سیلیکات 2 کلسیم ـ ترکیبی است که موجب سخت شدن سیمان با مرور زمان میشود. این ترکیب هم ناخالصیهائی همراه دارد که خواص آن را اندکی متغیر می سازد و به نام Belite معروف است.
C2S را حداقل به چهار شکل، در درجات مختلف حرارت تشخیص دادهاند:
2130ـ1470 C2S () 675 C2S ()
1470ـ675 C2S () 820 C2S ()
وقتی که شکل به تبدیل میشود حجم آن تا 10% زیاد و در نتیجه باعث خردشدن دانه ها و تشکیل گرد میگردد. این پدیده را پراکندگی و شگفتگی نامند که مخصوصاً در کلنکرهائی که C2S () زیاد دارد مشاهده میشود.
C2S () عملاً خاصیت هیدرولیک ندارد.
دانه های که تعداد آنها در کلنکر بیشتر است باشکال مختلف و اغلب کروی شکل است که قطر متوسط آنها 30 و سطح دانه های آن مخطط و یا صاف است (مخططها از تبدیل شکل به حاصل شده اند).
تبدیل شکل به را ممکن است با افزون Mn2O3 و B2O5 و As2O5 و P2O5 جلوگیری نمود. (زیرلا که خاصیت هیدرولیک ندارد).
درحین سرد شدن نیز هرگاه C2S () بصورت دانه های درشت باشد در 500 به تبدیل می شود، و حال انکه هرگاه دانه های آن ریز (به قطر کوچکتر از 5) باد تا درجه حرارت معمولی به شکل باقی بماند. زیرا در اینحالت امکان تشکیل دانه اولیه در محیطی که دانه ها ریز است کمتر میشود.
آلومینات 3 کلسیم C3A : ترکیبی است که موجب گیرش سریع سیمان میشود و حرارت آبگیری آن بیش از سایر سازنده های سیمان است. دانه ها آن متبلور و شکل آنها برحسب کیفیت دانه ها درشت و مستطیل است.
بطور کلی اگر سد کردن کلنکر سریع باشد، دانه ها ریز، و هرگاه سرد کردن آهسته باشد، دانه ها درشت و مستطیل است.
آلومنیوفریت 4 کلسیم C4AF : این ترکیب عملا در مقاومت سیمان مؤثر نیست و در مایع صاف کلنکر وجود دارد.
تبصره ـ مجموعه C3A + C4AF را اکثر بنام سیلت Celite می نامند.
همچنین مجموعه Al2O3+Fe2O3 را اکثر بصورت R2O3 معرفی میکنند.
رل سازنده های مختلف: برای آن که مقاومتهای سیمان زیاد باشد باید نسبت در آن افزایش یابد. و برعکس اگر بخواهیم که حرارت متصاعد سیمان در موقع آب زدن کم باشد (در مرود استعمال مقادیر عظیم سیمان مثل سدسازی و پلسازی و غیره) باید مقدار C2S نسبت به C3S زیاد باشد.
برای این منظور لازم است ضریب سیلیسی سیمان را زیاد و ضریب هیدرولیک و آلومینوفریت آن را کم نمود.
هرگاه بخواهیم که مقاومت سیمان را در مقابل آبهای سولفات دار زیاد نمائیم باید (در مورد سیمانهای دریائی) مقدار C3A را در سیمان افزایش دهیم.
آزمایشهای سیمان
از آنجا که کیفیت سیمان در تولید یک بتن خوب بسیار مؤثر می باشد، لازمست که در ساخت سیمان کنترلهای دقیقی بعمل آید. در کارخانههای سیمان برای تولید سیمانی مطابق استانداردهای بین المللی آزمایشهای متعددی روی سیمان انجام میگیرد.
همچنین خریداران و آزمایشگاههای خصوصی علاقه دارند با انجام آزمایشهای لازم، سیمانی مناسب با کارهایا ختصاصی خود را انتخاب نمایند. آزمایشهای تعیین خواص شیمیائی ترکیبات سیمان در این کتاب آورده نشده است. علاقمندان می توانند به استانداردهای ASTM و BS 4550 مراجعه کنند. در اینجا آزمایشهای ریزی، زمان گیرش، سلامت و مقاومت سیمان براساس استانداردهای ASTM و BS توضیح داده می شوند.

مقاله اثر تغذیه سیلیسیم بر برخی صفات کمی و کیفی گیاه سرخارگل (Ec
پنج شنبه 95/7/29 6:11 صبح| | نظر

مقاله اثر تغذیه سیلیسیم بر برخی صفات کمی و کیفی گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea L.) تحت word دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر تغذیه سیلیسیم بر برخی صفات کمی و کیفی گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea L.) تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تغذیه سیلیسیم بر برخی صفات کمی و کیفی گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea L.) تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر تغذیه سیلیسیم بر برخی صفات کمی و کیفی گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea L.) تحت word :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین کنگره ملی گل و گیاهان زینتی ایران
تعداد صفحات: 3
نویسنده(ها):
سکینه مؤذنپور – دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهرکرد
سعید ریزی – اعضا هیئت علمی در مرتبه استادیاری گروه علوم باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهرکرد
عبدالرحمان محمدخانی – اعضا هیئت علمی در مرتبه استادیاری گروه علوم باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهرکرد
چکیده:
به منظور بررسی اثر کاربرد سیلیسیم در افزایش مقاومت در برابر تنش شوری گیاه دارویی سرخارگل ،(Echinacea purpurea L.)، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با 3 تکرار به اجرا گذاشته شد. در این آزمایش اثرات 4 سطح تنش شوری (0، 2/5، 5 و7/5 دسی زیمنس بر متر) و اثرات سیلیسیم (نانو سیلیس) به صورت محلولپاشی در 4 سطح (0، 4، 16 و 28 ppm) بر برخی شاخصهای کمی و کیفی گیاه سرخارگل مورد بررسی قرار گرفت. نتایج آزمایش نشان داد، کاربرد سیلیسیم موجب افزایش طول و عرض روزنه ، محتوای کلروفیل، تعداد گل و کاهش تراکم روزنه نسبت به نمونه شاهد شد. در حالی که شوری موجب کاهش طول و عرض روزنه، کلروفیل، تعداد گل و زمان شروع گلدهی گیاه شد و افزایش تعداد روزنه در واحد سطح را در پی داشت.

مقاله مقایسه همراهی شش بعد مرضی مشترک بین دو آزمون SCLدر90 درR ,
پنج شنبه 95/7/29 6:11 صبح| | نظر

مقاله مقایسه همراهی شش بعد مرضی مشترک بین دو آزمون SCLدر90 درR ,MMPI در بیماران مبتلا به اختلال وسواس –اجبار تحت word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه همراهی شش بعد مرضی مشترک بین دو آزمون SCLدر90 درR ,MMPI در بیماران مبتلا به اختلال وسواس –اجبار تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه همراهی شش بعد مرضی مشترک بین دو آزمون SCLدر90 درR ,MMPI در بیماران مبتلا به اختلال وسواس –اجبار تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه همراهی شش بعد مرضی مشترک بین دو آزمون SCLدر90 درR ,MMPI در بیماران مبتلا به اختلال وسواس –اجبار تحت word :
سال انتشار: 1394
محل انتشار: کنفرانس ملی روانشناسی علوم تربیتی و اجتماعی
تعداد صفحات: 11
نویسنده(ها):
سیدعباس حقایق – گروه روانشناسی،دانشکده علوم انسانی،واحد نجف آباد،دانشگاه آزاد اسلامی،نجف آباد ،اصفهان،ایران
محمدباقر کجباف – گروه روانشناسی،دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی،دانشگاه اصفهان،اصفهان،ایران
محسن معروفی – گروه روانپزشکی،دانشکده پزشکی،دانشگاه علوم پزشکی اصفهان،اصفهان،ایران
چکیده:
هدف از انجام این پژوهش، مقایسه میزان همراهی شش بعد مرضی مشترک بین دو پرسشنامه شخص یتی چند وجهی مینه سوتا (MMPI) وفهرست تجدید نظر شده نود سوالی علائم بیمارگون (SCL-90-R) در بیماران مبتلا به اختلال وسواس –اجبار بود. بدین منظور 50 نفر ( 25 نفر مرد و 25 نفر زن ) بیمار وسواسی به عنوان نمونه پژوهش انتخاب شدند در شش بعد مرضی مشترک دو آزمون SCL-90-R و MMPI (اختلالات افسردگی، شبه جسمانی، اضطراب، پارانوئید، روان پریشی وجامعه ستیز) مورد مقایسه قرار گرفتند وفراوانی های بدست آمده با استفاده از آزمون chi-squre مورد تجزیه وتحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد که بین فراوانی اختلال افسردگی در دوجنس تفاوت معنا دار وجود دارد (P<0/05). در مقایسه دو آزمون MMPI و SCL-90-R بین فراوانی سه اختلال افسردگی، پارانوئید وروان پریشی تفاوت معنادار بدست آمد (P<0/05). درمردان ، زنان و تعداد کل، اختلال افسردگی بیشترین میزان همراهی واختلال جامعه ستیز کمترین میزان همراهی را داشت. افسردگی بیشترینمیزان همراهی را با اختلال وسواس-اجبار دارد،که باید در درمان این بیماران مورد نظر قرار گیرد.

مقاله بررسی عوامل تهدید تالاب هورالعظیم و ارائه راهکارهای مدیریت
پنج شنبه 95/7/29 6:11 صبح| | نظر

مقاله بررسی عوامل تهدید تالاب هورالعظیم و ارائه راهکارهای مدیریتی آن تحت word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی عوامل تهدید تالاب هورالعظیم و ارائه راهکارهای مدیریتی آن تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل تهدید تالاب هورالعظیم و ارائه راهکارهای مدیریتی آن تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی عوامل تهدید تالاب هورالعظیم و ارائه راهکارهای مدیریتی آن تحت word :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: اولین همایش بین المللی بحران های زیست محیطی ایران و راهکارهای بهبود آن
تعداد صفحات: 10
نویسنده(ها):
آنوش سادات امینی نسب – دانشگاه آزاد اسلامی اهواز
امیرحسین دوامی – دانشگاه آزاد اسلامی ایران
فرشاد عرفانی – کارشناس کشاورزی
چکیده:
تالاب ها ازحاصلخیزترین اکوسیستم های جهان هستند این اکوسیستم ها درواقع مهد تنوع زیستی به شمار میروند و گونه های بی شماری ازگیاهان و جانوران برای زندگی به تالاب ها وابسته اند باوجود اهمیت تالاب ها درزندگی بشر متاسفانه ارزشهای خاص تالاب هورالعظیم که یکی ازبزرگترین و حساس ترین اکوسیستم های موجوددراستان خوزستان به شمار می رود تاکنون چندان مورد توجه قرارنگرفته و درجهت حفاظت ازآن تلاش کافی صورت نگرفته است متاسفانه این تالاب همچون تالابهای دیگر استان درمعرض خطر نابودی است فعالیت های انسانی و صنعتی اثار ناشی ازجنگهای تحمیلی و پس ازآن انحراف آب توسط عراق باعث پیشرفت نابودی و تخریب این منبع عظیم و با ارزش می شود دراین تحقیق سعی شده تا عوامل تهدید و تخریب این تالاب شناسایی و راه کارهایی به منظور پایش کنترل و احیا پیشنهاد گردد که روند روبه رشد تخریب و نابودی این تالابها را به حداقل برساند تا ضمن مدیریت صحیح و اصولی تالاب بتوان ازتوان اکولوژیک این اکوسیستم منحصربفرد بهتر و عاقلانه تر استفاده نمود.

غیرآرشیویها
-
مقاله بررسی عوامل موثر بر روی کارایی کلکتورهای خورشیدی مشبک تحت
مقاله تغییرات شاخصهای تنسنجی و لیپیدهای سرم بر حسب نمایهی تودهی
مقاله رایگان مختصری از فعالیت صندوق ضمانت صادرات تحت word
مقاله میراکردن نواسانات بین ناحیه ای با استفاده از سیگنال محلی د
مقاله Classification of damage modes in composites by using prin
مقاله استفاده از رویکرد تلفیقی تحلیل سلسله مراتبی و تاپسیس در مک
[عناوین آرشیوشده]