سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دانلود پروژه مقاله در مورد راهنمای دریچه های مصنوعی قلب و پیشگیر

چهارشنبه 95/6/31 8:40 صبح| | نظر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود پروژه مقاله در مورد راهنمای دریچه های مصنوعی قلب و پیشگیری از اندوکاردیت باکتریال در word دارای 93 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود پروژه مقاله در مورد راهنمای دریچه های مصنوعی قلب و پیشگیری از اندوکاردیت باکتریال در word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود پروژه مقاله در مورد راهنمای دریچه های مصنوعی قلب و پیشگیری از اندوکاردیت باکتریال در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود پروژه مقاله در مورد راهنمای دریچه های مصنوعی قلب و پیشگیری از اندوکاردیت باکتریال در word :

راهنمای دریچه های مصنوعی قلب و پیشگیری از اندوکاردیت باکتریال

مقدمه
قلب شامل چهار حفره ( دو دهلیز و دو بطن چپ و راست ) است و عملکرد آن ، پمپ کردن خون حاوی اکسیژن به داهل شریانها ( عروق یکه خون را تا کنار سلولهای بدن سوق می دهند ) ، می باشد . خون فاقد اکسیژن به طریقه معکوس جمع اوری دشه و به داخل حفره دهلیز راست قلب بازگردانده می شود . به محض پر شدن این حفره و متعاقب انقباض ان خون از طریق دریچه سه لتی وارد حفره بطن راست می گردد .

سپس این حفره منقبض شده و خون را از خلال دریچه ریوی وارد سیستم عروق ریوی نموده تا در ریه ها تبادلات گازی صورت پذیرد و مجددا خون واجد اکسیژن به دهلیز چپ قبل و از انجا از طریق دریچه میترال وارد حفره بطن چپ گردد.
انگاه با انقباض قوی و موثر بطن چپ ، خون از خلال دریچه ائورت به داخل بزرگترین سرخرگ بدن که همان ائورتا می باشد برای کامل کردن این چرخه در گردش ، جریان می یابد .

دریچه های قلب
دریچه های قلبی از اهمیت ویژه ای برخوردارند ، زیرا از برگشت خون جلوگیری به عمل می اروند و در نتیجه جهت طبیعی جریان خون در سیکل عروقی را ایجاد می نمایند . اگر این دریچه ها وجود نداشتند ، قلب برای انتقال خون از حفره ای به حفره دیگر می بایست با قدرت بیشتر و به خرج انرژی بیشتر به فعالیت می پرداخت . قلب طبیعی انسان دارای چهار دریچه سه لتی ، ریوی ، میترال و آئورتی می باشد .

مشکلات دریچه های قلبی
تعداد بیشماری از بیماریها و عوارض و مشکلات از عملکرد طبیعی دریچه های قلبی ، ممانعت به عمل می اورند . بیماریهای دریچه های قلبی را می توان بهص ورت عمده در دو مجموعه تنگی و نارسایی گنجانید . تنگی دریچه ای به علت سفتی ، در باز شدن کامل دریچه اختلال ایجاد می کند و در نتیجه قلب برای عبور خون از دریچه تنگ به صرف کار بیشتری نیاز دارد . از طرف دیگر نارسایی دریچه ای به علت برقراری رایطی که در ان خون به حفره ما قبل پس زده می شود از برقراری موثر گردش خون ممانعت به عمل می اورد .

اقدامات درمانی
در یک نگاه کلی استفاده از داروها ، اولین اقدام درمانی است اما در بسیاری از موارد تعویض دریچه معیوب با یک دریچه مصنوعی به جهت انکه بیمار بتواند یک زندگی طبیعی را سپری نماید صورت می پذیرد . اقدامات بیشماری در جهت بهبود تکنولوژی ساخت دریچه های مصنوعی تا کنون صورت پذیرفته است و کما کان نیز ادامه دارد . دانشمندان درصدد ساخت دریچه هایی هستند که بتوانند بخوبی میلیونها و بلکه میلیاردها سیکل گردش خون را برقرار سازند .

تحول در ساخت
دریچه های مصنوعی قبلی
اولین دریچه مکانیکی قلب در سال 1952 میلادی مورد سافتاده قرار گرفت . از ان پس در خلال سالها ، متجاوز از 30 نوع دریچه مکانیکی در جهان ابداع گردید .این دریچه ها از نوع ساده توپ و قفس به فرم پیشرفته دو دریچه ای امروزی درآمده اند. تمام این تحولات در جهت هر چه بهتر و بیشتر مرکزی کردن انتقال خون از دو حفره همراه با کاهش خطر ایجاد لخته خون ، صورت پذیرفته است .

فرم توپ و قفس:
شامل یک توپ کوچک در داخل یک قفس فلزی است که این طرح نیز از صنعت کپی شده است که در انجا به منظور یک سو کردن جریان مایعات مورد استفاده قرار می گرفته است . دریچه های طبیعی قلب ، اجازه می دهند تا خون بطور مستیم و از مرکز دریچه عبور کند .
این کیفیت از عبور باعث می شود تا قبل با حداقل صرف انرژی به فعالیت خود ادامه دهد و این اثر را پدیده انقتال مرکزی خون نامیده اند . در فرم توپ و قفس پدیده انتقال مرکزی جریان خون بطور کامل بلوک شده است در نتیجه خون نیاز به انرژی بیشتری برای عبور از اطراف توپ مرکزی دارد . از طرف دیگر توپ به علت تصادم با جریان خون به ایجاد اسیب در سلولهای خونی متهم می گردد .

سلولهای خونی اسیب دیده باعث خرو عوامل لخته کننده خون می گردند بنابراین بیماران تا اخر عمر نیاز به مصرف داروهای ضد لخته ( آنتی کواگولانت ) ANTI – COAGULANT پیدا می کنند . به مدت 15 سال توپ و قفس بهترین طراحی را تشکیل می داد اما در اواسط دهه 1960 فرم جدیدی از دریچه های مصنوعی طراحی شده اند که در انها بواسطه یک دیسک مورب از طرح اصلی جریان خون تقلید بهتری صورت پذیرفته بود . دریچه ها با دیسک مورب دارای یک دیسک از جنس پلیمر

هستند که در جای خود توسط دو بست به بدنه متصل می گردد . دیسک ما بین دو بست خود در وضعیت شناور به گونه ای قرار می گیرد که هر گاه خون بخواهد به طرف عقب برگردد باعث انسداد معبر گشته و هر گاه خون بخواهد در مسیر صحیح حرکت کند باز می گردد .
دریچه ها با دیسک مورب بطور قابل توجهی نسبت به فرم توپ و قفس ترجیح داده می شوند . دریچه ها با دیسک مورب تحت زاویه ای در حدود 60 درجه باز ف سپس با سرعتی در حدود 70 بار رد دقیقه بطور کامل بسته می گردند الگوی مورب جریان مرکزی بهتری را برقرار می سازد و همچنان از بازگشت خون ممانعت به عمل می اورد . دریچه ها با دیسک موب اسیب مکانیکی کمتری به سلولهای خونی می رسانند .

این الگو میزان بروز لخته خون و عفونت را کاهش می دهد . هر چند که عمده ترین مشکل این الگو تمایل به شکسته شدن بستهای دهانه ان به دنبال استفاده مکرر از باز و بسته شدن دیسک می باشد . در سال 1979 میلادی یک دریچه مکانیکی قلب در بازار معرفی شد که بنام دریچه دو دریچه ای معروف گردیده و تسکیل شده بود از دو دریچه نیمه دایره ای که محورش در لولا قرار می گرفت . دریچه های کربنی از استحکام بیشتر و کارایی بیولوژیک عالی برخوردارند . با تاب خوردن این دریچه ها به موازات جریان خون بطور کامل این معبر باز می گردد اما بطور کامل بسته نمی شوند

. سپس مقداری برگشت خون از خلال انها وجود دارد و این موضوع برای این نوع از دریچه ها به عنوان یک نقص محسوب می گردد پس با این وجود این دریچه ها بعنوان دریچه های مکانیکی ایده آل به حساب نمی ایند . این دریچه های مکانیکی ایده آل به حساب نمی ایند . این دریچه های دو دریچه ای از حداکر طراحی مدرن برخوردارند و از انجای یکه بیشترین شباهت را در برقراری جریان خون مرکزی نسبت به دریچه های طبیعی انسان دارا می باشند از اهمیت ویژه ای نیز برخوردار می باشن .

مواد مورد استفاده در دریچه های مکانیکی
تحقیقات جدید باعث شده اند که مواید تولید شوند که در جریان خون ایجاد لخته ننمایند . هر چند که تا کنون محققین نتوانستند یک دریچه کاملی را طراحی کنند که ایجاد لخته را تسهیل ننماید . اغلب موادی که مورد استفاده قرار می گیرند .

عبارتند از :
• فولاد ضد زنگ
• مولیبیدن
• کربن پیرولیتیک در ساختمان جایگاه و دریچه ها
• سیلیکون ، تفلون
• پلی استر ( داکرون ) برای پوشش حلقه ها

مزایا
مهمترین مزیت این دریچه ها طول عمر خوب انهاست . دریچه های مکانیکی در بیماران جوان معمولا گذاشته می شود تا در تمام طول عمرشان باقی بماند .

معایب
مشکل اصلی با تمامی دریچه های مکانیکی افزایش خطر انعقاد پذیری است . هنگامیکه لخته خونی از هر نوع در قلب ایجاد می گردد احتمال حمله قلبی و سکته مغزی افزایش می یابد . به منظور کاهش بروز لخته خون دریافت کنندگان دریچه های مکانیکی می بایست از داروهای انتی کواگولانت ANTI – COAGOLANT مثل وارفارین به طور دراز مدت استفاده نمایند و این امر باعث

می شود که این افراد تقریبا شبیه بیماران هموفیلیک شوند . استفاده از ترکیبات انتی کواگولانت در مادران بخصوص در سه ماهه اول از حاملگی می تواند باعث نقصهای مادر زادی در نوازدشان گردد .
بنابراین استفاده از دریچه مکانیکی در زنان در سنین باروری مناسب نمی باشد . دریچه مکانیکی برای بیمارانی مطلوب است که نخواهند در اینده تحت جراحی تعویض دریچه قرار بگیرند .

دریچه های پروستاتیک بافتی
دریچه های بیوپروستاتیک به دو مجموعه بزرگ دریچه های انسانی و دریچه های حیوانی تقسیم بندی می گردند . هر دو دسته نسبت به دریچه های مکانیکی از مزایایی برخوردارند که عبارتند از :
1- شباهت بیشتر در طراحی این دریچه ها نسبت به دریچه های طبیعی انسان
2- عدم نیاز به مصرف مادام العمر ترکیبات انتی کوآگولانت
3- همودینامیک بهتر
4- عدم ایجاد آسیب به سلولهای خونی
5- عدم تجربه بسیاری از مشکلات ساختمانی که در دریچه های مکانیکی وجود دارد ( مثلا تولید صدای خاص).

دریچه های انسانی
دریچه های انسانی شامل دو دسته هموگرافت HEMOGRAFT که از انسان دیگری به فرد پیوند زده می شود و اتوگرافت که از خود فرد به خودش پیوند زده می شود و در حقیق از یک مکان به

مکان دیگر منتقل می شود . می باشند . هموگرافت دریچه ای است که از یک متوفی به گیرنده آن پیوند زده می شود . دریافت کننده مشکلات کمی نسبت به پس زدن دریچه دارد و همچنین نیازی به درمان با ترکیبات ایمینوساپرسیو ( تضعیف کننده سیستم ایمنی ) ندارد . یک هموگرافت می

بایست در نیتروژن مایع تا زمانی که مورد نیاز قرار گیرد ، منجمد گردد . در مواردی که دریچه پیوندی از نظر ابعاد بطور کامل با بیمار متناسب است ، عملکرد همودینامیک و طول عمر بیشتری خواهد داشت . هر چند که تا کنون مشخص نشده است که هموگرافت نسبت به دریچه حیوانی از

عملکرد و طول عمر بیشتری برخوردار باشد . شایعترین روش استفاده از اتوگرافت در عمل جراحی ROSS می باشد که در بیماران با بمیاری دریچه ائورت صورت می پذیرد . دریچه ائورت معیوب برداشته می شود و به جای ان دریجه ریوی فرد جایگزین می گردد و همچنین یک دریچه همگورافت معمولیا جایگزین می گردد و همچنین یک دریچه هموگرافت معمولا جایگزین دریه ریوی بیمار می گردد .
جراحی ROSS اجازهمی دهد تا بیمار از مزایای دریافت یک دریچه زنده در موقعیت ائور تا برخوردار گردد . بقای طولانی مدت و عدم بروز عوارض برای بیماران با بیماری دریچه ائورت که به روش ROSS جراحی شده اند در مقایسه با سایر روشهای تعویض دریچه ای بهتر می باشد و بد از 20 سال تنها 15 % از بیماران نیاز به اقدامات دریچه ای اضافی پیدا می کنند . در مواردی که بجای دریچه ریوی فرد از هموگرافت استفاده شده است ، در 5 سال اول 94 % و در خلال 20 سال 83 5 از بیماران عاری از مشکل بوده اند . در ضمن بافتهای دریچه ریوی بیماران تمایلی به کلسیفیه ، دژنره ، سوراخ شدن و یا نشت نشان نداده اند . برقراری عمل جراحی ROSS در بیماران ، نیاز به مهارت

تکنیکی بالای جراح دارد ، زیرا جراح می بایست دریچه ریوی فرد را در جای ائورت قرار دهد که در بعضی از بیماران کمی نارسایی برقرار می گردد و در عده ای دیگر انقدر این نارسایی زیاد است که نیاز به عمل جراحی مجدد در جهت تعویض دریچه می رود . سایر عوارضی که ممکن است بوجود اید عبارتند از :
1- تنگی
2- اندوکاردیت در قلب راست
3- سایر عوارض ناشی از تعویض دریچه

دریچه حیوانی
دریچه های حیوانی را معمولا دریچه های هتروگرافت یا گزنوگرافت نیز می نامند . این دریچه ها اغلب از بافتهای قلبی پوشانده می شوند که از حیوانات در خلال مراحل تجاری تولید گوشت بدست می ایند . بافت دریچه ای به دست امده از حیوانات بازرسی می گردد و بهترین باف

ت انتخاب شده و ذخیره می گردد . انها سپس توسط محلولهای دباغی ( در اکثر موارد گلوتارآلدئید) سفت می گردند . شایعترین بافت حیوانی مورد استفاده از خوک یا پریکارد گاو می باشد . در دریچه های خوکی ، بافت دریچه به سیم فنری دوخته می شود و جنس این سیم معمولا از الیاژ کوبالت – نیکل می باشد . این سیمها به جهت تشکیل سه حلقه U شکل به هم متصل می گردند .
یک پوشش دامن شکل از جنس داکرون به قاعده سیمی فنر چسبانده شده است و در اخر فنر ، خودش توسط این پوشش نیز پوشانده می گردد . دریچه های خوکی طول عمر خوبی دارند و تقریبا 5 تا 10 سال کار می کنند . دریچه هایی که از بافت پریکاردی گاو تولید شده اند از نظر طراحی شبیه نوع خوکی هستند و تنها تفاوت اصلی انها با هم وجود سیلندر فلزی کوچکی است که

انتهای سیم فنرها را بهم متصل می سازد . در مورد دریچه هیا پریکاردی ، سیلندر فلزی در وسط یکی از حلقه های پشتی فنر قرار گرفته است . دریچه های پریکاردی وضعیت همودینامیکی خوبی را برقرار می سازند و طول عمر تقریبا برابری با دریچه های خوکی استاندارد بعد از 10 سال خواهند داشت . هم دریچه های خوکی و هم دریچه های پریکاردی گاوی جزء دریچه های فنر دار طبقه بندی می گردند . فنر فلزی در این دریچه ها محوطه ای را تشکیل می دهد تا جریان خون به راحت

ی برقرار گردد . دریچه های بدون فنر بواسطه برداشت تمام ریشه ائورت و اطراف ان معمولا از یک خوک ساخته می شوند . شریانها یکرونری ان کور می گردند در ضمن کل این مجموعه است که به بیمار پیوند می گردد . دریچه خوکی بدون فنر ST.JUDE V. یا P.S. TORONTO یکی از این دریچه هاست . بنظر می رسد که از همودینامیک فوق العاده برخوردار است و کاهش قابل توجهی در

ضخامت قلب بعد از انکه جای گذاری شود . ایجاد می نماید . در ضمن جاگذاری ان بسیار مشکل می باشد و هنوز خیلی زود است که نسبت به طول عمر مفید ان بتوانیم قضاوتی نمائیم . شایعترین علت اختلال عملکرد دریچه های بیوپرستاتیک ، ضخیم شدن انها بعلت رسوب کلیسم در انهاست . کلسیفیکاسیون باعث محدودیتی در عبور خون از انها می گردد تنگی و یا باعث پارگی در CUSPS دریچه می شود . از انجای یکه متابولیسم کلسیم در بیماران جوان بیشتر است بنظر می

رسد که دریچه های بیوپروستاتیک در افراد سنین بالا بهتر باقی می ماند و شایان ذکر است که هر گان یک دریچه بیوپروستاتیک گذاشته شود بخاطر خود دریچه نیاز به مصرف انتی کواگولانت نمی رود . دژنره شدن دریچه یک پدیده تدریجی است و همراه با کل بدن تحت تاثیر این پدیده قرار می گیرد .

آندوکاردیت چیست ؟
اندوکاردیت التهاب عفونی قسمت داخلی حفرات قلب و دریچه های ان می باشد که معمولا توسط میکرو ارگانیسمهای ویژه و تحت شرایط خاصی به دنبال عبور موقتی میکرو ارگانیسم در داخل خون باکتریمی بروز می کند.
لازم به ذکر است که اقدامات ساده ای همچون مسواک زدن و یا خلال کردن دندانها م یتواند به ایجاد باکتریمی برای مدت 15 دقیقه در بدن فرد گردد . اما میزان بروز اندوکاردیت با این وجود بسیار پایین است .

به منظور جلوگیری از بروز این پدیده می بایست بر حسب شرایط از داروهای پیش گیری کننده استفاده کرد که در ذیل تحت عنوان راهنمای پزشکان از ان سخن به میان امده است .
بنابراین توصیه می کنیم که کتابچه حاضر را به منظور اقدامات دندانپزشکی و یا تهاجمی پزشکی با خود همراه داشته باشید تا پزشک شما با مراجعه به ان با روشهای مورد علاقه این مرکز اشنا گردد.

علائم عمده بالینی در اندوکاردیت
به ترتیب شیوع عبارتند از :
• تب
• دردهای عضلانی – مفصلی
• صدای اضافی در قلب
• بزرگی طحال
• نقاط خونریزی در پوست پتشی
• خونریزی خطی زیر ناخنها Splinter
• گره ها Osler
• ضایعات Ganeway
• نقاط Roth در ته چشم
• چماقی شدن انگشتان
• تظاهرات عصبی
• بروز آمبولی

راهنمای پزشکان
I توصیه های پروفیلاکتیک برای اندوکاردیت در موارد زیر صورت می پذیرد:

الف – گروه تحت خطر عبارتند از :
• دارندگان دریچه های مصنوعی قلبی ( بیوپروستاتیک یا هموگرافتها)
• سابقه اندوکاردیت باکتریایی قلبی
• بیماریهای سیانوتیک و پیچیده قلبی به عنوان مثال قلب تک بطنی ، تترالوژی فالوت ، جابجایی عروق شریانی بزرگ
• ایجاد شنتهای ریوی – سیستمیک توسط جراحی

ب- گروه با خطر متوسط عبارتند از :
• اغلب مالفور ماسیونهای مادر زادی قلب ( بجز مواردی که در بالا ذکر شدند ).
• اختلاف دریچه اکتسابی ( بعنوان مثال : بیماری روماتیسمی قلب).
• کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک
• پرولاپس دریچه میترال همراه با نارسایی و یا ضخیم شدن میگزوماتو LEAFLETS

II توصیه های پروفیلاکتیک برای اندوکاردیت در موارد زیر صورت نمی پذیرد .

ج – گروه با میزان خطر کم
( برابر با جمعیت معمولی ) عبارتند از ک
• ASD منفرد ( تیپ SECUNDUM )
• ترمیم کامل جراحی برای PDA , ASD , VSD که 6 ماه از ان گذشته باشد .
• سابقه جراحی بای پس عروق کرونری

• پرولایس دریچه میترال MVP بدون نارسایی همراه
• سوفلهای قلبی فیزیولوژیک عملکردی و یا INNOCENT بی گناه
• سابقه قبلی بیماری کاوازاکی بدون اختلال عملکرد دریچه ای همراه.
• سابقه تب روماتیسمی قبلی بدون اختلال عملکرد دریچه ای همراه.
• پیس میکر قلبی ( داخل عروقی یا اپیکاردی) و یا دفیبریلاتور

