سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله تاثیر طراحی اقلیمی بر کاهش مصرف انرژی سرمایشی و رضایتمندی

چهارشنبه 95/8/5 3:40 صبح| | نظر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تاثیر طراحی اقلیمی بر کاهش مصرف انرژی سرمایشی و رضایتمندی گرمایی ساکنین منازل مسکونی در شهر ایلام تحت word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر طراحی اقلیمی بر کاهش مصرف انرژی سرمایشی و رضایتمندی گرمایی ساکنین منازل مسکونی در شهر ایلام تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر طراحی اقلیمی بر کاهش مصرف انرژی سرمایشی و رضایتمندی گرمایی ساکنین منازل مسکونی در شهر ایلام تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر طراحی اقلیمی بر کاهش مصرف انرژی سرمایشی و رضایتمندی گرمایی ساکنین منازل مسکونی در شهر ایلام تحت word :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی رویکردهای نوین در نگهداشت انرژی

تعداد صفحات: 11

چکیده:

امروزه کاهش مصرف انرژی دستگاههای سرمایشی و گرمایشی ساختمانها از طریق طراحی اقلیمی اکری ضروری است. اهمیت این موضوع از آن روست که آسایش حرارتی ناشی از این دستگاهها و توانایی تنظیم دما و رطوبت منزل توسط خود ساکنین ، تا حدودی منجر به نادیده گرفتن اصول طراحی اقلیمی در طراحی منازل مسکونی گردیده است. غافل از اینکه رعایت این اصول و بهره گیری از انرژی های طبیعی می تواند تا حد زیادی مصرف انرژی سرمایشی و گرمایشی را کاهش دهد. از این رو مقاله حاضر به بررسی تاثیر رعایت اصول طراحی اقلیمی بر صرف جویی در میزان مصرف انرژی سرمایشی ساختمان های مسکونی شهر ایلام می پردازد بطوریکه بتوان رضایتمندی گرمایی افراد را از منزل خود تامین نمود در این راستا سه نمونه مطالعاتی منزل مسکونی با حد متفاوتی از رعایت اصول طراحی اقلیمی در شهر ایلام و در فصل تابستان مورد بررسی قرار گرفت . سپس تاثیر سطح و مسائل پوسته ی خارجی ساختمان و همچنین احساس گرمایی ساکنین به عنوان عوامل تاثیرگذار بر میزان مصرف انرژی دستگاه کولر آبی هر یک از منازل مورد بررسی قرار گرفته و نتایج حاصل با میزان رضایت مندی گرمایی ساکنین به عنوان عوامل تاثیر گذار بر میزان مصرف انرژی دستگاه کولر آبی هر یک از منازل مورد بررسی قرار گرفته و نتایج حاصل با میزان رضایتمندی گرمایی ساکنین مطابقت داده شد. جهت کسب اطلاعات مورد نیاز ، مطالات میدانی نظیر مصاحبه ، عکسبرداری و نیز ثبت دقیق عوامل فیزیکی محیطی شامل دما و رطوبت انجام گرفته و داده ها توسط آمار توصیفی تجزیه و تحلیل گریدی. نتایج بدست آمده نشان داد که عدم رعایت تمامی اصول طراحی اقلیمی در طراحی منازل در نهایت منجر به افزایش مصرف انرژی سرمایشی و همچنین نارضایتی حرارتی ساکنین از منازل خود شده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید