سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله کاربرد ایق های ژئوسنتتیک (ژئوممبرانهای HDPE) جهت پوشش کانا

شنبه 95/8/1 5:2 صبح| | نظر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله کاربرد ایق های ژئوسنتتیک (ژئوممبرانهای HDPE) جهت پوشش کانالهای آبیاری و زهکشی (کانال شهید چمران) تحت word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد ایق های ژئوسنتتیک (ژئوممبرانهای HDPE) جهت پوشش کانالهای آبیاری و زهکشی (کانال شهید چمران) تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد ایق های ژئوسنتتیک (ژئوممبرانهای HDPE) جهت پوشش کانالهای آبیاری و زهکشی (کانال شهید چمران) تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد ایق های ژئوسنتتیک (ژئوممبرانهای HDPE) جهت پوشش کانالهای آبیاری و زهکشی (کانال شهید چمران) تحت word :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: یازدهمین سمینار سراسری آبیاری و کاهش تبخیر

تعداد صفحات: 9

نویسنده(ها):

اشرف مکوندی – کارشناس ارشد سازمان آب و برق خوزستان
پریسا اعتضادی – کارشناس آب منطقه ای اراک

چکیده:

جلوگیری از اتلاف و آلودگی منابع آب شیرین و انتقال صحیح و مطمئن آن به محل های مصرف بدون تغییر در کمیت و کیفیت همواره از جمله مباحث مطرح در مهندسی عمران و هیدرولیک بوده است. ساخت سازه هایی که وظیفه انتقال سیال از منبع اصلی به محل های بعضا دوردست را بر عهده دارند (کانالها و ;.) بخصوص در شرایط نامناسب بودن عواملی از قبیا وضعیت خاک بستر دسترسی دشوار – در دوره اجرا و بهره برداری شرایط آب و هوایی انتخاب پوشش مناسب یا عملکرد و دوام طولانی و هزینه قابل قبول را جهت ساخت چنین سازه هایی ضروری ساخته است . عایق های ژئو سبتتیکی از موارد پلی اتیلن فشرده تشکیل شده اند که بروز واکنش های شیمیایی و تغییرات فیزیکی در آنها تابع عوامل مختلفی دما ، غلظت ، مساحت سطح روباز ، زمان و شرایط دوره بهره برداری ، بارهای اعمالی و ;. می باشد که عموما خاص محل بکارگیری محصولات است. شرایط خاص آب و هوایی استان خوزستان بافت و ساختار خاکهای آن که مسئله دار هستند امکان آسیب مکانیکی در زمان بهره برداری از کانال و ابنیه فنی آبهای زیرزمینمی که اغلب آلوده به مواد شیمیایی و حاوی املاح با غلضت بالایی می باشند که در صورت مساعد بودن دیگر شرایط محیطی باعث کاهش عمر محصولات اصلی می گردد. روشهای سنتی اجرای کانالها اعم از پوشش رسی متراکم و یا بتن نفوذ ناپذیر از یکسو قابل اجرا بر روی انواع خاکها مانن خاکهای گچی ، ماسه ای ، رمبنده ، خورنده نمی باشد و به همین دلیل هزینه های سنگین تعویض خاک را به پروژه تحمیل می نماید و از سوی دیگر سریعا نیز توسط عوامل محیطی تخریب شده هزینه های تعمیر و نگهداری ، در طول دوره بهره برداری از سیستم را به همراه دارند. دشواریهای تراکم و عمل آوری صحیح این مصالح که شدیدا بر نفوذ پذیری و دوام آنها تاثیر دارد بعلاوه حساسیت این روشها نسبت به تغییرات دما و درصد رطوبت ، یخ بندان ، رویش گیاهان و حمله جانوران و عوامل ذره بینی و ;. نیاز به ارائه روشی مطمئن و با دوام برای مصارف مختلف آبیاری و زه کشی را گریز ناپذیر ساخته است به همین دلیسل استفاده از پوششهای پلی مری (ژئوممبرانها) امروزه در سراسر جهان بعنوان جایگزین روشهای سنتی و شناخته شده قدیمی نورد توجه دست اندرکاران طرححهای عمرانی قرار گرفته است. باری اینکه بتوان از یک مصالح در طراحی استفاده کرد باید از خصوصیات و مخصانت آن آگاه بود تا اینکه طراحی کارا و قرون به صرف داشت لذا خصوصیات و روشهای آزمایش زئوممبرین تشریح می شود. در این تحقیق می کوشیم ضمن معرفی این پوششها به کاربری آنمها در ساخت کانالهای آبیاری و زه کشی پروزه شهید چمران استان خوزستان مزایا و کاستیهای این روشها را بیان کرده و همچنین با تمرکز بر روی ژئوممبرانهای ساخته شده از پلی اتیلن متراکم HDPE (High Density Palycthyene) در ساخت دیواره آبند سد شوک به موازنه های فنی و اقتصادی استفاده از این پوشش در کانالها را ارائه خواهیم نمود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید