سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دانلود پروژه پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز در word

چهارشنبه 95/6/31 8:25 صبح| | نظر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 دانلود پروژه پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز در word دارای 20 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت دانلود پروژه پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن دانلود پروژه پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز در word :

اسلاید 1 :

دلایل استفاده از روش های آنزیمی

¨روش اسیدی                   DE=55

¨بالاتر ازDE=55  شربت تیره و تلخ می شود

¨امکان انجام فرایند برگشت در محیط اسیدی و تولید دی ساکاریدهای برگشتی (مانند ایزومالتوز و جنتیوبیوز) .

¨انجام واکنش میلارد و کاراملیزاسیون و تولید هیدروکسی متیل فورفورال که باعث تیره رنگ شدن شربت می شود .

¨افزایش خاکستر شربت طی خنثی سازی

¨نیاز به دستگاه های مقاوم به خوردگی

¨اهمیت استفاده ازآنزیم ها در این است که واکنش های بین ملکولی رخ نداده و در نتیجه تشکیل رنگ و ایجاد مزه تلخ در اثر فراورده های تجزیه ای حاصل از گرما دیده نمی شود .فرایند نسبتاً آرام بوده

اسلاید 2 :

تولید اسیدی –آنزیمی شربت گلوکز

¨ آمیلاز اندوآنزیم بوده و اتصالات (14) را در ساختمان نشاسته به صورت تصادفی قطع می کند، از این رو آمیلاز آبگون کننده، مایع کننده، دکسترین کننده نیز می گویند . در نتیجه فعالیت این آنزیم واحدهای2-6  تایی ملکول گلوکز تشکیل می شود .

¨ آمیلاز اگزوآنزیم بوده و اتصالات (16) را به صورت یک در میان و انتخابی از طرف انتهای غیر احیا کننده قطع می کند و محصول نهایی آن  دکسترین هایی با وزن ملکولی بالا و 50-60% مالتوز است

¨

¨

 

اسلاید 3 :

تولید آنزیمی –آنزیمی شربت گلوکز

.1تهیه شربت نشاسته : در این مرحله مقدار مشخصی نشاسته ذرت رابا آب مخلوط کرده تا شربت نشاسته ذرت با 8 درصد وزنی حاصل شود.

.2تعدیل درجه حرارت شربت(گرم کردن شربت):40 دقیقه

.3مرحله هیدرولیز آنزیماتیکی:

      آبگون کردن : استفاده از آمیلاز باسیلوس لیشنی فورمیس 

      افزودن آنزیم به   سوسپانسیون نشاسته  30-40%در دمای  c100به مدت3-7   

      DEشربت 8-15

      شیرین کردن :استفاده از مخلوطی از  آمیلاز قارچی و گلوکو آمیلاز

      DE شربت حاصل 94-97

.4خالص سازی: شربت توسط زغال فعال رنگبری می شود،برای جلوگیری از واکنش های میلارد پروتئین گیری می شود و برای حذف کاتیون ها از مبدل های یونی استفاده می شود.

.5 تبخیر

اسلاید 4 :

زمان هیدرولیز

.1درصد خلوص آنزیم

.2 درجه حرارت

.3غلظت شربت

کیفیت آب

آب اسیدی باعث کاهش قندها وبی رنگی محصول شود

آب سخت روی اواپراتور ها تاثیر گذاشته و

کاهش خروجی

کاهش انتقال حرارت

اسلاید 5 :

.1اندونزی ونیجریه                      100   تن در روز

.26 نمونه خرما و1 نمونه کاساوا

.3Hcl,Naoh         ph5/7-4/5       

.4aآمیلاز از باسیلوس استئاروترموفیلوس برای آبگون کردن-106

.5گلوکوآمیلاز از اسپرژیلوس نایجر برای قندسازی

ویسکوزیته یکسان

Deبرابر با ذرت

تبدیل نشاسته به الیگوساکاریدها بیشتر از ذرت

اسلاید 6 :

.1قنبرزاده، بابک.(1382) مبانی شیمی مواد غذایی. انتشارات آییژ، چاپ اول

2R, Less & Jackson,EB.(1995).Sugar confectionery and choclate manufacture,23-39

3H.-D.Belitz W.Grosh P.Schiebrle food chemistry2004 876-877

4E. Bjackson Sugar confectionary manufacture 1955 132-135

5Julius Pontoh & Nicholas H. Low , Glucose syrup production from Indonesian palm and cassava starch

6Wikipedia.com

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود پروژه مقاله محیط زیست: مشکلات و راههای برونرفت از منظر ا

چهارشنبه 95/6/31 8:25 صبح| | نظر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود پروژه مقاله محیط زیست: مشکلات و راه‌های برون‌رفت از منظر اسلام در word دارای 26 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود پروژه مقاله محیط زیست: مشکلات و راه‌های برون‌رفت از منظر اسلام در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود پروژه مقاله محیط زیست: مشکلات و راه‌های برون‌رفت از منظر اسلام در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود پروژه مقاله محیط زیست: مشکلات و راه‌های برون‌رفت از منظر اسلام در word :

محیط زیست: مشکلات و راه‌های برون‌رفت از منظر اسلام

به تدریج ظهور و گسترش بحران‌های زیست محیطی که دامنه آن افزون بر انسان، جانوران و گیاهان را نیز در بر گرفته است، سبب شد جوامع انسانی به این مسأله توجه بیشتری کنند.

محیط سالم برای زندگی یکی از نعمت‏های الاهی و از امور مورد توجه مردم است. اقتصاد نو در اندیشه رشد مداوم اقتصادی اقدام به استفاده گسترده از منابع زیست‌ محیطی کرده که در بسیاری از موارد با تخریب آن‌ها و آسیب‌رساندن به محیط زیست همراه بود.
به تدریج ظهور و گسترش بحران‌های زیست محیطی که دامنه آن افزون بر انسان، جانوران و گیاهان را نیز در بر گرفته است، سبب شد جوامع انسانی به این مسأله توجه بیشتری کنند.

یکی از ابعاد مهم توجه به این مسأله نگاه از منظر دینی است. از این نگاه دو دیدگاه متناقض وجود دارد. عده‌ای بحران حاضر را ناشی از فاصله گرفتن از آموزه‌های ادیان دانسته و راه‌حلّ را در افزایش زمینه‌های تربیت دینی و اخلاقی می‌دانند. عده‌ای دیگر با نگاه سکولار و با اتخاذ موضعی متضاد مشکل را در آموزه‌های دینی جسته، و آ‌ن‌ها را در بحران مؤثر دانسته‌اند.

دلبستگی نداشتن به دنیا، مسلط‌شدن بر طبیعت از جانب خداوند و تجویز استفاده بدون حد از منابع طبیعی از مواردی است که به اعتقاد اینان، ‌سبب ناپایداری توسعه شده است.
در این مقاله، نگاه درون دینی و با استفاده از قرآن و روایات،‌ و با نگاه برون دینی و با توجه به دیدگاه‌های گوناگون و گاهی متضاد درباره چگونگی استفاده از محیط زیست این شبهات را پاسخ داده، اثبات می‌کنیم جدایی و فاصله گرفتن از ارزش‌های دینی این بحران را باعث شده است.
در نگاه ادیان و به‌ویژه اسلام، منابع طبیعی و سایر مواهب خداوند برای استفاده همگان آفریده شده است و محیط زیست مورد احترام شریعت قرار دارد و با تقویت مبانی دینی فردی و نهادهای اجتماعی مانند امر به معروف و نهی از منکر محیط زیست حفظ خواهد شد.
مقدمه

بدون شک، داشتن محیطی سالم برای زندگی یکی از نعمت‏های الاهی و از امور مورد توجه مردم است. در گذشته نزدیک، به جهت این‌که مسأله آلودگی هوا جدی مطرح نبود و آدمیان از نعمت محیطی پاک بهره‌مند بودند و طبیعت مورد تهاجم بی‌رحمانه داعیه‏داران رشد و ترقی واقع نشده بود، خطر آلودگی محیط زیست توجه بسیاری را معطوف خود نکرده بود.

انسان از بدو خلقت خویش با تمام وجود از طبیعت هراس داشت؛ خطر جانوران درنده، خطر آب و هوای نامساعد و خطر محیط زیست وحشی؛ اما همین طبیعت ضروریات زندگی او و از جمله غذای گیاهی یا جانوری را به وی ارزانی می‏داشت؛ سپس انسان ماهر، به یاری اندیشه و به کمک ابزار، خود را برای رویارویی با خطرها آماده کرد و به مهار عوامل طبیعی و رام‌کردن آن‏ها و سرانجام بهره‏کشی از آن‏ها در جهت منافع خود پرداخت. انسان‏ها با اتحاد و بذل کوشش‏های مشترک توانستند جنگل‏ها را به‌صورت زمین‏های آباد و قابل کشت و زرع درآورده، مسیر جریان آب رودخانه‏ها را تغییر داده، به ساختن بناها و آثار غول‌آسا و عظیم مانند اهرام مصر اقدام کنند. با این حال، تمام این اقدام‌ها به همان اندازه که جمعیت بشری تابع نوسان‏ها و نشیب و فرازهای برخاسته از رویدادها، جنگل‏ها، بیماری‏های مسری یا بلاهای عظیم طبیعی است، محدود می‏ماند.

انقلاب صنعتی، همراه با پیشرفت‏های علمی، فنی و پزشکی اوضاع را دگرگون ساخت. از سده هجدهم، عواملی چون افزایش و گسترش کشاورزی، انفجار جمعیت، دگرگونی‏ها را سرعت بخشیدند. انسان، بی‏شمارتر از همیشه، به راه‏ها و وسایل پیشرفته‏تری مجهز شد که در راه جاه طلبی‏ها و بلندپروازی‏های وی برای چیرگی بر نیروهای طبیعت و تولید به‌کار می‏رفت.

اقتصاد نو بر اثر جنون آزمندی برگرفته از اندیشه رشد مداوم اقتصادی، در صدد کشف تکنیک‏های بهره‌برداری همراه با تخریب هرچه بیشتر از منابع طبیعی برآمد و انسان اقتصادی در این عرصه بر این باور بود که می‏تواند از ذخایر و منابعی که طبیعت به وی ارزانی داشته، جاودانه استفاده کند.

به‌تدریج ظهور و گسترش بحران‌های زیست محیطی که دامنه آن افزون بر انسان، جانوران و گیاهان را نیز در بر گرفته است، همانند از بین‌رفتن جنگل‏ها، آلودگی آب‌های سطحی و زیرزمینی و در پی آن مرگ و میر فزاینده حیوانات آبزی، تخریب لایه ازن و باران‏های اسیدی و ; سبب شده جوامع انسانی به این مسأله توجه بیشتری کنند. در حال حاضر بیش از 230 پیمان بین المللی زیست‏محیطی وجود دارد که اکثر آن‏ها طی سی سال گذشته منعقد شده‏اند؛ اما درست اجرا نشدن این پیمان‏ها و سهل‏انگاری مجریان سبب شده این پیمان‏ها تأثیر قابل توجهی نداشته باشند.

یکی از ابعاد مهم توجه به این مسأله نگاه از منظر دینی است. از این نگاه دو دیدگاه متناقض وجود دارد. عده‌ای بحران حاضر را ناشی از فاصله‌گرفتن از آموزه‌های ادیان، و راه‌حلّ را در افزایش زمینه‌های تربیت دینی و اخلاقی می‌دانند. عده‌ای دیگر با نگاه سکولار و با اتخاذ موضعی متضاد، مشکل را در آموزه‌های دینی جسته، و آ‌ن‌ها را در بحران مؤثر دانسته‌اند.

دلبستگی نداشتن به دنیا، و مسلط‌شدن بر طبیعت از جانب خداوند از مواردی است که به اعتقاد اینان، ‌سبب ناپایداری توسعه شده است. همچنین تجویز استفاده بدون حد از منابع طبیعی نیز به این مشکل دامن زده است. برخی نیز سکوت مجامع دینی را نسبت به تخریب محیط زیست مورد انتقاد قرار داده‌اند.
در این مقاله، ‌ابتدا این شبهات را مطرح کرده و با نگاه درون دینی و با استفاده از قرآن و روایات،‌ این شبهات را پاسخ داده؛ سپس با نگاه برون دینی و با مطالعه دیدگاه‌های مربوط به محیط زیست مشاهده می‌کنیم که بین کسانی که این مسأله را با نگاه غیردینی مطالعه کرده‌اند دیدگاه‌های گوناگون و گاهی متضاد درباره چگونگی استفاده از محیط زیست وجود دارد که از نگرش فلسفی و اعتقادی آنان به انسان و هستی ناشی می‌شود.

شبهات بوم‌شناسان سکولار
در مقدمه اشاره کردیم که برخی از دانشمندان اقتصاد محیط زیست،‌ با فرافکنی در صدد برآمده‌اند که بحران زیست‌محیطی را به‌ آموزه‌های دینی نسبت داده، ادعا می‌کنند: اعتقاد دین‌باوران سبب تهی‌سازی و تخریب منابع زیست‌ محیطی شده، انگیزه آنان را برای سالم‌سازی محیط پیرامون تضعیف می‌کند. مهم‌ترین این چالش‌ها به‌نظر اینان عبارتند از:
1 تسخیر

براساس اعتقاد دین‌باوران، خداوند متعالی جهان هستی را در خدمت انسان و کارگزار او آفریده، و آن را فرمانبردار انسان قرار داده است تا بتواند به راحتی از آن استفاده کند. برخی از زیست‌شناسان این اعتقاد را که کمابیش در اعتقاد مسیحیان و مسلمانان وجود دارد، از عوامل تخریب محیط زیست دانسته، معتقدند با سلطه‌ای که انسان از طرف خداوند بر طبیعت یافته می‌تواند هرگونه بخواهد در طبیعت تصرف کند و چنین تصرفی از بین رفتن طبیت و محیط زیست را به‌دنبال دارد. وایت جونیور (White, Jr) بحران محیط زیست را ریشه در سلطه‌ای می‌داند که کتاب مقدس بر روی زمین به انسان عطا کرده است. غرور این باور انسان‌مدارانه، این اجازه دینی را به انسان‌ها داده که طبیعت را کنترل، و از آن سوء استفاده کنند (همان: ص 304.

2 سکوت
برخی از دانشمندان، اعتراض خود را بر مجامع دینی از این زاویه که این مجامع در مقابل این بحران سکوت اختیار کرد‌ه‌اند، بیان می‌دارند. متون کلاسیک سنت‌های دینی مطالب مهم کمی درباره تخریب جنگل‌ها، فرسایش خاک، اتلاف منابع آب، آلودگی زمین و آب و هوا و گرم‌شدن زمین و ; دارند. افزون بر این، برخی از معلمان دینی هنوز جمعیت انسانی رو به رشد را نادیده می‌گیرند؛ چیزی که همه تهدیدهای مذکور را به میزان قابل توجهی وخیم‌تر می‌کند.
راسل ترین(Russel Train, 1990) معتقد است:

دین و الاهیات به این مشهورند که به صلاح جهان طبیعت چندان اهمیت نمی‌دهند. به لحاظ سنتی، کلیساها، کنیسه‌ها و مساجد توجه کمی به مسائل عمده زیست‌محیطی کرده‌اند. وی که بیش از سی سال است رهبری نهضتی زیست‌محیطی را به عهده دارد،‌ این را بسیار حیرت‌انگیز می‌داند که دین و الاهیات تا این حد در برابر بحران فعلی بی‌تفاوت بوده‌اند (همان: ص 300.

3 موقت‌انگاری دنیا
هات، استاد الاهیات و رئیس مرکز مطالعات علم و دین دانشگاه جرج تاون امریکا در بیان دیدگاه تعارض دین با محیط زیست، جهت‌گیری دین به سوی جهان فوق طبیعی را علت این می‌داند که برای حیات بر روی این سیاره ارزش بسیار کمی قائل باشد و به رفاه این جهان نیندیشد. ادیانی که به یک نجات بخش الاهی در آینده امیدوارند، حتی به ما اجازه می‌دهند توجه به این جهان کنونی را ترک گوییم. او با بیان این‌که این نگاه دین، اصل اساسی اخلاق زیست‌ محیطی را کنار می‌گذارد چنین می‌گوید:

یک اصل اساسی اخلاق زیست محیطی آن است که زمین را خانه واقعی خود تلقی کنیم؛ اما دین نمی‌تواند این جهان را به‌عنوان خانه ما بپذیرد ; . دین به ما می‌گوید ما صرفاً زائران یا مسافران روی زمین هستیم. چگونه این دیدگاه غیردنیایی می‌تواند ادعا کند که بوم‌شناسی را جدی بگیرید؟ بی‌وطنی جهانی که دین حکایت از آن دارد نمی‌تواند به اندازه کافی انرژی اخلاقی فراهم کند تا به نهضت بوم‌شناسی کمک کند (همان: ‌ص 303.
از سوی دیگر، تدین پیامبرگونه بسیاری ا

ز متدینین به آنان اجازه داده است که فکر کنند این جهان به‌سمت نابودی پیش می‌رود و بنابراین شایسته نجات‌دادن نیست (همان: ص 304.
هات در بخش دیگری از سخنان خود و در بیان موضع تلاقی دین و محیط زیست می‌گوید:

حداقل این است که اشتیاق انسان به امر ابدی، او را پیش از موعد از جامعه زمینی که به آن تعلق داریم جدا می‌سازد؛ بنابراین یک چنین جدایی دوگانه انگارانه بر تفکر دینی به‌ویژه در گذشته، غالب بوده و نتیجه ‌آوارگی کیهانی را به‌دنبال دارد ; ؛ پس به‌نظر می‌رسد ما با معمایی حلّ ناشدنی مواجهیم. از طرفی آموزه‌های دینی به ما، می‌آموزند بدون خانه (تعلق به دنیا) زندگی کنیم و از سوی دیگر اخلاق محیط زیست اقتضا دارد که ریشه‌های خود را عمیقاً در طبیعت نفوذ دهیم. آیا می‌توان این‌دو احساس را با هم جمع کرد؟ (همان: ص 311

همچنین جان پسمور (John Passmore, 1974) فیلسوف و بوم‌شناس استرالیایی همین مطلب را با بیانی دیگر طرح می‌کند:
اگر انسان‌ها خود را ; همان‌گونه که هستند، کلاً تنها،‌ بدون آن‌که هیچ کسی جز همنوعشان آنان را یاری کنند محصولات فرایندهای طبیعی بدانند که نسبت به بقای آ‌ن‌ها به‌طور کامل بی‌تفاوتند، ‌در این‌صورت با مشکلات بوم‌شناختی خود با تمام مقتضیاتش مواجه می‌شوند. آن‌ها نه از طریق تعمیم، بلکه از طریق طرد کامل ایده قدسی به آن درک تلخ نائل می‌شوند (Passmore, 1974: p.184

4 احیا و حیازت
یکی از شبهاتی که به‌طور عمده بر آموزه‌های اسلامی درباره استفاده از منابع زیست‌محیطی وارد می‌کنند، مسأله احیا و حیازت است. براساس برخی از روایات وارده از جانب امامان معصوم که طبق آنان فقیهان فتوا نیز داده‌اند، هر کس زمین موات را به بهره‌برداری رساند، معدنی را استخراج کند و ; مالک آن منابع می‌شود و به لحاظ این‌که محدودیتی هم در استفاده او وجود ندارد، تهی‌سازی منبع، و تخریب محیط زیست را به‌دنبال خواهد داشت.
دیدگاه‌های مربوط به محیط زیست

حاصل این شبهات این بود که آموزه‌های دینی از عوامل مؤثر در ایجاد بحران محیط زیست بوده است یا دست کم در جهت جلوگیری از آن اقدام مؤثری انجام نداده‌اند. این در حالی است که نگرش‌های متفاوتی درباره چگونگی برخورد با مسائل زیست‌محیطی وجود دارد و طیف‌های گسترده‌ای از طرفداران افراطی محیط زیست و گروه‌های افراطی طرفدار رشد اقتصادی را تشکیل داده‌اند. بدون شک این دیدگاه‌ها متأثر از افکار فلسفی و اعتقادی درباره جهان و رویکردهای اخلاقی درباره آن است. مطالعه این دیدگاه شاهد بر این است که نگاه‌های تخریبی به محیط زیست بر گرفته از اندیشه‌های فلسفی است که با صرف‌نظر از آموزه‌های دینی و در فضایی به‌طور کامل غیردینی ایجاد شده و اتفاقاً‌ ادیان الاهی به‌ویژه در این باره دیدگاهی معتدل داشته که در بخش بعدی مقاله به آن اشاره خواهیم کرد.

دو نظام اخلاقی مهم و در عین حال متمایز، در زمینه نگرش به محیط زیست وجود دارد: فلسفه اخلاقی طبیعت‌گرا (اصالت طبیعت) و فلسفه اخلاقی

انسان‌گرایی (اصالت انسان).
الف) فیلسوفان اخلاقی انسان‌گرا

در فلسفه انسان‌گرا، حقوق و تکالیف، فقط به جوهر و شخصیت وجودی انسان‌ها، چه به‌صورت فردی یا اجتماعی مربوط می‌شود. هر چند ممکن است انسان‌ها به رعایت حقوق سایر موجودات و گونه‌های حیاتی مایل باشند، سایر موجودات غیر از انسان هیچ حقوق یا مسؤولیتی ندارند (پرمن، 1382، ص 45).
انسان‌گرایان خود شامل دو مکتب فایده‌گرا و آزادی‌خواه می‌شوند. به‌رغم این‌که هر دو مکتب حق حیات را به‌طور انحصاری به انسان متعلق می‌دانند، در تفسیر مسائل و نتایج حاصل از آن‌ها اختلاف دارند. طرفداران مکتب اصالت فایده (هیوم و بنتام) نتایج حاصل از افعال انسان را فقط براساس این‌که تا چه حد در کامیابی جامعه نقش داشته‌اند، قابل ارزیابی می‌داند.

در مقابل مکتب اصالت فایده، فلسفه اخلاق آزادی خواهان حقوق انسانی را ذاتاً متعلق به تک تک افراد می‌داند و معتقد است مفاهیمی نظیر حقوق اجتماعی و حق جمعی و گروهی بی‌معنا است. بر این اساس، در نگاه مکتب اصالت فایده،‌ گرچه حق حیات منحصر در انسان است، به لحاظ توجه به جامعه، تا جایی که حفظ گونه‌های حیوانی و گیاهی تأمین‌کننده منافع جامعه باشد، در صدد حفظ آن بر می‌آید. در حالی که طبق مکتب آزادیخواه منافع فرد اهمیت دارد و به لحاظ این‌که افراد اغلب‌ به آینده دور خود توجه ندارند، به‌ویژه که محیط زیست نیز آثار خود را در فاصله زمانی که دورتر از یک نسل است نشان می‌دهد، انگیزه‌ای برای حفظ آن وجود ندارد (همان: ص 50).

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود پروژه تحقیق در مورد اینترنت و آموزش از راه دور در word

چهارشنبه 95/6/31 8:25 صبح| | نظر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود پروژه تحقیق در مورد اینترنت و آموزش از راه دور در word دارای 32 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود پروژه تحقیق در مورد اینترنت و آموزش از راه دور در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود پروژه تحقیق در مورد اینترنت و آموزش از راه دور در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود پروژه تحقیق در مورد اینترنت و آموزش از راه دور در word :

آموزش از راه دور ( e-learning ) چیست ؟
برای اینکه در بازار کار امروزی موفق باشیم ، باید بروز باشیم – به اصطلاح معروف up-to-date باشیم – و باید تلاشمان در جهت افزایش روز افزون دانش کاری و فن آوری های نوین باشد. هرچه مهارت هایمان بیشتر باشد ( به ویژه مهارت های مربوط به فنآوری اطلاعات یا همان IT ) همانقدر موفقتر خواهیم بود. لذا آموزش مستمر بسیار مهم است. از طرفی به نظر میرسد با گرفتاریهای امروزی ، همه ما مشغولتر از این حرفها باشیم که بخواهیم زمان مناسبی را برای آموزش اختصاص دهیم و طبیعتاً وقتی هم دنبال آموزش میرویم ، میخواهیم کاملاً مطمئن شویم که دوره های انتخابی ما واقعاً کاربردی و بدرد بخور هستند. این همان راهی است که comtronet در آن یار و یاور شما خواهد بود.

منظور از E-Learning یا آموزش الکترونیکی، بطور کلی بهره گیری از سیستم های الکترونیکی، مثل کامپیوتر، اینترنت، CD های Multimedia و نظایر این هاست با هدف کاستن از رفت و آمدها و صرفه جویی در وقت و هزینه و ضمنا یادگیری بهتر و آسانتر.

البته سیستم هایی که E-learning به حساب می‌آیند و امکان یادگیری از راه دور را فراهم می کنند متنوع هستند. ولی در وهله اول آنچه که مهم است آگاهی علاقمندان از نوع این سیستم ها وانتخاب صحیح و نحوه استفاده درست از آنها است. این سیستم ها بعضا میتوانند جایگزین کلاس های حضوری هم باشند. درعین حال برای افراد سخت کوش و علاقمند میتواند مکمل کتاب و کلاس باشد.
اما مقدمه ای بر آموزش الکترونیکی

با گسترده شدن فناوری اطلاعات و نفوذ وسایل ارتباط از راه دور به عمق جامعه ، ابزار ها و روش های آموزش نیز دچار تحول شدند. تحول این ابزار ها و روش ها در جهتی است که هر فرد در هر زمان و هر مکان بتواند با امکانات خودش و در بازه زمانی که خودش مشخص می کند مشغول یادگیری شود.

در سال های نه چندان دور آموزش از راه دور مطرح شد. این نوع آموزش ویژگی های خودش رو داره و دارای مزایا و معایبی است. ابتدا آموزش به صورت مکاتبه ای بود و تنها راه ارتباط استفاده از نامه بود. با پیشرفت تکنولوژی و از همه مهمتر ارزان تر شدن هزینه استفاده از تکنولوژی، استفاده از ابزار های جدید تر برای انتقال دانش مطرح شد. با به وجود آمدن و گسترش اینترنت این پدیده جدی تر دنبال شد و ابزار ها و روش ها و استاندارد هایی برای آموزش الکترونیک مطرح شد و هر روز اصلاحات جدیدتری در این زمینه انجام می شود.در واقع می شه گفت آموزش الکترونیکی استفاده از ابزار های انتقال اطلاعات به صورت الکترونیکی (مثل اینترنت) برای انتقال اطلاعات و دانش است.
در نوشته های بعدی بیشتر در این مورد می نویسم.

امروز اول راجع به دو کلمه training و learning صحبت می کنم. Training به معنی آموزش دادن است و learning به معنی یاد گرفتن است. دررویکرد سنتی از روش آموزش دادن استفاده می شه که چون همراه با زور و اجباره باعث افت تحصیلی دانش آموز می شه و حتی ممکنه مشکلاتی در خارج از محیط آموزشی برای دانش آموز پیش بیاد. اما در رویکرد جدید از روش آموزش گرفتن استفاده می شه. چون توی این روش فرد خودش می خواد یاد بگیره بنابراین زور و اجباری هم در کار نیست و در نتیجه مشکلات قبلی به وجود نمی یاد.

تفاوت آموزش سنتی و مدرن
در اینجا سه تفاوت بررسی شده
فرآیند آموزش
رویکرد سنتی: یک روش و محتوی آموزشی برای همه

رویکرد مدرن: روش و محتوی آموزشی سفارشی شده برای هر آموزش
زمان آموزش
رویکرد سنتی : یک بازه زمانی برای همه
رویکرد مدرن : بازه زمانی که توسط آموزش گیرنده تعیین می شود
محل آموزشی

رویکرد سنتی : یک مکان خاص برای همه
رویکرد مدرن : هر مکانی که آموزش گیرنده بتواند به مطالب آموزشی دسترسی پیدا کند
اما چند دلیل برای استفاده از آموزش الکترونیکی
معرفی تکنولوژی های جدید به دانش آموزان و آموزش چگونگی دست یابی به تکنولوژی ای جدید.
تشویق دانش آموزان برای بدست آوردن اطلاعات از طریق تکنولوژی های جدید.

حضور در اطاق های بحث و گفتگو برای تبادل نظر در مورد مطالب که منجر به تولید دانش می شود .
برقرای ارتباط با مدیر قسمت آموزشی در هر زمان.
کسانی که به علت داشتن کار یا معلولیت و عوامل دیگر قادر به حضور در کلاس درس فزیکی نمی باشند می توانند به راحتی و بدون مشکل از این روش استفاده کنند.
برای افرادی که امکان خروج از کشورشان را برای ادامه تحصیل ندارند.
دستیابی به جدید ترین اطلاعات روز دنیا در رشته مورد نظر.

آموزش از راه دور:
آموزش آسان،همیشه ،همه جا وبرای همه

آموزش از راه دور چیست؟

در نتیجه تغییر شرایط فناوری و تغییر شرایط بازار، سیستم های آموزشی کشورها با افزایش فرصت آموزشی روبروهستند ، بدون اینکه بودجه های آموزش افزایش چندانی یابد. بعضی از موسسات آموزشی با توسعه برنامه های آموزشی از راه دور نسبت به این موضوع واکنش نشان داده اند
ابتدایی ترین سطح آموزشی از راه دور زمانی اتفاق می افتد که معلم و شاگرد به طور فیزیکی از طریق استفاده از ابزار صوتی- تصویری و داده های دیگر از یکدیگر جدا هستند و در واقع ارتباط رو در رو وجود ندارد تا شکاف آموزشی رفع شود. این نوع از برنامه ها می تواند شانس دوبارهای را به بزرگسالان بدهد تا به تحصیل ادامه دهند و محدودیت زمانی، فاصله یا ناتوانی جسمی نتواند مانع از پیشرفت تحصیلی و علمی آنان شود. همچنین کارکنان می توانند بدون آنکه از محل کار خود خارج شوند آموزشهای لازم را طی کنند
آیا آموزش از راه دور موثر است؟

 

بسیاری از دست اندرکاران آموزش می پرسند که آیا فراگیران از راه دور همانند آموزش سنتی رو در رو می توانند مفاد آموزشی را فراگیرند. پژوهشهای مربوط به مقایسه آموزش از راه دور و آموزش سنتی نشان می دهد که یاددهی و یادگیری در آموزشهای از راه دور از تاثیری همانند آموزش سنتی برخوردار است. به ویژه هنگامی که روشها و فناوریهای استفاده شده در آن متناسب با فعالیتهای آموزشی باشد. در این نوع آموزش تبادل آزاد و افکار بین فراگیران و مدرسان وجود دارد و بازخوردهای لازم اعمال می شود
آموزش از راه دور چگونه ارائه می شود؟

 

محدوده وسیعی از گزینه های فناوری برای فعالان در امر آموزش از راه دور در دسترس است که می توان این موارد را در چهار مقوله اصلی زیر دسته بندی کرد
صدا: ابزار صوتی آموزشی شامل فناوریهای ارتباطی همچون تلفن، کنفرانس شنیداری و رادیوهای امواج کوتاه است. ابزار قبلی شنیداری شامل نوار رادیو بود که ارتباط فقط به صورت یکطرفه بود

 

تصویر: ابزار آموزشی تصویری شامل روشهای تصویری همچون اسلاید، تصاویر متحرک(فیلم و نوار ویدئویی) و تصاویر متحرک همزمان (است که با کنفرانس شنیداری ترکیب شده است( تصویر یکطرفه یا دو طرفه با صدای دو طرفه
داده ها و اطلاعات: رایانه ها به صورت الکترونیکی اطلاعات را ارسال و دریافت می کنند. از این رو واژه داده برای تشریح این ابزار وسیع آموزشی مورد استفاده قرار می گیرد

نرم افزارهای رایانه ای مربوط به آموزش از راه دور بسیار گوناگون است و شامل موارد زیر است
آموزش به کمک رایانه: از رایانه به عنوان ابزاری برای ارائه دروس استفاده می شود.
آموزش با مدیریت رایانه: از رایانه برای سازماندهی آموزش و پیگیری امور مربوط به پیشرفت فراگیران استفاده می شود. ضروری نیست که حتما از رایانه برای آموزش استفاده شود.

آموزش از طریق رایانه: ابزار رایانه ای که باعث تسهیل در ارائه آموزش می شوند که از جمله آنها می توان به پست الکترونیک، فاکس ، کنفرانس همزمان رایانه ای و شبکه جهانی اینترنت اشاره کرد.
چاپ: یک عنصر اساسی در برنامه های آموزشی از راه دور است و زمینه ای برای تمامی نظامهای آموزشی محسوب می شود. الگوهای چاپی مختلفی در دسترس است که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد: کتاب، راهنمای مطالعاتی، کتابهای مربوط به کار و مطالعه موردی
کدام فناوری بهترین است؟

 

اگر چه، فناوری نقش کلیدی در ارائه آموزش از راه دور ایفا می کند، دست اندرکاران آموزش باید بر پیامدهای آموزش متمرکز شوند نه ارائه فناوری آن
کلید آموزش از راه دور موثر تمرکز بر نیازهای فراگیران، الزامات مربوط به محتوا و محدودیتهای مدرسان است و پیش از گزینش یک نظام ارائه باید بدانها توجه کرد. به طور ویژه این رویکرد نظام مند در اثر ترکیب رسانه ها که هر کدام هدف خاصی را دنبال می کنند نتیجه بخش است. به عنوان مثال
یک کار چاپی قوی می تواند بسیاری از متون آموزشی پایه را در غالب دوره ها و خواندنیها و رئوس برنامه ها و جدول زمانی روزانه ارائه دهد.
تعامل کنفرانس دیداری یا شنیداری می تواند ارتباط رو در رو(ارتباط گفتگویی) همزمان را ارائه دهد. این روش بسیار عالی و کم هزینه برای فراگیران و کارشناسان حاضر در برنامه آموزشی است.

کنفرانس رایانه ای یا پست الکترونیک را می توان برای ارسال پیغام، ارائه بازخورد و دیگر ارتباطات هدفدار با یک یا چند نفر از شرکت کنندگان در برنامه آموزشی استفاده کرد. همچنین از آن می توان برای افزایش تعامل بین فراگیران استفاده کرد.

از نوارهای تصویری از پیش ضبط شده می توان برای ارائه سخنرانی و ارائه متون تصویری استفاده کرد.
از فاکس می توان برای توزیع مطالب، ارائه آگهی ها و اعلانات و دریافت نظرات فراگیران و دریافت به موقع بازخوردها استفاده کرد.
با استفاده از این رویکرد یکپارچه، وظیفه دست اندرکاران آموزشی گزینش دقیق از میان گزینه های مربوط به فناوری است. هدف، ایجاد ترکیبی از رسانه های آموزشی، رفع نیازهای فراگیران از طریق روش آموزشی موثر و ایجاد صرفه اقتصادی است
آموزش از راه دور موثر

 

بدون استثناء می توان گفت که برنامه های آموزشی از راه دور موثر با طرح ریزی دقیق و درک درست الزامات دوره ها و نیازهای فراگیران است. فناوری مناسب فقط زمانی قابل گزینش است که تمامی جزئیات موارد مربوط بدرستی درک شود. برای داشتن برنامه های آموزشی از راه دور موثر و توسعه آنها هیچ گونه رمز و رازی وجود ندارد. این موضوع خودبخود اتفاق نمی افتد. این امر از طریق فعالیت پوشش زیاد و تلاشهای حساب شده بسیاری از سازمانها و افراد اتفاق می افتد. در واقع برنامه های آموزشی از راه دور موفق متکی بر تلاش ثابت قدم و یکپارچه فراگیران و موسسات آموزشی، حامیان آموزشی، کارکنان پشتیبانی و روسا است
ایفا کنندگان نقشهای کلیدی در آموزش از راه دور
در اینجا به طور خلاصه به نقش این موارد در تشکیلات آموزش از راه دور و چالشهایی که آنها با آن روبرو می شوند اشاره می کنیم
فراگیران: برآوردن نیازهای آموزشی فراگیران یک اصل بنیادی در برنامه های آموزشی از راه دور موثر است و از طریق تمامی تلاشهای مربوط به این کار مورد قضاوت قرار می گیرد. بدون توجه به متون آموزشی، اولین نقش فراگیر یادگیری است. این یک فعالیت حمایتی است که تحت بهترین مقدمه چینی ، ایجاد انگیزه، طرح ریزی و تحلیل و بکارگیری متون آموزشی قابل ارائه صورت می گیرد

هنگامی که آموزش به صورت از راه دور ارائه می شود چالشهای دیگری ایجاد می شود؛ زیرا فراگیرانی که نسبت به دیگران در مورد زمینه ها و علایق تا حدودی متفاوتند دارای فرصت کمتری برای برقراری ارتباط با مدرسان خارج از کلاس هستند
موسسه آموزشی: موفقیت هر فعالیت آموزشی از راه دور بر عهده موسسه آموزشی است. در یک کلاس درس سنتی مسئولیت مدرس شامل ایجاد ارتباط بین محتوای درسی و توسعه درک نیازهای فراگیران است

در این زمینه چالشهای ویژه ای در آموزش از راه دور وجود دارد.
به عنوان مثال:
– مدرس باید درکی از ویژگیها و نیازهای فراگیران از راه دور و همچنین تجاربی در زمینه آموزشهای رو در رو داشته باشد.

– انطباق بالایی در سبک یاددهی از طریق توجه به نیازها و انتظارات افراد مختلف ایجاد کند.

– درکی کاربردی از بکارگیری فناوری و استفاده مطلوب از آنها داشته باشد.

– به طور موثر به عنوان یک تسهیل کننده حرفهای و همچنین ارائه کننده محتوا ایفای نقش کند.

مفاهیم پایه آموزش الکترونیک
E-learning. Virtual learning. Computer based training . Distance learning . computer assisted instruction . online learning
اگر در کنفرانسی در مورد تکنولوژی های جدید آموزشی شرکت کنید، ممکن است همه یا تعدادی ازا این واژه ها را بشنوید. ممکن است معنی همه یا بعضی را ندانید. حتی اگر معنی همه آنها را هم بدانید، ممکن است از خود بپرسید که این ها چه تفاوتی با هم دارند؟. معنی هریک چیست و کدام مفید تر است؟. این نکات را خود سخنران هم ممکن است نداند. در واقع اینها مفاهیمی هستند که همراه با این علم از زبان انگلیسی وارد زبان ما شده اند . در زبان انگلیسی هریک مفهوم جداگانه ای دارند ( گرچه تا حدودی معانی مشترک دارند ) ولی در زبان فارسی ممکن است هریک را بجای دیگری بکار ببریم. یا در یک مقاله ، برای رساندن یک مفهوم ، از همه آنها استفاده کنیم.

در این یادداشت قصد داریم مفهوم تعدادی از این عبارات را بررسی کنیم.
در ابتدا بهتر است معانی واژه های Learning , Training , Education, Instruction و Teaching را بررسی کنیم.
واژه Learning در فرهنگ باطنی به معنای یادگیری و فراگیری آمده است. طبعا در این مفهوم، محصل ( فراگیر) نقش عمده را دارد. حال آن که واژه Teaching تعلیم و آموزش معنا می دهد و ظاهرا فاعل آن معلم و مدرس است.Training بیشتر به معنای فن آموزی ، آموزش مهارت و تمرین دادن است.Education یعنی تعلیم و تربیت و معنای عام تری نسبت به بقیه دارد و فاعل آن نیز عام تر است. معنی Instruction تا حدودی شبیه Teaching است و معنای تعلیم دادن دارد. تعدادی واژه دیگر هم در این زمینه هست که ذکر نمی کنم. موضوع اینجاست که هنگام ترجمه به فارسی ، ما تفکیک چندانی بین این معانی قائل نمی شویم و این باعث در هم پیچیدگی مفاهیم خواهد شد. بهتر است به واژه ها بپردازیم.

 

E-learning (electronic learning)i آموزش الکترونیک (فراگیری الکترونیک). هر آموزشی که کامپیوتر نقشی در آن داشته باشد. می تواند گفت عام ترین مفهوم در این زمینه است و بقیه مفاهیم را نیز در بر می گیرد.
Virtual learning = آموزش مجازی. مفهوم مجازی در اینجا مخالف حقیقی نیست. می توان گفت که این مفهوم نیز تقریبا کلی است و همه آموزش هائی را که کامپیوتر در آنها دخیل است شامل می شود.

C.B.T (Computer based training)i = آموزش مبتنی بر کامپیوتر. آموزشی که در آن کامپیوتر نقش رسانه آموزشی را دارد.
C.A.I (computer assisted instruction)i = آموزش به کمک کامپیوتر. در این مفهوم ، معلم برای تکمیل و موثر سازی آموزش خود، از کامپیوتر کمک می گیرد.
Distance leaning = آموزش از راه دور. این مفهوم فقط منحصر به کامپیوتر نیست و آموزش از طریق رادیو، تلویزیون و مکاتبه را نیز در بر دارد.
Online learning = آموزش از طریق اینترنت ، هر نوع آموزشی که اینترنت و شبکه در آن دخالت داشته باشند.

اکنون اگر ما یک نرم افزار چند رسانه ای برای آموزش فتوشاپ بسازیم ، آن را در کدام دسته قرار دهیم؟ ایا دسته بندی آن مهم تر است یا موثر بودن آن؟..
چگونگی‌ بهره‌گیری‌ از آموزش‌ الکترونیک‌

آموزش‌ از طریق‌ الکترونیک‌ از طریق‌ وسایل‌ الکترونیک‌ متعددی‌ که‌ می‌توانند اطلاعات‌ را منتقل‌ سازند قابل‌ اجراست.
آموزش‌ از طریق‌ الکترونیک‌ آموزشی‌ جامع‌ است‌ و برای‌ همه‌ در هر مکان، هرزمان‌ و با هر سرعتی‌ ممکن‌ است.

توانایی‌ قابلیت‌ تبدیل‌ وسایل‌ آموزشی‌ به‌ یکدیگر، امکان‌ بهره‌گیری‌ از این‌ روش‌ را برای‌ آموزش‌گیرندگان‌ آسانتر می‌کند.
اینک‌ در دورانی‌ هستیم‌ که‌ دانش‌ بزرگترین‌ حربه‌ سیاسی‌ و اقتصادی‌ است‌ و این‌ یکی‌ از وجوه‌ ضرورت‌ استفاده‌ ازE-LEARNING است.
‌ ‌آموزش‌ از راه‌ دور موضوع‌ خیلی‌ جدیدی‌ نیست. اما این‌ روش‌ نیز همانند بسیاری‌ از روشهایی‌ که‌ در چنددهه‌ اخیر مورد استفاده‌ قرار گرفته‌اند، به‌سرعت‌ کاربردهای‌ گوناگون‌ و گسترده‌ای‌ یافته‌ است. این‌ گستردگی‌ و تنوع‌ کاربرد سبب‌ می‌شود که‌ آگاهی‌ از چگونگی‌ بهره‌گیری‌ و نقاط‌ مثبت‌ و منفی‌ این‌ روشها مورد توجه‌ بسیاری‌ از مدیران‌ قرار گیرد.

‌خانه‌ مدیران‌ سازمان‌ مدیریت‌ صنعتی‌ نیز باتوجه‌ به‌ این‌ نیاز موضوع‌ نشست‌ اخیر خود را به‌ این‌ موضوع‌ اختصاص‌ داد و سخنران‌ این‌ نشست‌ دکتر سعید گنجعلی‌زاده‌ به‌ بخشی‌ از ویژگی‌ و کاربردهای‌ این‌ روش‌ وE-LEARNING اشاره‌ کرد.

‌وی‌ که‌ استاد دانشکده‌ کامپیوتر و اقتصاد دانشگاه‌ کاتولیک‌ آمریکاست، در ابتدای‌ بحث‌ به‌عنوان‌E-LEARNING اشاره‌ کرد و گفت‌ که‌ اکثر مواقع‌ استفاده‌ از این‌ کلمه‌ با استفاده‌ ازWEB وINTERNET برای‌ آموزش‌ همراه‌ و یکسان‌ فرض‌ می‌شود. در حالی‌ که‌ اینطور نیست‌ اگرچه‌ در عمل‌E-LEARNING خیلی‌ مترادف‌ است. اما به‌طور کلی‌ استفاده‌ از هرگونه‌ وسیله‌ الکترونیکی‌ برای‌ توزیع‌ اطلاعات‌ جزء طبقه‌بندی‌ E-LEARNING قرار می‌گیرد.
‌دکتر گنجعلی‌زاده‌ به‌ تعریف‌ آموزش‌ الکترونیک‌E-LEARNING اشاره‌ کرد و گفت:

‌این‌ نوع‌ آموزش‌ عبارت‌ است‌ از ارائه‌ مطالب‌ درسی‌ یا هر نوع‌ اطلاعات‌ توسط‌ وسایل‌ الکترونیکی‌ که‌ این‌ وسایل‌ می‌توانند صوتی،VIDEO یاWEB BASE یا هر وسیله‌ دیگری‌ باشند.

‌هرگاه‌ اطلاعات‌ از یک‌ نقطه‌ای‌ به‌ نقطه‌ای‌ دیگر و یا از آموزش‌دهنده‌ به‌ آموزش‌ گیرنده‌ از طریق‌ الکترونیکی‌ ردوبدل‌ شد به‌ آن‌ آموزش‌ الکترونیک‌ اطلاق‌ می‌شود. از جمله‌ مواردی‌ که‌ در این‌ دسته‌بندی‌ قرار می‌گیرند،INTERNET ،EXTRANET, INTERANET ارتباط‌ راه‌ دور بااستفاده‌ از ماهواره،VIDEO,AUDIO,TAPE ، تلویزیون‌ TV))، لوح‌ فشرده‌(CD) وCD RAM هستند. و همچنین‌ گفت: که‌INTERNET بزرگترین‌NET WORK است‌ که‌ در جهان‌ شناخته‌ شده‌ وجود دارد واشتراک‌ در اطلاعات‌ شامل‌ تمام‌ دنیا است، وقتی‌ این‌ شبکه‌ جهانی‌ را کوچک‌ می‌کنیم‌ باهمان‌ زیربنا در یک‌ سازمان‌ جای‌ دهیم‌ به‌INTERANET است. وقتی‌ دامنه‌ آن‌ از یک‌ سازمان‌ به‌ سازمانهای‌ اطراف‌ مرتبط‌ می‌شود به‌ آن‌EXTRANET می‌گوئیم‌ ولی‌ به‌ هرحال‌ از نظر زیربنایی‌ یکی‌ هستند.

 

‌زمانی‌ در یک‌ سازمان‌ اطلاعاتی‌ بوجود می‌آید که‌ سازمانهای‌ مرتبط‌ نمی‌توانند همزمان‌ این‌ اطلاعات‌ را دریافت‌ کنند در این‌ زمان‌ استفاده‌ ازINTERANET و EXTRANET می‌تواند این‌ ارتباطات‌ را برقرار کند. و این‌ دو روش‌ از جمله‌ روشهای‌ بسیار رایج‌ برای‌ نقل‌ و انتقالات‌ اطلاعات‌ در دنیا است.
‌به‌طور خلاصه‌E-LEARNING یا آموزش‌ از طریق‌ الکترونیک‌ عبارت‌ است‌ از: آموزشی‌ که‌ جامع‌ است‌ و شمول‌ دارد برای‌ همه‌ در هر مکان‌ و در هر زمان‌ وبا هر سرعتی‌ یعنی‌ اینکه‌ آموزش‌دهنده‌ مطالب‌ آموزشی‌ را به‌وسیله‌INTERANET در اختیار آموزش‌دهنده‌ قرار دهد و آموزش‌گیرنده‌ در هر کجای‌ دنیا که‌ باشد می‌تواند از آن‌ استفاده‌ کنند.

 

‌و با هر روش‌ (هر وسیله‌ الکترونیکی) که‌ در عصر حاضر قابلیت‌ ایجاد تماس‌ را دارند می‌توان‌ این‌ اطلاعات‌ منتقل‌ شود و در این‌ روش‌ آموزش‌ زمان‌ و مکان‌ از فرایند آموزش‌ حذف‌ می‌شود و این‌ دوعامل‌ بسیار مهمی‌ هستند که‌ در مسائل‌ آموزش‌ ایجاد اشکال‌ می‌کنند.

‌همچنین‌ توانایی‌ قابلیت‌ تبدیل‌ این‌ وسایل‌ آموزشی‌ به‌ یکدیگر امکان‌ استفاده‌ از این‌ وسایل‌ را برای‌ آموزش‌ گیرندگان‌ آسان‌تر می‌سازد.
‌همچنین‌ دکتر گنجعلی‌زاده‌ در ادامه‌ به‌ امکان‌ آموزش‌ به‌ کسانی‌ که‌ توانایی‌ جسمی‌ لازم‌ را ندارند اشاره‌ کرد و افزود آنان‌ می‌توانند از این‌ روش‌ بدون‌ نیاز به‌ حضور در کلاس‌ استفاده‌ کنند.
‌وی‌ آنگاه‌ به‌ جدول‌ شماره‌ یک‌ اشاره‌ کرد که‌ براساس‌ آن‌ اگر آموزش‌ از طریق‌ الکترونیک‌ به‌طور موثر اجرا شود شامل‌ تمام‌ مواردی‌ است‌ که‌ در سمت‌ چپ‌ جدول‌ است‌ و اگر به‌طور موثر اجرا نشود شامل‌ تمام‌ مواردی‌ است‌ که‌ در سمت‌ راست‌ آمده‌ است.

ضرورت‌E-LEARNING
‌ ‌دکتر گنجعلی‌زاده‌ اظهار داشت‌ که‌ در عصر امروز دانش‌ بزرگترین‌ حربه‌ سیاسی‌ و اقتصادی‌ است‌ و مرز مشترکی‌ ندارد و ضرورت‌ ایجاب‌ می‌کند، دانشی‌ که‌ در مبادلات‌ اقتصادی‌ وجود دارد باید بزرگ‌ و گسترده‌ و همه‌گیر باشد.

‌عامل‌ دیگر که‌ موجب‌ ضرورت‌ بهره‌گیری‌ ازE-LEARNING آموزش‌ از طریق‌ الکترونیک‌ است‌ و آن‌ را پررنگ‌تر می‌نماید این‌ است‌ که‌ الان‌ در مرحله‌ای‌ هستیم‌ که‌ نیروی‌ متخصص‌ و کارآمد در هر رشته‌ای‌ به‌عنوان‌ عضو موثر سیستم‌ اقتصادی‌ آن‌ کشور به‌حساب‌ می‌آید و هرچه‌ نیروهای‌ متخصص‌ در هرزمینه‌ای‌ بیشتر باشد باعث‌ می‌شود که‌ رشد اقتصادی‌ در آن‌ زمینه‌ افزایش‌ یابد. عامل‌ دیگر را می‌توان‌ تغییر الگو و نحوه‌ای‌ که‌ آموزش‌ انجام‌ می‌شود دانست. دکتر گنجعلی‌زاده‌ به‌ یک‌

محیط‌COMPUTETIVE و رقابتی‌ اشاره‌ کرد و گفت‌ تاکید برروی‌ نیروی‌ مجرب‌ و کارآمد بسیار زیاد شده‌ است‌ و موفقیت‌ تجاری‌ یک‌ شرکت‌ بستگی‌ به‌ میزان‌ کارایی‌ و توانمندی‌ کارکنان‌ آن‌ شرکت‌ دارد. چرا که‌ در یک‌ محیط‌ رقابتی‌ پرسنل‌ نقش‌ مهمی‌ را ایفا می‌نمایند و در عصر حاضر که‌ امر تجارت‌ و بازرگانی‌ جهانی‌ شده‌ است‌ بهره‌گیری‌ از آموزش‌ الکترونیک‌ باعث‌ افزایش‌ توانمندی‌ کارکنان‌ می‌شود. و نیاز به‌ استفاده‌ از این‌ ابزار بیشتر افزایش‌ یافته‌ است.
بنابراین‌ چهار محور عمده‌ برای‌ درک‌ ضرورت‌ بهره‌گیری‌ از این‌ روش‌ عبارتند از:

 

1 – برداشتن‌ مرزهای‌ تجاری‌
2 – رقابت‌ بسیار شدید در سطح‌ بین‌المللی‌
3 – امکان‌ به‌کارگیری‌ بازنشستگان‌ به‌کار مجدد

4 – رشد اینترنت‌ و وب‌ که‌ در تمام‌ دنیا امکان‌ بهره‌گیری‌ از آن‌ بسیار گسترده‌ شده‌ است.
‌برخی‌ از نکات‌ مثبت‌ و فواید آموزش‌ از طریق‌ الکترونیک‌ نیز عبارتند از:
1 – مطالب‌ آموزشی‌ سریعتر و بااطمینان‌ بیشتری‌ توزیع‌ می‌شود.
2 – دسترسی‌ سریع‌ به‌ مطالب‌ درسی‌ و آموزشی‌ که‌ در دنیا وجود دارد که‌ استفاده‌ از این‌ وسایل‌ به‌مراتب‌ از سرعت‌ انتقال‌ بیشتری‌ برخوردار است‌ مثل‌ ارسال‌ نامه‌های‌ الکترونیکی‌(EMAIL) .

3 – استفاده‌ بسیار زیاد در هزینه‌ها و کاهش‌ مخارج.
4 – آسایش‌ برای‌ آموزش‌گیرنده‌ و آموزش‌دهنده.
5 – توزیع‌ دستورالعمل‌های‌ کاری‌ به‌صورت‌ ارزانتر و با دردسر کمتر.
6 – امکان، بهینه‌سازی‌ و به‌روزکردن‌ مطالب‌ به‌مراتب‌ سریعتر است.
7 – نگهداری‌ موثر مطالب‌ آموزشی.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود پروژه مقاله هنر و زیباشناسی فمینیسم در word

چهارشنبه 95/6/31 8:25 صبح| | نظر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود پروژه مقاله هنر و زیباشناسی فمینیسم در word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود پروژه مقاله هنر و زیباشناسی فمینیسم در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود پروژه مقاله هنر و زیباشناسی فمینیسم در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود پروژه مقاله هنر و زیباشناسی فمینیسم در word :

مقدمه

»هنر« به عنوان بعد مادی، فرهنگ است که شناخت عمیق درونمایههای شناختی فرهنگ را فـراهم میسازد. اساساً هنر چهره تجسدیافته یـک فرهنـگ اسـت کـه بـهدرسـتی مـیتـوان آن را تصـویر عینیشده از ذهنیتهای انسانی دانست. از اینرو، یکی از شیوههای دقیـق شـناخت چهـره واقعـی فرهنگ غرب، واکاوی آن از رهگذر هنر و مؤلفههای مادی آن فرهنگ است . در این میان، هرچنـد ممکن است غرب چهرههای بهظاهر متفاوتی از خود به نمایش گذارد، اما با لحاظ نگـرش تمـدنی به این حوزه از فرهنگ بشری، میتوان ریشههای این چهرههای متفاوت را واحد دانست.

فمینیسم یکی از چهرههایی است که فرهنگ غرب از خود به جهـان عرضـه نمـوده اسـت؛ جریـانی اندیشهای که امروزه گستره نفوذ خود را در ساحتهای گونـاگون زنـدگی اجتمـاعی در سراسـر جهـان گسترانیده است. شناخت اندیشه فمینیستی، شناخت چهرهای از چهرههای بهظاهر متفاوت غرب اسـت، اما با همان اصول و مبانی تمدن غربی با محوریت انسان و ساحتی بریده از آسمان.

فمینیسم هرچند در آغاز، یک جریان و جنبش اجتماعی برای احقاق حقوق زنان بود، اما بعدها به دلایلی به عرصه اندیشه نیز وارد شده و به نظریهپردازی اهتمام ورزد. ازاینرو، با بـه راهانـداختن جریانی اندیشهای، وارد حوزههای تخصصی علم شد و از این موقعیت استفاده نموده و بـه نقـادی جریانهای غالباً اندیشه در غرب، در حوزههای گوناگون پرداخت . یکی از حوزههایی کـه آنهـا بـه آن وارد شده و به نقادی جریان غالـب پرداختنـد، حـوزه هنـر و زیبـاییشناسـی اسـت. شـناخت اندیشههای هنری فمینیستها، به عنوان ساحتی از هنر غربی میتوانـد مـا را در شـناخت فرهنـگ غرب، به منظور در امان ماندن جامعه از آسیبهای و بحرانهایی که غرب با آن درگیر است، یاری رساند. »شناخت هنر جدید غرب و تاریخ آن از این جهت مهم و لازم است کـه هنـر از یـکسـو، منعکسکننده جریانات ژرفتر فرهنگ غرب و بحرانهایی است که غرب جدید با آن مواجه است و از سوی دیگر خود، از عواملی اسـت کـه عناصـر، و اشـکال و نیروهـای تشـکیلدهنـده فضـای فرهنگی جدید غرب را به وجود آوردهاند. بهواقع، نقش هنر غربی در ایجاد ایـن فضـای فرهنگـی جدید؛ بسیار مرکزی و اساسی اسـت «. (نصـر، 1374، ص (318 در ایـن نوشـتار مـا بـرآنیم تـا بـا واکاوی اندیشه فمینیسم درباره هنر و زیباشناسی، به شناختی دقیقتر از این جنبه از فرهنـگ غربـی دست یابیم. لازم به یادآوری است که به جهت گستردگی اندیشههای فمینیستی و دشـواری یـافتن وجه اشتراک مشخص بین آنها، در این گفتـار تأکیـد مـا بیشـتر بـر قرائـتهـای پسـتمدرنیسـتی فمینیستها از حوزه هنر و زیباشناسی خواهد بود.

هنر و زیباشناسی فمینیسم 13

مفهومشناسی

1. فمینیسم

اکثر کسانی که درباره فمینیسم نظریهپردازی و یا تحقیق کردهاند، براین نکتـه تأکیـد دارنـد کـه بـه دست دادن تعریفی جامع و مانع از فمینیسم، دشوار است. این بلاتکلیفی را تاحد زیادی میتوان بـا این واقعیت توضیح داد که فمینیسـم در مـتن سـنت مکتـبهـای فکـری موجـود غـرب، اعـم از لیبرالیسم، سوسیالیسم، یا مارکسیسم شکل گرفته است. این موضوع دو نتیجـه داشـت: اول اینکـه، فمینیستها به عنوان نمایندگان تفکرجدیـد و رادیکـال، ناچـار از جـا بـازکردن در هریـک از ایـن سنتها بودند . دوم اینکه، در روند این جا بازکردن، بـا مقـدمات اساسـی و خـاص هریـک از ایـن ایسمها همراه شدند. از اینرو، خط جداکننده فمینیستها از یکدیگر، از همراهی هریک از آنهـا بـا یکی از این ایدئولوژیها بـود. (مکنـزی، 1375، ص (346 فمینیسـم یـک مفهـوم واحـد نیسـت و نمیتوان گفت: »فمینیسم چیست؟،«بلکه صرفاً میتوان به دنبال یافتن خصـلتهـای مشـترک بـین انواع متعدد و متفاوت فمینیسم بود . اما به هرحال، تعریف پایه از مبنای مشترک فمینیسم بـا تأکیـد بر این نکته آغاز میشود که اساس همه آنها موقعیت فرودست زنان در جامعه و تبعیضی است کـه زنان، به دلیل جنس خود با آن روبهرو میشوند. و اینکه تمامی انواع فمینیسم، به منظور کاهش این تبعــیض و در نهایــت غلبــه بــر آن، خواهــان تغییراتــی در نظــم اجتمــاعی، اقتصــادی، سیاســی و فرهنگیاند . (فریدمن، 1381، ص(5 فمینیسم در آغـاز بـه صـورت یـک اعتـراض محـدود مطـرح گردید، در ادامه به یک اعتراض اجتماعی و در نهایت، به یک جنـبش در حـوزه زنـان تبـدل شـد . ازآنجاکه خود فاقد یک نظام اندیشهای و دستگاه فکری مستقل بود، بـه دامـان دیگـر دسـتگاههـا و نظامات فکری افتاد و در آن دستگاههای فکری، یک رویکرد جنسیتی بـرای تغییـر وضـعیت زنـان پدید آورد. البته فمینیستها برای توجیه این بیریشگی، از خصلت انعطافپذیری برای مانـدگاری سخن به میان میآورند و اعلام میکنند که ضمن وفاداری به گزارهها و آموزههای اصلی فمینیسـم، ناگزیرند برای تغییرِ رفتار تودهها و متقاعدسازی افکار نخبگان، به روشها و ادبیات گوناگون روی

آورند تا طرح فمینیسم در جوامع مختلف ممکن شود.

2. هنر

23 ، سال سوم، شماره اول، زمستان 0931

به دلیل ماهیت باز، پویا و همیشه خلّـاق آن، تعریـفناپـذیر مـیداننـد. از دیـدگاه آنـان، خصـلت گسترش یابنده و غافلگیرکننده هنر و تطورات همیشگی و آفرینشهای بدیع آن، تضمین وجود هر مجموعهایازخصوصیات معرف را منطقاً غیرممکن میسازد. (نوئل، 1376، ص (330-328 و اگـر هنر بخواهد هنر باشد، باید از دام هر تعریفی بگریزد. آنان معتقدند که تعریف کردن هنر با طبیعـت پیشرونده و گسترشیابنده هنر سازگار نیست. بیشک این عقیده نمیتوانست مـورد پـذیرش قـرار گیرد؛ زیرا از یکسو، در جوامع مدرن غرب شاهد چنان تغییرات ریشهای در فـرم و محتـوای هنـر بودهاند که با این مسئله روبهرو شدهاند که چه چیزهایی ذیل عنوان هنر قرار میگیرد چه چیزهـایی قرار نمیگیرد و از اینرو، در هـر تحلیـل جامعـهشـناختی از هنـر، چیسـتی آن مطـرح مـیشـود. (زولبرگ، 1387، ص(111 و از سوی دیگـر، بـدون داشـتن روشـی بـرای تشـخیص آثـار هنـری، نمیتوانستند به ارزیابی آنها بپردازند. بدین جهت، فیلسوفانی چون جرج دیکـی تـلاش کردنـد تـا تعریفهایی از هنر ارائه دهند که شروط لازم و کافی آنها تا بیشترین حد قابل تصور با آزمونهـای مبدعانه هنری کاملاً سازگار باشد. (نوئل، 1376، ص (409 اما با این حال، باز هم تعریف واحـدی که بتواند دربرگیرنده مصادیق و نظریههای گوناگون در مقوله هنر بشود نیز قابل ارائه نیسـت؛ زیـرا با اندکی تسامح میتوان گفت: نظریهها درباره هنر را میتوان تحت سه پارادایم دستهبندی کـرد کـه عبارتاند از: پارادایم تقلید (دیدگاه افلاطون و ارسطو)، پارادایم بیان (دیدگاه کروچه و تولسـتوی) و فرمالیستی (دیدگاه کلایو بل و راجر فرای). با تفاوت این پارادایمها، ارائه تعریف جهـانشـمول، بسیار دشوار است. اما با توجه به اینکه پارادایمی که امروزه در غرب اقبـال بیشـتری دارد، پـارادایم »بیان« است. ازاینرو تعریف کروچه به عنوان پیشگام این پارادایم ارائه میشـود. وی معتقـد اسـت که »هنر عبارت است از دید یا شهود.« (کروجه، 1350، ص(53 از نظر وی مکاشفه و شـهود عـین درک زیبایی است، اما زیبایی صفت ذاتی اشیا نیست، بلکه در نفس بیننده است؛ زیـرا نتیجـه فعالیـت روحـی کسی است که زیبایی را به اشیا نسبت میدهد، یا در اشیا کشف میکند. بـرای کسـی کـه قـادر بـه ایـن کشف باشد زیبایی همه جا یافت میشود و پیدا کردن آن عبارت از هنر است. (همان، ص (6

2. زیبایی شناسی و زیبایی

هنر از جمله مفاهیمی است که درک واحدی از آن وجود ندارد. مفهوم هنـر بـه لحـاظ تـاریخی و تمدنی و به لحاظ جغرافیایی و فرهنگی متفاوت تعریف شده است. اساساً برخی معتقدند کـه هنـر به دلیل بدیهی بودن مفهوم آن، بینیاز از هرگونه تعریف است. برخی از پیروان ویتگنشتاین هنـر را

زیباشناسی حوزهای از فلسفه است که به زیبایی و چیستی آن میپردازد. در این علـم بنیـادی تـرین پرسشها درباره زیبایی و چیستی آن طرح و بررسی میشود. پرسشهایی از اینونه:گ اصولاً ما بـه چه چیزی »زیبا« میگوییم؟ آیا زیبایی وجود واقعی دارد؟ زیبایی مطلق است یا نسبی؟ زیبایی ذاتی

هنر و زیباشناسی فمینیسم 33

است یا اضافی؟ قواعد زیبایی ثابتند یا متغیر؟ (اسدی کرد، 1389، ص(43 در تعریـف زیبـایی نیـز وحدتنظر وجود ندارد و همان مشکلاتی که درباره تعریف هنر گفتـه شـده، ایـنجـا نیـز مـانع از دست یافتن به تعریفی منسجم از زیبایی است. به هرحال، نظریههایی را که در حوزه هنر از زیبایی بیان میشود، به سه دسته اصلی تقسیم میکنند. تعاریف عینی و بیرونی، تعاریف ذهنی و درونـی و تعاریف تلفیقی. در تعریفهای ذهنی زیبایی در عالم خارج وجود ندارد تا بتوان آن را با شـرایط و موازین معینی تعریف کرد، بلکه کیفیتی است که ذهن انسان در برابـر محسوسـات از خـود ایجـاد میکند. اما تعریف بیرونی معتقدند که زیبایی یکی از صفات عینی موجودات است و ذهن انسان به کمک قواعد و اصول معینی آن را درک میکند؛ همانطور که معلومات دیگر را هم برحسب قوانین مربوط به آنها درک میکنند. نظریههای تلفیقی نیز معتقدند که اثر زیبـایی اشـیا تنهـا فـرع خاصـت واقعی آنها نیست، بلکه فرع بر آن است که چه چیزی را به خاطر ما بیاورند و چـه احساسـی را در خاطر ما برانگیزانند. (بندتو، 1350، ص(8-7

پیشینه مفهوم هنر و زیباشناسی در اندیشه غربی

غرب یک حوزه تمدنی است که اندیشههای معاصرش، نهتنها بیربط و گسسته از پیشـینه تـاریخی آن نیست، بلکه رویکردهای امروزینش بنیـان نهـاده شـده بـر گذشـته پرفـراز و نشـیب آن اسـت. ازاینرو، آشنایی اجمالی با سرگذشت مفهوم هنر در اندیشه غربی و سـیر تطـورات و رویکردهـای آن درگذر تاریخ غرب، ما را در فهم رویکرد فمینیستی هنر و زیباشناسی یاری میرساند.

از دیرهنگام و در طول تاریخ غرب، رویکردهای مختلفی به مفهوم و مصادیق هنر وجود داشـته است. افلاطون معتقد بود که هنر تقلید از طبیعت است. وی که معتقدهعالمب مثُل بود، کار هنرمنـد را تقلید از صورت اشیاییدانستمی که در عالم مثُل وجود دارد . با این حال، هنر و هنرمنـد را بـر وی نمیتابید. وی معتقد بود: هنر به دلیل اینکه معرفتزا نیست، وهـم تولیـد و بـا آفـرینش لـذتی بیدرد و تخدیری، برعدم تعادل روانی انسان دامن زده و با تقلید از سایهها، دو پله ما را از حقیقت دور میسازد، رهزن معنا و معنویت انسان است . هرچند وی در جای دیگر مـیپـذیرد کـه از خیـر میتوان تقلید کرد و برای آن موسـیقی را مثـال مـیآورد. (بلخـاری، (1389 ارسـطو نیـز همچـون افلاطون هنر را تقلیدی میدانست و معتقد بودکه در هنر، یک عالَم تخیلـی آفریـده مـیشـود کـه

تقلید از عالم واقعی است. اما اعتقادی به عالم مثُل نداشت و معتقد بود: هنر تقلید عـام از طبیعـت است. وی برخلاف استادش، هنر را معرفت آفرین میدانست و به ویژه هنر نمایش را عامل تطهیـر

43 ، سال سوم، شماره اول، زمستان 0931

و تزکیه نفس میدانست و هنرمند را به لزوم آشنایی با طبیعت و تقلید دقیقتـر از آن فراخوانـده و لذتهای ناشی از هنر را برای تعالی روح مفید میدانست. (کاپلسون، 1388، ج 6، ص (415 تـأثیر گذارترین اندیشه در تبیین ماهیت هنر پساارسطویی، رویکرد فلوطین است که تأثیر بسیاری در هنر اسلامی و مسیحی داشته است. از نظر فلوطین، ماهیت هنر تقلید ازاعیان نیست، بلکه تقلید از صور معقول است که تزکیه و تطهیر روح را از جمله لوازم ذاتی ادراک صور معقول و تثبیت آن در آثـار هنــری مــیدانســت . (بلخــاری، (1389 عصــر روشــنگری، دورهای بــود کــه غــرب در بســیاری از اندوختههای پیشین خود تجدیدنظرکرد. منابع معرفتی خویش را تغییر داد و بسـیاری از مفـاهیم را در پرتو جهانبینی جدید، بازسازی نمود. از جمله مفاهیمی که در طلیعه غرب جدید دچـار تحـول شد، مفهوم »هنر« بود. جهان مدرن با پذیرش اندیشه دکارت و کانت مبنی بـر تمـایز بـین سـوژه و ابژه، مفهوم هنر را دگرگون ساخت و از دل ایـن دگرگـونی، نظریـه بیـان (expression)، بـه جـای نظریه تقلید (mimesis) نضج گرفت. در این نظریه، منشأ آثار هنری نه عالم برون است، چنـان کـه افلاطون و ارسطو میگفتند، و نه صور معقول است، که فلـوطین مـیگفـت، بلکـه سرچشـمه هنـر دریافتها، آرزوها و تجلیات نفس انسان مدرن است. در این اندیشه، انسان محوریت مییابـد، امـا نه به عنوان سازنده آثار هنری، بلکه به عنوان منشأ جوهری آفریـدههـای هنـری. (بلخـاری، ( 1389 سرانجام با غلبه یافتن رویکردهای جامعهشناختی بر دیدگاههای فلسفی در عرصه هنر، جرج دیکی نیز با اعلام نظریه نهادی، معیار بازشناسی آثار هنری را تقریر و پذیرش یـک اثـر از سـوی یکـی از نهادهای اجتماعی دانست. وی معتقد بود: جهان هنر مبتنی بر قواعد و شیوههایی مشخص است. از اینرو، آثار پیشنهادی به این شرط آثار هنریاند که از قواعد و شیوههای مقـرر جهـان هنـر تبعیـت کنند. ( نوئل، 1376، ص(354 درپی آن قرن 19 و 20 عرصه ظهور و بروز نظریههای گونـاگونی در مفهوم شناسی هنـر اسـت کـه نگـرش فمینیسـم دربـاره هنـر و زیباشناسـی را بایـد یکـی از ایـن رویکردهای جدید به هنر در جهان مدرن دانست.

موجهای هنر فمینیستی

هنر فمینیستی، یکی از برجستهترین جریانهای هنری موضوعگرا در جنبشهای هنری معاصر است کـه همزمان با جنبش فمینیستی شکل گرفته است. اما نقطه عزیمت شکلگیری هنر فمینیسـتی را بایـد دهـه 1970 دانست. در آغاز این دهه، یک منتقد پستمدرنیست به نام لینـدا نـوکلین (linda nochlin)، کـه بعدها به شاخصترین نظریه پرداز هنر فمینیستی معروف شد، با انتشار کتـابی، ایـن سـؤال مهـم را

هنر و زیباشناسی فمینیسم 53

مطرح کرد که چرا در تاریخ هنر، هرگز نام یک زن هنرمند برجسته را نمیبینیم؟ و در پـی آن، ایـن پرسشها طرح شد که از چه راههایی تمایلات زنگرایی در هنر ارتقا خواهد یافت؟ آیـا هنـر زنـان باید متفاوت از هنر مردان باشد؟

البته پاسخ به اینگونه سؤالات هرگز به صورتی که مورد قبول اکثریت فمینیستها باشد، ارائـه نشد. موجهای سهگانه فمینیستی، جهتگیریهای مختلفـی نسـبت بـه ایـن مسـئله از خـود نشـان دادهاند. در موج اول فمینیسم، که تا دهههای پیش از 1970 فعالیت داشـتهانـد، ویژگـی خاصـی در استفاده از مواد وجود ندارد. اما موج دوم، که رادیکال هستند و در دهه 70 فعالیت داشـتند، تـلاش میکنند تمایز خودشان را با جهان هنر مردانه به صورت کاملاً مرزبندیشده، نشان دهند. از ایـنرو، در مواد، موضوع، تکنیک و اینکه انفرادی عمل شود یا گروهـی، خـود را متمـایز نشـان مـیدهنـد. تأکید رادیکالها بر آفرینشهای هنری متفاوت و قالبهای خاص زنانه، امروزه از سوی بسیاری از فمینیستها مورد نقادی قرار گرفته و با برچسب تندرو و افراطی بود، طرد مـی شـود. فمینیسـم در مقطع اولیه خود، صرفاً یک بحث انتقادی بود، نه گونهای نو از آفرینش هنـری. در ایـن بحـث، دو هدف عمده مورد توجهها فمینیستها قرار گرفت: نخست، یافتن نامهایی در بین زنان که در تاریخ هنر از آنها یاد نمیشود و دوم، کشف علت توسعهنیافتگی زنان در آفرینشهای هنری و اینکه چـرا زنان همپای مردان در طول تاریخ هنر نقش مهمی ایفا نکردهاند؟ از این زمان به بعـد، بخصـوص از اواسط دهه 1970، هنرمندانی که گرایش رادیکال داشتند، به خلق آثار همت گماشتند. در این آثـار، زنان سعی میکردند دیدگاههای مردانه را، که بخشی از آن مبتنی بر اخلاق جنسـی بـود، برنتابنـد و در مقابل آن مقاومت کنند. ازایـنرو، کوشـیدند مسـائلی زنانـه را مطـرح کننـد کـه طـرح آنهـا در اخلاقیات جامعهای که مردان آن را ساخته و پرداخته کردهاند، زشت شمرده مـیشـد. ماننـد برهنـه شدن در تماشاچیان در هنگام اجرا و یا نقاشی کردن اندام برهنه زنان. هدف آنها از ایـن کـنشهـا، انتقاد از نگاه جنسی مردان به زن و اندام او بود. در این هنگام، برخی متفکـران فمینیسـتی بـه ایـن نتیجه رسیدند که این نوع برخورد نمیتواند برخورد درست و معقول بـا مسـئله زنـان باشـد؛ زیـرا نهتنها مشکلی از زنان را حل نمیکند، بلکه به نوعی انحراف از اهداف جنبش فمینیست هـم تلقـی میشود. از این زمان به بعد، موج دوم هنر فمینیستی، در قالب موج سـوم رویکـرد کلـی فمینیسـم شکل میگیرد. آنها در اعتراض به استفاده ابزاری از زن، که به تعبیر خودشان به نوعی »شیء شدن« زن میانجامید؛ تلاش کردند از هرگونه نمایش تحریکآمیز زن اجتناب کنند. به باور آنها، این نـوع استفاده از اندام زن نوعی استفاده مردگرایانه است. آنها شیوه کار فمینیستهای موج دوم را خطایی

63 ، سال سوم، شماره اول، زمستان 0931

فاحش میدانستند که با وجود ستیزی که با مردان داشـت، عمـلاً از راه و روش مردانـهای اسـتفاده میکرد. در این نگرش، که اوایل دهه 1980 شکل میگیرد، نقد عمده متوجه این مسـئله اسـت کـه اگر فمینیست بخواهد اینگونه به مسئله زن و اخلاقیات مردانه بپردازد، به نوعی گرفتار نظام قدرتی شده است که مردها به وجود آوردهاند و گفتمان مردان نسبت به زنـان را دنبـال مـیکنـد. هرچنـد هدف، ارائه تصویری مثبت از زنان باشد. اینان معتقد بودند: آنچـه هنـر فمینیسـتی بایـد بـدنبال آن

باشد، صرفاً پررنگ کردن نام زنان در تاریخ هنـر و یـا پیـدا کـردن علـل توسـعهنیـافتگی آنـان در آفرینشهای هنری نیست، بلکه مسئله اصلی نوعی نگاه متفاوت به هنر و آفرینش هنری اسـت کـه بین زنان و مردان وجود دارد و باید تصحیح شود. در واقع، آنان به سلطه گفتمان مردسـالارانه، کـه در هنر وجود داشت، توجه کردند. (سمیع آذر، (1386 به عبارت دیگر، در دهه 1980 رویکرد کلی فمینیسم تغییر میکند و ذاتگرایی، که از ویژگـیهـای نگـرش رادیکـالی اسـت، از فمینیسـم دور میشود و به جای آن، نقش مفاهیم »جنس« و »جنسیت« مورد توجه قرار میگیرد؛ بـدینمعناکـه در این دوره، این تلقی وجود دارد که چیزی به نام مردانگی یا زنانگی در آثـار مـردان و زنـان وجـود ندارد. اما آثار هنری نیز درخلا تولید نمیشوند. آنها انعکاس مسایل بیرونی جامعهاند. آفریـدههـای هنری در تعامل هنرمند با خود، خانواده و جامعه تولید میشوند . ازاینرو ممکـن اسـت مـثلاً آثـار زنان وجوه مشترکی با هم داشته باشند، اما اینکـه ایـن کیفیـات را ذاتـی بـدانیم پـذیرفتنی نیسـت. (فشنگچی، (1384 نکته قابل توجه این است که هنرمندان فمینیست، در موج دوم و سـوم، همگـی پستمدرن بودند. ازاینرو، مدعی بودند برای فاصله گرفتن از هنر مردگرایانـه، بایـد از روشهـای آفرینش هنری مردها، که به طور سنتی نقاشی و مجسمهسازی بود، اجتناب کنند . به همـین جهـت، تمام تلاش آنها این بود که از روشهای جدیدی که آنها را بیشتر متناسب با کار زنانه مـیدیدنـد و رسانههای مردانه هم نبودند، استفاده کنند. مانند اجرا، چیدمان، عکس و ویدیو. بـه همـین جهـت، غالباً در رسانههای جدید کار میکنند و معتقدندکه فمینیسم هرگز نباید به سراغ رسـانههـایی بـرود که در طول تاریخ هنر، مردها به کار میبردهاند. (سمیع آذر، (1386

زیبایی شناسی فمینیسم

»زیباییشناسی« شاخهای از فلسفه است که فرمها، ارزشها و تجربه هنر را تحلیل میکند؛ از آنجایی کـه این مکتب به مسائلی چون رابطه میان نتیجه اخلاقی یک اثـر، محتـوای روانشـناختی و اجتمـاعی آن و تولید، فرم و کارکرد و تأثیراتش مربوط میشود، به تفکرات فمینیستی ارتباط پیدا میکند.

هنر و زیباشناسی فمینیسم 73

زیباییشناسی فمینیستی، بیش از هرچیز با پرسشهای آن در باب فلسفه هنر و طبقهبنـدیهـای زیباشناختی حاکم بر آن شناخته میشود . فمینیستها بهطورکلی برآنند که زبان فلسفه، بهرغم ظاهر بیطرفانه و فراگیرش، بهگونهای بنیادین جنسیتمدار است. آنان در پی روشی بـرای بررسـی تـأثیر جنسیت در شکلگیری دیدگاههای هنـری و ارزشهـای زیباشـناختیانـد. رویکـرد فمینیسـتی بـه زیباییشناسی، ضمن توجه به تأثیرات فرهنگ حاکم، میکوشد ثابت کند که هنـر بـهطـور همزمـان بازتاب و تثبیتکننده صور اجتماعی جنسیت، هویت و جنس است.

محور بحثهای زیباشناختی فمینیسم تأکید بر زمینههای اجتماعی آفرینشهـای هنـری اسـت. زیباشناسی فمینیستی، از تأثیرعوامل بیرونی، بخصوص عامل جنسیت در آفرینشهای هنری سـخن میگوید. پیشفرض زیباشناختی فمینیستی این است که هنر در کل جنسـیتی شـده اسـت . پـژوهش فمینیستی، جنس هنرمند را با ارزشهای جنسیتی، نهادهای هنری و مخاطبان هنر مـرتبط مـیدانـد. آنان به دنبال این هستند که رابطه میان رسمی بودن هنر و تصاحب ذهنی و جمعی آن را برای زنان تغییر دهند. (هام و همکاران، 1382، ص(26 آنان اصول تـاریخ هنـر را مـورد پرسـش قـرار داده و دیـدگاههـای تـاریخی آن را تصــحیح و تعـاریف جدیـدی از هنـر ارائــه مـیدهنـد. سـؤال عمــده فمینیستها، دریافت فرودسـتی تـاریخی زنـان و آگـاهی از اینکـه چگونـه رویـههـای هنـری، آن فرودستیها را پایدار ساختهاند. از نظر آنان، این پایداری با چیزهـایی ماننـد نادیـده انگاشـتن کـار زنان، ابژه گرداندن اندام زنان در نگارهپردازی و سینما، برداشت رمانتیـک از بهـرهکشـی جنسـی از زنان در داستانها، بهکارگیری مفروضاتی که زنان را از آفرینشگری بیرون میداند، یـا بـه کاربسـتن سیستمهایی نمادین، که زنانگی را همچون دشمن اهریمنی مردانگی مینگـرد، انجـام شـده اسـت. (کرس میر، 1390، ص (335 فمینیستها از نگرش زیباشناختی خود با عنوان تجربه مجدد هنر یاد کرده و آن را به معنای جدا کردن هنر از یک موقعیت بـرج عـاجی، بـا ارزش عـام و دیـدن آن نـه بهعنوان منکعسکننده تاریخ اجتماعی، بلکه شبیه ابزاری که در هر دوره تاریخی میتوانـد بـه مثابـه نیروی اجتماعی پر قدرتی به کار آید؛ میدانند. آنان با تکیه بر این مفهوم، زمینهای بـرای هنرمنـدان زن آفریدهاند تا هنر جدیدی را عرضه دارند که بر تجربه شخصی و جمعی ایشـان تأکیـد داشـته و موارد و مصالحی را مرتبط با زندگی زنان به کار برند. (هام و همکاران، 1382، ص(42

زن، موضوع ساحتهای سهگانه هنری

»هنر« مقولهای چندساحتی است و از زوایای گوناگون میتوان به موضوعات آن نگریسـت. زن بـه

83 ، سال سوم، شماره اول، زمستان 0931

عنوان موضوع هنر، با توجه به موقعیتی که در آن قرار میگیرد، میتواند موضوع برای سه سـاحت متفاوت هنری قرار گیرد. به عبارت دیگر، در بررسـی نسـبت بـین زن و هنـر، زن هـم بـه عنـوان آفرینشگر اثر هنری یا بهمثابه ناظر و مخاطب و ارزیاب محصولات هنری و یا بهعنـوان موضـوع و نماد در آثار هنری مورد بررسی قرار میگیرد. از اینرو، ایـن بحـث هـم در فلسـفه هنـر و هـم در زیباشناسی قابل طرح و بررسی است:

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود پروژه مقاله وجه نقد ، سرمایه ودرآمد در word

چهارشنبه 95/6/31 8:24 صبح| | نظر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود پروژه مقاله وجه نقد ، سرمایه ودرآمد در word دارای 86 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود پروژه مقاله وجه نقد ، سرمایه ودرآمد در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود پروژه مقاله وجه نقد ، سرمایه ودرآمد در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود پروژه مقاله وجه نقد ، سرمایه ودرآمد در word :

نتایج وملاحظات شیوه ی کاری در نظر گرفته شده درنوزدهمین نظر شورای قواعد حسابداری درمورد مانده های هفت حساب، پیرامون آماده سازی صورت حساب تغییرات وضعیت مالی با استفاده از مفهوم حساب وجه نقد به صورت زیراست:
1-حساب های دریافتی تجاری به عنوان نتیجه ای ازفروش های اعتباری به وجودآمده اند ومانده ی حساب های دریافتی تجاری نشان دهنده میزان فروش می باشد،و با میزان وجه نقدی مشخص نمیشود . افزایش در، مانده ی حساب های دریافتی تجاری نشان دهنده این است که، پول نقد واقعی تولید شده از افزایش موجود در مانده ی حساب های دریافتی تجاری جداست، و برابر با میزان فروش گزارش شده در صورتحساب حاصل از درآمداست. و بر عکس کاهش خالص در، مانده ی حسابهای دریافتی باید به میزان فروش گزارش شده در صورتحساب های درآمدی اضافه شود، تا به وجه نقدی به وجود آمده برسیم.در آماده کردن یک صورتحساب از تغییرات وضعیت مالی افزایش(کاهش)به وجود آمده دراین مانده ی حساب بین دو دوره مقدار استفاده ازوجه نقد (منابع نقد )را نشان میدهد.
2- موجودیها یک بخش سازنده قیمت تمام شده کالاهای فروخته شده می باشند . به طوری که یک تغییرخالص در موجودی ها ،پول نقداستفاده شده برای قیمت تمام شده کالاهای فروخته نشد را تحت تاثیر قرار می دهد. و ظهور یک افزایش درموجودی های پایان دوره نسبت به موجودیهای اول دوره باعث کاهش قیمت تمام شده کالاهای فروخته شده می شود . بهرحال وجه نقد را اینگونه فرض کردیم که برای افزایش مانده ی موجودیها استفاده شد. وقتی در، مانده ی موجودی ها یک افزایش ایجاد شود، وجه نقد استفاده شده برای بهای تمام شده کالای فروخته شده همان قیمت تمام شده کالاهای فروخته شده می باشد

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   26   27   28   29   30   >>   >