III عملیات دندانپزشکی که در انها توصیه به برقراری پروفیلاکسی بر علیه اندوکاردیت می رود . عبارتند از:
• کشیدن دندان
• روشهای پریودونتال شامل جراحی ، جرمگیری و پروب نمودن یا دستکاری بر روی ریشه دندان
• قرار دادن ایمپلانت دندانی و کاشت مجدد دندان
• دستکاری اندودونتیک کانال ریشه دندان و یا جراحی ماورای اپکس دندان
• گذاشتن نوار و یا فیبرهیا انتی بیوتیکی تحت لثه ای
• اولین باری که باندهای ارتودونتیک ( و نه BRACKETS ) قرار داده می شوند .
• تزریقات داروهای بی حسی موضعی داخل لیگامانی
• پاکسازی پروفیلاکتیک دندان و یا ایمپلانتها زمانی که خونریزی غیر قابل اجتناب است.

IV عملیات دندانپزشکی که در انها توصیه به برقراری پروفیلاکسی بر علیه اندوکاردیت صورت نمی پذیرد عبارتند از :
• پر کردن دندان و یا قرار دادن دندان در محل دندان افتاده که با خونریزی قابل توجه همراه نباشد .
• تزریقات داروهای بی حسی موضعی ( نه به صورت داخل لیگامانی)
• درمانهای اندودونتیک ( ریشه دندان ) داخل کانالی)
• قرار دادن بندهای لاستیکی RUBBER DUMS
• برداشتن بخیه ها بعد از عمل جراحی
• جاگذاری وسایل ارتودونتیک و یا پروستودونتیک قابل برداشت.
• خالکوبی دهان
• درمانها با قرصهای کاشتنی فلوراید
• گرفتن عکس رادیوگرافی در داخل دهان
• تنظیم وسایل ارتودنسی
• کندن دندانهای شیری

V سایر مواردی که در انها پروفیلاکسی بر علیه اندوکاردیت توصیه می گردد ، عبارتند از :

الف – اقدامات بر روی دستگاه تنفسی
• جراحی لوزه و لوزه سوم
• اقدامات جراحی بر روی مخاط دستگاه تنفسی
• برونکوسکوپی توسط برونکوسکوپ سخت

ب- اقدامات بر روی دستگاه گوارش ( در تمامی افراد پر خطر و بعضی از بیماران با خطر متوسط توصیه می گردد).
• اسکلروتراپی واریسهای مری
• گشاد سازی تنگی مری
• ERCP ( گرافی از مجاری صفراوی و پانکراس با روش اندوسکوپی معکوس ) در افرادی که انسداد صفراوی دارند .
• جراحی بر روی مجاری صفراوی
• اقدامات جراحی که مخاط دستگاه گوارش را در بر می گیرند .

ج – اقدامات بر روی دستگاه تناسلی – اداری
• جراحی پروستات
• سیستوسکوپی
• گشاد سازی مجرای اداری

VI سایر مواردی که در انها پروفیلاکسی بر علیه اندوکاردیت نیاز نمی باشد ، عبارتند از :

الف – اقدامات بر روی دستگاه تنفسی
• لوله گذاری داخل تراشه ای
• برونکوسکوپی با برونکوسکوپ قابل ارتجا با یا بدون بیوپسی ( در افارد پر خطر گاهی به هنگام بیوپسی ، پروفیلاکسی توصیه می گردد.)
• قرار دادن لوله تمپانستومی

ب – اقدامات بر روی دستگاه گوارش
• اکوکاردیوگرافی از خلال مری ( در افارد پر خطر گاهی پروفیلاکسی توصیه می گردد).
• اندوسکوپی با یا بدون بیوپسی در افارد پر خطر گاهی به جهت بیوپسی ، پروفیلاکسی توصیه می گردد).

ج – اقدامات بر روی دستگاه تناسلی – ادراری
• رحم برداری از طریق واژن ( در افارد پر خطر گاهی پروفیلاکسی توصیه می گردد).
• زایمان واژینال ( در افراد پر خطر گاهی پروفیلاکسی توصیه می گردد).
• سزارین

در شرایطی که بافت عفونی نباشد انگاه می توان اقدامات زیر را بدون پروفیلاکسی بر علیه اندوکاردیت صورت داد که عبارتند از :
• کاتتریزاسیون مجرای ادراری
• دیلاتاسیون و کورتاژ رحمی
• سقط درمانی
• اقدامات با برقراری شرایط استریل
• قرار دادن و یا برداشتن وسایل داخل رحمی IUD

د – سایر موارد:
• کاتترایزاسیون قلبی ( حتی آنژیوپلاستی بواسطه بالون = PTCA )
• کاشت پیش میکر قلبی ، دفیبریلاتور و یا STENT های کرونری
• برش دادن و یا برداشتن بیوپسی از پوستی که به روش قبل از جراحی شستشو داده شده باشد .
• ختنه

رژیمهای دارویی پروفیلاکتیک بر علیه اندوکاردیت در مواردی که اقدامات خاص بر روی دندان حفره دهان ، مجرای تنفسی و یا مری صورت می پذیرد عبارتند از :

الف – رژیم استاندارد :
20 G/PO : بزرگسالان
AMOXICILLIN
50 MG/KG/PO : اطفال
یک ساعت قبل از اقدام

ب- فرد نتواند رژیم خوراکی دریافت نماید .
20 G/Iv OF IM : بزرگسالان
AMPICILLIN
50 MG / KG / IV OF IM : اطفال
نیم ساعت قبل از اقدام

ج – فرد آلرژی به پنی سیلین داشته باشد .
600 MG /PO : بزرگسالان
CLINDAMYCIN
20 MG / KG/PO : اطفال
یا

20 G/PO : بزرگسالان
CEFADROXIL یا CEPHALEXIN
50 MG /KG/PO : اطفال
و یا

500 MG/PO : بزرگسالان
CLARITHROMYCIN یا AZITHROMYCIN
15 MG/KG/PO : اطفال
یک ساعت قبل از اقدام

د – فرد آلرژی به پنی سیلین داشته باشد و قادر نباشد خوراکی دارو را مصرف نماید .

600 MG/IV OR IM : بزرگسالان
CLINDAMYCIN
20 MG/KG/IV OF IM : اطفال
یا
10 G/IV OF IM : بزرگسالان
CEFAZOLIN
25 MG/KG/IV OR IM : اطفال
نیم ساعت قبل از اندام

در کلیه موارد فوق الذکر دوزاژ اطفال بیشتر از بزرگسالان نمی گردد.

توجه : در افرادی که خطر بروز آلرژی فوری ( کهیر ، انژیوادم و انافیلاکسی ) نسبت به پنی سیلین ها می رود نمی توان از سفالوسپورینها بعنوان جایگزین استفاده نمود .

رژیمهای دارویی پروفیلاکتیک بر علیه اندوکاریت که اقدامات خاص بر روی دستگاه گوارش ( بجز مری ) و یا دستگاه تناسلی – ادراری صورت می پذیرد ، عبارتند از :

الف – در بیماران با خطر بالا

20 G/IM OR IV : بزرگسالان
AMPLICILLIN
50 MG/KG/IM OR IV (MAX .=2G): اطفال
همراه با
15 MG/KG/IM OR IV : بزرگسالان
GENTAMICIN
1.5 MG/KG/IM OR IV (MAX.= 120 MG) : اطفال

نیم ساعت قبل از اقدام
و سپس 6 ساعت بعد :

1 G/IM OF IV : بزرگسالان
AMPPLICILLIN ( تزریقی)
25 MG /KG/ IM OR IV : اطفال
یا
1 G/PO : بزرگسالان
AMOXICILLI ( خوراکی)
25 MG/ KG/PO : اطفال

ب- در بیماران با خطر بالا و دارای الرژی به امپی سیلین و یا اموکسی سیلین

10 G/IV OVER 1-2 H : بزرگسالان
VANCOMYCIN
20 GM/KG/IV OVER 1-2 H : اطفال
همراه با
15 MG/KG/IV OR IM : بزرگسالان
GENTAMICIN
1.5 MG/KG/IV OF IM (MAX.= 120MG): اطفال

نیم ساعت قبل از اقدام باید این تزریقات پایان یافته باشد.

ج- در بیماران با خطر متوسط:

20 G/PO : بزرگسالان
AMOXICILLIN ( خوراکی)
50 MGKG/PO : اطفال
یا
20 G/IM OR IV : بزرگسالان
AMPICILLIN ( تزریقی )
50 MG/KG/IM OR IV : اطفال
یک ساعت قبل از اقدام

د – در بیماران با خطر متوسط اما دارای الرژزی به امپی سیلی و یا اموکسی سیلین

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید