دانلود پروژه مقاله مدیریت ارتباط با مشتری در word
یکشنبه 95/5/17 2:14 صبح| | بدون نظر

دانلود پروژه مقاله مدیریت ارتباط با مشتری در word دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود پروژه مقاله مدیریت ارتباط با مشتری در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود پروژه مقاله مدیریت ارتباط با مشتری در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود پروژه مقاله مدیریت ارتباط با مشتری در word :
مدیریت ارتباط با مشتری
ضرورت بهرهگیری گسترده از فناوری اطلاعات، سازمانها را ملزم می سازد تا برای آگاهی از نیازهای مشتریان و بهبود کیفیت خدمات و تولیدات خود به دانش فنی، مهارتها و تخصصهای لازم مجهز شوند. از همین رو در طول دهه 90، فرآیندهای تعاملی مدیریت مشتری مبتنی بر فناوریاطلاعات،که درارتباط با مشتری است، مجدداً مورد بررسی و مطالعه قرار گرفت و این موضوع که امروزه ”مدیریت ارتباط با مشتری“ نامیده میشود، بهعنوان یک ضرورت اساسی در عرصه فعالیت های اقتصادی مطرح گردیده است.
”مدیریت ارتباط با مشتری“ شامل مجموعه ای از فعالیتها است که سبب ارتقاء زنجیره ارزش یک سازمان میگردد. زنجیره ارزش در برگیرنده عواملیمانند: صرفهجوئی در هزینه تولید کالا، بهبود کیفیت آن، سرعت، حساسیت و انعطاف پذیری فرآیند کار، افزایش مهارت کارکنان و قابلیت پایداری و دوام تولیدات است که هر سازمان برای کسب رضایت مشتریانش از آن بهره میگیرد. ازآنجا که لازمه پیشتازبودن در فعالیتهای اقتصادی کسبوارائه “ایدهنو” است کاربردمثبت”مدیریتارتباطبا مشتری“ درفعالیتهای اقتصادی اهمیت مییابد.
اینمقوله از دیدگاه مشتری افزایش حساسیت تولیدکننده نسبت به نیاز مشتری و بهبودکیفیت تولیدات تلقی میگردد. در ضمن ”مدیریت ارتباط با مشتری“ با تأکید بر کنترل و کاهش هزینه ها و افزایش بهرهوری، زنجیره ارزش را تقویت میکند و سیاستها و روشهای اداری شرکت را برای مشتری شفاف میسازد. به بیان دیگر ”مدیریت ارتباط با مشتری“ شامل کلیه گامهایی است که یک سازمان برای ایجاد و تثبیت ارتباطات سودمند با مشتری برمیدارد و در چارچوب کار گروهی برای تحقق اطمینان و جلب رضایت مشتری تعریف میشود.
اینگونه فعالیتها معمولا تحتعنوان فروش، بازاریابیوخدمات تخصصی انجام می پذیرند. اهمیت مقوله ”مدیریت ارتباط با مشتری“ از آنجا ناشی میشود که برای هر مؤسسهای حفظ مشتریان قبلی نسبت به جلب مشتریان جدید از اولویت بیشتری برخوردار است. براساس بررسی به عمل آمده از 2000 نفر در یک مرکز تجاری بزرگبهنام ”مرسر“، 66% ازپاسخگویان براینباور بودند که برقراریوحفظ ارتباط بامشتری،بزرگترین عامل موفقیت هر سازمان در رقابتهای اقتصادی است. در ضمن برنامه مؤثر ارتباط با مشتری به بهبود رضایت مشتری، رشد بیشتر درآمد سازمان و افزایش قدرت رقابت آن و بازگشت سریع تر سرمایه منجر خواهد شد.
بدیهی است نیل به این هدف، منوط به فعالیت گروهی درسازمان است. جهت نیل به این هدف فرآیندهای ”مدیریت ارتباط با مشتری“، سیستمی را ایجاد مینماید که برای به حداکثر رساندن بازده سازمان، افراد در قالب یک تیم به گونه ای کار می کنند که منابع بهینه سازی روند تولید به خوبی کنترل شده و مورد استفاده قرار می گیرد. در این راستا کارشناسان فناوری اطلاعات بر این موضوع تاکید دارند که کار تیمی در کارآیی سازمان و تثبیت استانداردها و بهبود کیفیت در سرتاسر سازمان سهم بسزایی دارد.
زیرا کار تیمی موجب حل سریع مشکلات مشتریان می شود و رضایت عمیق آنان را به ارمغان میآورد. افزون بر این دستاورد”مدیریتارتباط با مشتری” به بهبود ارائه خدماتبه مشتری، افزایش ارتباطاتباآنان،کاهش هزینههای توزیع و توجیه بهرهگیری ازامکانات پیشرفته جهت حضور مستمردرعرصه فعالیتهایاقتصادیمانندتجارتالکترونیکی کمک می نماید. به همین دلیل امروزه بسیاری از سازمانهای دست اندر کار در فعالیت های اقتصادی بین المللی برای پیشبرد برنامه تغییر و دگرگونی در کسب و کارشان از ”مدیریتارتباط با مشتری“ بهره می گیرند
و به این نکته اذعان دارند که ”مدیریت ارتباط با مشتری“ برای راهبرد حفظ مشتری مورد استفاده قرار میگیرد. از سوی دیگر عصر اطلاعات به انقلاب در دانش منجر شده است و سازمانهای اقتصادی فعال در سطح جهان برای دستیابی به آخرین دستاوردهای علمی به خوبی دریافته اند که چگونه از پایگاه اطلاعات کامپیوتری، کتابخانه ها، آرشیوها و مراکز اطلاعرسانی و در کل از دانش موجود حداکثر بهره را بگیرند
. بررسیهای آماری نشان میدهد که رمزموفقیت سازمانهای پیشتاز درعرصه فعالیت های اقتصادی در توان فکری، استراتژی صحیح، حفظ اسرار تجاری، آگاهی به لیست و نیازهای مشتریان خود و ارتقاء دانش کارکنان آن سازمان نهفته است. از آنجا که در این مقطع تاریخی تکنولوژی به صورت نرم افزار تعاملی، در حال تغییر شیوه اداره و برخورد با مشتریان است. در این راستا فرآیندها و روشهای نوین و تربیت افراد برخوردار از مهارتهای جدید در حال دگرگونی است و مجموعه های اطلاعات فردی به مبانی و اساس دانش جمعی تبدیل میشوند.
کسب این مبانی دانش و ثبت اطلاعات به گونهای که دسترسی به آن آسان و قابل بازیابی باشد، چالشی مهم برای این قرن محسوب میشود. بنابراین می توان نتیجه گرفت اگر ”مدیریت ارتباط با مشتری“ به درستی اجرا گردد، می تواند به مدیریت آگاهانه بیانجامد، که به نوبه خود به افزایش درآمد سازمانها از طریق بهره گیری از اطلاعات و تقویت دانش سازمانی در جهت تخصیص آسان منابع و یافتن بهترین راه حلها و متناسب سازی سریع آنها با نیازهای مشتریان منجر می گردد. و به تبع این موضوع توسعه و به کارگیری ”مدیریت دانش“ مناسب و یک سیستم مدیریت مؤثر برای به دست آوردن سرمایه فکری برای سازمان و گسترش کار تیمی، کاهش بار کار فردی و ارتقاء کارائی فعالیتهای اقتصادی را در پی داشته باشد.
بدون شک همگام با “مدیریت ارتباط با مشتری” باید به اهمیت موضوع مدیریت برخوردار از دانش در سازمان نیز توجه نمود، طراحی، به کارگیری و اجرای ”مدیریت ارتباط با مشتری“ نیازمند سرمایه گذاری قابل توجه در وقت و منابع مختلف است. این امر مستلزم تعهد بلند مدت مدیریت اجرایی سازمان، درک تاثیر آن بر روی کسب و کار از طریق تغییر فرآیندها و تمایل به بهرهبرداری از فنـاوری جدیـد برای بهبـود کار است. از این رو، یک عامل مهم مـوفقیت برای مدیریت اجرایی سازمان، درک ضرورت گزارش گیری جهت انعکاس نتایـج فرآیندهای جدید مدیریت کسب و کار است.
افزون بر این پیوند ”مدیریت دانش“ و ”مدیریت ارتباط با مشتری“ بهوجود آورنده یک مفهوم منطقی است. برخی ازمدیران ارشد معتقدند که دانش ابزار کسب قدرت و موفقیت در کار است با وجود این برای حـرکت به سوی اجرای استراتژی های تقویت کننده و توسعه دانش خود تمایل چندانی نشان نمیدهند. اما باید به این نکته انکارناپذیر توجه نمود که به هنگام بهره مند شدن افراد یک سازمان از دانش و موفقیت سایر فعالان امور اقتصادی، در واقع افراد تأثیرپذیر فراتر از چارچوب فکری خود دستاورد داشتهاند. در نتیجه این تأثیرپذیری فکری، آنها را به تبادل دانسته های خود با دیگران تشویق می کند و بدون شک این دسته از سازمانها که به گونهای اثربخش به خلق و ارائه دانش و به کارگیری آن در جهت افزایش کیفی خدمات و تولیدات و جلب رضایت مشتری میپردازند، در زمره سازمانهای پیشتاز در عرصه فعالیت رقابتی خواهند بود.

دانلود پروژه ایمن سازی در سدهای قوسی و طراحی جاده ها در خاک های
یکشنبه 95/5/17 2:14 صبح| | بدون نظر

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
دانلود پروژه ایمن سازی در سدهای قوسی و طراحی جاده ها در خاک های نمکی در word دارای 80 صفحه می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت دانلود پروژه ایمن سازی در سدهای قوسی و طراحی جاده ها در خاک های نمکی در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
ایمن سازی در سدهای قوسی
طراحی جاده ها در خاکهای نمکی
سدهای قوسی از انواع سدهای با اضافه ظرفیت باربری بالا و خصیصه ی خود انطباقی و برتری نسبت ایمنی به قیمت بهره می برند. هر چه سد قوسی مرتفع تر و بزرگتر باشد، به همان نسبت شرایط زمین شناسی محل سد پیچیده تر بوده و ظرفیت مخزن نیز بزرگ تر خواهد بود.
بنابراین، در صورت وقوع هر گونه خرابی در این سدها، اقتصاد ملی متحمل زیان فراوان شده و زندگی و دارایی مردم در معرض خطر قرار خواهد گرفت. در نتیجه، خسارت بالای ناشی از فروریزی سد نشان دهنده ی اهمیت بالایی است که باید به ارزیابی و نظارت بر مسائل امنیتی سد اختصاص داده شود.
درحال حاضر، مهمترین اهداف در بررسی های امنیتی در این زمینه شامل، تئوری مقاومت، تئوری پایداری، تئوری قابلیت اتکاء، تئوری صدمات شکستگی به همراه تحلیل های شبیه سازی عددی، تست مدل ژئوهندسی، ارزیابی و تحلیل بالعکس داده ها و غیره می باشد.
با این وجود، این اهداف، دور از اصول تئوریکال علمی و اقبال از سوی چرخه ی مهندسین سد می باشد.
این مقاله درباره ی پیشرفت های صورت گرفته در زمینه ی سدهای قوسی و زیان و خسارت ناشی از فروریزی این سدها و خلاصه ای بر تئوری های اصلی موجود و اهداف ارزیابی های امنیتی سدهای قوسی بوده و نقاط ضعف این تئوری ها و اهداف را تحلیل کرده و مشکلات موجود بر سر راه تحقیقات آینده را مورد اشاره قرار داده و نهایتاً به مسائل و موضوعات حیاتی و نقاط مشکل ساز به عنوان ارزیابی های امنیتی سدهای قوسی می پردازد
مقدمه
سدهای قوسی گونهای از سدهای امن و اقتصادی میباشند. از زمان ساخت اولین سد قوسی در جهان (سد زولا) در فرانسه در سال 1854 و اولین سد قوسی بلند در جهان(سد هاور) (به ارتفاع 221 متر و طول تاج 372 متر) در آمریکا در سال 1936، سدهای قوسی به لطف اضافه ظرفیت باربری منحصر بفرد و خصیصه ی خود- تنظیمی، به وفور مورد توجه مهندسین سد در زمینه ساخت سد در سراسر جهان قرار گرفته اند.
در حال حاضر بیش از نیمی از سدهای عظیم ساخته شده در سراسر جهان با ارتفاعی بیش از 200 متر از نوع سدهای قوسی میباشند. در نواحی غربی چین گروهی از سدهای قوسی ممتاز جهان با ارتفاعی بیش از 300 متر در دست ساخت بوده و یا ساخته خواهند شد.
سد سازی در تمام کشورهای جهان این موضوع را به اثبات رسانیده است، که هر چه سد بلندتر و مرتفع تر باشد، اهمیت اقتصادی و جنبه های امنیتی آن بیشتر خواهد بود. بطور کلی، سدهای قوسی با مخازن عظیم مانند سد قوسی مالپاستفرانسه، سد قوسی وایونت ایتالیا و غیره ثابت کرده اند که در صورت فروریزی و خرابی، عواقب این مسئله کاملاً جدی بوده و نه تنها اقتصاد ملی را متحمل زیان قابل توجهی می کنند، بلکه جان و مال مردم را شدیداً به خطر خواهند انداخت.
در سال 1959 سد قوسی مالپاست فرانسه به دلیل لغزش بدنه سد بهمراه لایه ی عمیق سنگی شالوده، فرو ریخت که این اتفاق منجر به مرگ 400 نفر و از دست رفتن سدمایه ی اقتصادی هنگفتی گردید.
بنابراین اهمیت بالایی باید به مسائل امنیتی سدهای قوسی داده شود و بررسیهای عمیقی باید به سمت تنش، تغییر شکل و مکانیزم تخریب در حین بهره برداری از این سدها سوق داده شود و همچنین ارزیابی هایی در ارتباط با ضریب اطمینان سدهای قوسی باید صورت پذیرد.
.( به این معنی که فاصله ی بین حالت طراحی شده و حالت تخریبی سد قوسی باید ارزیابی شود).
به طور کلی اکثر سدهای قوسی دارای شرایط ژئولوژیکی پیچیده، شرایط محیطی ناسازگار، عدم قطعیت فیزیکی (تصادفی)، پارامترهای مکانیکی و غیره می باشند. تمام این فاکتورها باعث عدم قطعیت در تحقیقات صورت گرفته درزمینه ی امنیت سدهای قوسی شده است.
تمام تئوری ها و اهداف حال حاضر دارای هم نقطه ی ضعف و هم نقطه ی قوت بوده که باید پیشرفت ها و تکمیلات مربوطه به سرعت صورت پذیرد.

دانلود پروژه مقاله مقاله ای پیرامون آزادی تفکر در word
یکشنبه 95/5/17 2:13 صبح| | بدون نظر

دانلود پروژه مقاله مقاله ای پیرامون آزادی تفکر در word دارای 46 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود پروژه مقاله مقاله ای پیرامون آزادی تفکر در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود پروژه مقاله مقاله ای پیرامون آزادی تفکر در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود پروژه مقاله مقاله ای پیرامون آزادی تفکر در word :
مقاله ای پیرامون آزادی تفکر
رمز پایدارى هراجتماعى در گرو حیات فکرى آن جامعه است و تا جامعه به حیات فکرى خویش دست نیابد از زندگى راستین برخوردار نخواهد بود. بدینسان اندیشه ورى و تفکر ضرورت حیات انسانى جامعه هاست و عالمان و متفکران و طلایه داران حرکتهاى انسانى واصلاحى بیش از هر چیز باید به اندیشاندن و به اندیشه وا داشتن جامعه بپردازند و شیوه ها واسلوبهاى اندیشه ورى سودمند و کار آمد را در پیش دید نسلها بگذارند و پرورش خردها واستعدادها را وجهه همت خویش سازند و با نگارش و گفتار و ; حیات فکرى جامعه را تامین کنند که جامعه بى فکر و جامد که در جهت خلاقیت ابتکار و باز جستن بهترین راهها براى زندگى نمى اندیشد بزودى دستخوش مرگ و فنا خواهد شد.
پرداختن به موضوع[ آزادى تفکر]از یک چنین تلقى نشات مى گیرد. بى گمان ضرورت ایجاد فضاى سالم براى اندیشیدن در جامعه اى که در پرتو احکام اسلامى مى زید با توجه به کلیت تعالیم اسلامى بیشتراحساس مى شود.ازاین روى باید عالمان و متفکران اسلامى در موضوعات و زمینه هاى مختلف به تحقیق و کنکاش بپردازند تااز فکر واندیشه و احساس
خود جامعه را لبریز نموده و حقائق والاى اسلامى را به مردم بشناسانند واین همه بدون وجود محیطى آکنده از صفا و مهر و احساس که در آن اندیشه ها قدرت رشد و نمو داشته باشد حاصل نخواهد شد. در همین راستا در نوشتار پیشین تحت عنوان[ مدخلى بر آزادى تفکر و عقیده] به بیان ارزش واهمیت آزادى جایگاه والا وارزشمند آن در فرهنگ اسلامى پرداختیم .
و همانگونه که متذکر شدیم آزادى راانواع اقسامى است که هر یک از آنها در خور بحث مستقلى است ولى از آنجا که آزادى تفکر و عقیده ریشه واساس دیگر آزادیها به شمار مى رود ازاهمیتى ویژه برخوردار بوده مورد توجه ما قرار گرفته است .اینک براساس این ضرورت در ادامه آن بحث درباره آزادى تفکر و جایگاه آن دراسلام به بحث مى نشینیم و در فرصتهاى آینده آزادى عقیده و مسائل مربوط به آن را پى مى گیریم .
مفهوم تفکر
در تعریف اندیشه و تفکر اختلاف زیادى میان متفکران وجود ندارد و مى توان گفت :اغلب آنان در یک جامع مشترک براى تفکراتفاق نظر دارند و این جامع مشترک عبارت است از: فعالیت هدفدار ذهن از مقدمات روشن رو به قضایائى که درک و دریافت آن هدف تلقى شده است و چکیده آن در سخن محقق طوسى[ ره] چنین آمده است :
[;التفکر سیرالباطن من المبادى الى المقاصد و هو قریب من النظر لایرتقى احد من النقص الى الکمال الا بهذاالسبر]. 1
سیر درونى از مقدمات تا نتائج تفکر گویند. که به معناى نظر نزدیک است وانسان بدون این سیر و حرکت از نقص به کمال نخواهد رسید.
اهمیت تفکر
از مهمترین امتیازات انسان بر سایر حیوانات داشتن فکر واندیشه است . در منطق انسان را به[ حیوان ناطق] تعریف کرده اند. بدیهى است که منظوراز نطق سخن گفتن نیست بلکه مقصوداز آن همان قوه درک و فکر واندیشه است که آدمى رااز سایر حیوانات ممتاز کرده و به او ارزش داده است . بدین جهت در تعریف انسان گفته اند:انسان حیوانى است متفکر واندیشه و فکر را فصل قریب براى تمیزانسان از غیراو دانسته اند.
فرانکلین مى گوید:
[آدمى مى تواند دو دقیقه بدون هوا دو هفته بدون نوشیدن آب سه هفته بدون غذا و یک عمر بدون پول زندگى کند ولى نمى تواند یک لحظه بدون فکر واندیشه زندگى نماید]. 2
و مولوى در شعر معروف خود حقیقت انسان را همان اندیشه او دانسته است که اگراندیشه راازاو بگیرند جز مشتى پوست و گوشت واستخوان ازاو چیزى باقى نخواهد ماند و در زمره
سایر حیوانات روى زمین قرار خواهد گرفت .
[ اى برادر تو همه اندیشه اى
مابقى خوداستخوان و ریشه اى
4گر بوداندیشه ات گل گلشنى
گر بود خارى تو هیمه ى گلخنى] 3
ازاین رو قرآن در مقام نکوهش کسانى که ازاین نیروى خدادادى استفاده نمى کنند تعبیر به[ انعام] چهارپایان و بدتراز آن مى کنند.
;.لهم قلوب لایفقهون بها و ;اولئک کلانعام بل هم اضل .
خداوند قلب و دل و وسیله تعقل را دراختیارانسانها قرار داده گروهى از آن بجاى استفاده درست در راه هدایت و رشد خود آن را در جهت منافع زودگذر و مادى بکار برده اند و یااز قوه تعقل خود کمتر استفاده مى برند و ضررى که از ناحیه این گروه انسانها بر مى خیزد به مراتب بالاتراز خسرانى است که از ناحیه حیوانات و ; به مردم مى رسد. و در واقع قرآن کریم دراین گونه آیات استفاده نکردن از قوه تفکر و قرار گرفتن انسان دراختیار غرایز و سیر بر طبق آن را ریشه همه مفاسد در مجامع انسانى به شمار مى آورد.
تفکر و تحول
الف : فردى
انسان روزى که از مادر زاده مى شود و پا به عرصه وجود مى گذارد از همه چیز بى اطلاع است .
[;اخرجکم من بطلون امهاتکم لاتعلون شیئا و جعل لکم السمع و الابصار والافئده]; . 4
خداوند شما را خلق کرد در حالى که چیزى نمى دانستید و براى شما گوش و چشم و قلب قرار داد تا شکرگذار باشید.
با نیروى تفکراست که مى تواندابزارى که خداوند دراختیارش قرارداده بکار گرفته و بوسیله آن از نردبان تکامل بالا رود و ارزشهاى ذاتى و فطریات نهفته خود را کشف کند.اصولاانشان از آغاز بوسیله تفکر و علم و تحصیل و کشف خصلت هاى زشت و زیبا خود را مى سازد و بوجود خود شکل مى دهد و جهان بینى خود را
طراحى مى کند و بوسیله آن گامهاى بلند هدایت و یا پیچ هاى تند گمراهى را براى خود ترسیم مى کند. بدین جهت تفکر در زمره بالاترین عبادتها قرار گرفته است . چون سایر عبادات واعمال عبادى از داشتن چنین مشى تعیین کننده اى برخوردار نیستند واز مزایاى این عبادت و نیروى خدادادى این است که زمان و مکان آن را محدود نکرده و همیشه دراختیارانسان بوده و مونه و زحمتى را براو تحمیل نمى کند وافق پروازش مى تواند فضاى وسیعى را تحت پوشش قرار دهد و در فضاهاى دور دست به سیر بپردازد;
انسان به کمک فکر واندیشه در مورد مسائل مختلف به قضاوت و ارزیابى مى نشیند و آدمى رااز زاویه پنهانى و محدود در آورده او را با گذشته تاریخ آشنا مى سازد و با دین گذشته امور آینده را پیش بینى کرده وازاوائل امور آخر آن را قضاوت مى کند و با مرتبط کردن مسائل مختلف در کنار همدیگر به کشف علت ریشه یابى آن مى پردازد. بدین جهت على[ ع] به فرزندش امام حسن[ ع] مى فرماید:
[ ;اى بنى انى وان لم اکن عمرت عمر من کان قبلى فقد نظرات فى اعمالهم و فکرت فى اخبارهم و سیرت فى آثارهم حتى عدت کاحدهم بل کانى بماانتهى الى من امورهم قد عمرت مع اولهم الى آخرهم]; 5
پسرم هر چند که من مانند کسانى که پیش از من بوده اند عمر نکرده ام . ولى تاریخ زندگى آنان را مطالعه کرده ام و در چیزهائى که از آنان رسیده اندیشه کرده ام و آثار و بقایاى زندگى آنان را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده ام تا آنجا که گویا یکى از آنها شده ام بلکه با آنچه از تاریخ آنان به من رسیده گویا بااول و آخر آنها زندگى کرده ام .
ب:اجتماعى
دراهمیت تفکر و نقش آن در تحولات اجتماعى همین بس که پیامبران الهى دعوت خود رااز یک تحول فکرى شروع مى کنند. بدین صورت که در ابتداء تحولى عمیق در فکر واندیشه انسانها پدید مى آورند آنگاه بااتکاء به آن انقلابى عظیم در جامعه مى آفرینند.انقلاب عظیم پیامبر[ص] که شامل دگرگونى در تمام شوونات سیاسى عبادى واقتصادى جامعه بود نشات از دگرگونى فکرى واعتقادى مردم گرفته بود.
بر همین اساس است که پیامبراسلام[ ص] مامور مى شود تا مردم را به تفکر واندیشه درباره گذشته و آنچه که آورده است دعوت کند.
[من شما را دعوت مى کنم که درباره گذشته خود و آنچه من براى شما آورده ام تفکر کنید و ببینید که همه اینها براى تامین سعادت شماست و به نسبت هائى که به من مى دهنداز قبیل جنون و سحر در من وجود ندارد]. 6
و به همین جهت کسانى که آگاهانه بااین جریان در مبارزه بودند براى جلوگیرى از تاثیر
تبلیغات زیربنائى واساسى پیامبر هیاهو براه انداخته تاافکار را بجاى تفکر وارزیابى به غوغا و جنجالهاى سرگرم کننده مشغول دارند و مانع تفکر آنها گردند و اگراین تحول فکرى نبود هیچگاه پیامبراسلام در راه پیشبرداهداف خود موفقیتى را حاصل نمى کرد. زیرا هیچ یک از عوامل اقتصادى سیاسى نظامى و ; دراختیار پیامبر نبود تا بتواندانقلاب پیامبر را هدایت کرده و به پیش برد. بلکه همه اینها درا ختیار نیروهائى بود که با پیامبر در معارضه بودند. تنها وسیله پیامبر زبانى گویا و آیات بیدار کننده افکار بودکه همچون آبى روان و زلال برارواح و روان آنان جارى مى گشت . و چنان حربه اى کوبنده برافکار پوشالى و جاهلى آنها مى نواخت . لذا نهضت پیامبراز میان قشر و طائفه اى خاص نشات نگرفته بلکه از میان طبقات مختلف سر برآورده است و با تغییر درونى انسانها آنان را علیه اوضاع داخلى خود مى شوراند و به طرف اسلام هدایت مى کرد.
جایگاه انقلاب فکرى و تداوم دعوتهاى فکرى درانقلابهاى معاصر نیز نشان دهنده این اهمیت است . حتى کشورهائى که مسائل اقتصادى را زیربناى انقلاب و حرکت خود معرفى مى کنند خود را ناگزیراز یک تحول فرهنگى و فکرى مى بینند. زیرا آنچه اساس و موتور حرکت انقلاب را تشکیل مى دهد وانسانها را به حرکت وا مى دارد از یکسوى تفکر و آگاهى درباره وضع سیاسى واجتماعى است که در آن قراردارد واز سوى دیگر امید و آرزو براى وضعى بهتر.
آزادى تفکر
تفکر با همه اهمیتى که دارا مى باشد در صورتى ثمربخش خواهد بود که انسان به اصالت وارزشمندى آن باور داشته و جامعه نیز از سلامتى برخوردار باشد تاانسان بتواندازاین نیروى خدادادى در طریق سعادت و کمال خوداستفاده نماید و هیچ گونه مانعى از برون و یا آفتى از درون اندیشه او را تهدید ننموده و فکراو را به بند نکشد. بر این اساس آن انسانى مى توانداز آزادى تفکر به معناى حقیقى آن برخوردار باشد که ابتدا به اصالت نیروئى به نام تفکر واندیشه در وجود خویش اعتراف نموده و آنگاه خود رااز تمام موانع پیدا و ناپیدا که بر فکر واندیشه او سایه مى افکند و ناخودآگاه تفکراو را به سوئى مى کشانند برهاند.
مخالفین آزادى تفکر
مخالفین آزادى تفکر را مى توان به دو گروه کلى تقسیم کرد:
گروه اول کسانى هستند که اساسا براى نیروى تفکراصالتى قائل نیستند و چنین مى پندارند که اندیشه انسان هم سایه اى از شرائط عینى و ذهنى حاکم براوست وانسان نمى تواند تفکرى جداى از آن داشته باشد.
و یا در مرتبه نازل تر عده اى مى پندارد که
گر چه اندیشه انسان ممکن است امرى تعقلى و مستقل باشد و لکن آن قدر شرائط اجتماعى و سیاسى و جغرافیائى او رااحاطه کرده و زوایاى فکراو رااز آغاز تاانجام پر مى کنند که ناخودآگاه تحت تاثیر آنها قرار گرفته و محصولات اندیشه او هم هماهنگ با آنها در جریان است . واندیشه او را نمى توان اندیشه هاى آزاد تلقى کرد.
گروه دوم کسانى هستند که براى تفکر واندیشه انسان فى الجمله اصالتى را قائل اند و لکن در مقام عمل آن را محدود کرده اند.این گروه عبارتنداز:
الف :اربابان کلیسا اینان در رابطه با مذهب براین عقیده اند: [کسى حق ندارد در پیرامون مسائل مذهبى بیندیشد باید صددرصد تابع بود].
ب : ظاهریین واهل حدیث اینان گر چه دراصل ایمان را خارج از محدوده مسائل عقلانى نپنداشته و لکن در بسیارى از مسائل عقلانى و حیاتى تفکر را ممنوع ساخته و پرسش درباره آن را بدعت شمرده اند.
ج :اخباریین که اینان در فروع احکام و استنباطات منکراجتهاد و به کارگیرى قدرت تفکر و آزادى اندیشه هستند و قدرت قلمرو و دریافت فکرى را دراین مسائل محدود کرده اند.
د: کسانى که با عنوان دفاع از تمامیت مکتب و با دغدغه خدشه پذیر شدن کلیت شریعت با هر نوآورى خلاقیت واندیشه ورى در آنچه بوده است به مقابله بر مى خیزند که خطراین گروه بلحاظ حربه اى که در دست دارند – و گواین که بسیارى از سراخلاص شاید موضوع مى گیرند. بس بیشتر و بنیان کن تراست .
موانع آزادى تفکر
از آنجا که انسان در کشاکش جاذبه هاى مختلفى از غرائز درونى و عوامل برونى قرار دارد که در صورت نداشتن میزان تقدیر و کنترل و هدایت آنها مى توانداندیشه آدمى را به گمراهى بکشاند غرض ورزیها و حب و بغضها و پیش داوریها و .. همواره اندیشه انسان را تهدید کرده و هر کدام بسان زنجیرى محکم او را به بند کشیده و آزادى راازاو سلب کرده اند.
ازاین رو شناخت درست اینها واقدام راه زدایش آنان مى تواند آزادى تفکر رااز بعدى دیگر تامین کند.
بنابراین تحقیق و کندوکاو جامع در پیرامون مساله آزادى تفکر بحث در مسائل زیر را مى طلبد و یا به تعبیر دیگر بحث از آزادى تفکر باید دراین سه مرحله باشد:
1اصالت تفکر یا آزادى تفکراز شرائط عینى و ذهنى حاکم بر آن .
2 کاربرد تفکر آزادى تفکراز محدوده هاى ساختگى .
3 شناخت موانع تفکر یا آزادسازى تفکراز بندهاى درونى و برونى .
اصالت تفکر
با توجه به جهان خارج واقعیت موجود درمى بابیم که انسانها در بسیارى از مسائل با همدیگر دراختلاف فکرى بسر مى برند.این اختلاف از مسائل اصولى و زیربنائى که مربوط به جهان بینى و برداشت فلسفى است از جهان گرفته تا مسائلى مربوط به حکوم و خانواده واقتصاد همه را در بر مى گیرد.
حال باید دید ریشه و منشا بروزاین اختلافات و برداشتهاى متفاوت از کجا سرچشمه مى گیرد. در پاسخ به این سوال دو نظر و طرز تفکراصولى وجود دارد و به تفبیر دیگر دو دیدگاه و تفکر درباره اندیشه انسان واصالت آن وجود دارد که هر یک براساس آن به توجیه منشااختلاف افکار و نظریات انسانها مى پردازد. مرحوم استاد شهید مرتضى مطهرى این دو طرز تفکر را بدین مضمون بیان مى کند:
[; براى برخى از علماء مساله به این صورت مطرح است که انسان داراى فکرى مستقل واراده و نیروى استدلال است مى تواند در یک مساله اى خوب استدلال کند و به حقیقت برسد و ممکن است به استدلال کند واشتباه کند; منشااین تعدد فکرها و بینشهااین است که بعضى از ملتهااین بینشها را به حکم یک تقلید و یا تلقین و ; پیدا کرده اند و بعضى ها به حکم یک لغزش فکرى و بعضى فکرشان را صحیح رهبرى کردند و نتیجه گیرى درست کردند.
طبق این تفکر انسان از یک نیروى تفکراصیل و مستقل برخورداراست که اگر چنانچ درست آن را هدایت کند مى تواند بوسیله آن به کشف حقائق بپردازد]. 7
برخى دیگر مى گویند که این فکرها و جهان بینى هاى مختلف هیچ کدام اصالت نداشته و نوع فکرانسان تابع شرائط و محیط اجتماعى اوست . با در نظر گرفتن زندگى و نظام اجتماعى حاکم برافراد ریشه فکر و جهان بینى آنان را در مى یابیم و خلاصه این نظریه مى گوید: شرائط عینى و ذهنى را دراختیار من قرار بده تا من تمام افکار واندیشه ها و فلسفه ها و مذاهب و نظریه ها را توجیه کنم .
نتیجه این طرز تفکر گرفتن اصالت از منطق و اندیشه انسان در هر شکل و صورت آن است . توجیه علمى این منطق این است که اینان فکر وادارک رااز خواص معینه تشکیلات مادى مغز دانسته و این خاصیت وقتى به ظهور مى رسد که تاثیرى از خارج براعصاب وارد شده و بعداز پیدا شدن تاثیرات خارجى از راه حواس بر مغز قدرت تفکر در مغز پیدا مى شود و به این وسیله فکر نیروى استدلال پیدا کرده و قدرت تفکر یک عمل ساده اى از طبیعت است و نباید آن را عمل خارق العاده اى در طبیعت است و نباید آن را عمل خارق العاده اى در طبیعت تلقى کرد. زیرا عمل تفکر جز یک سلسله تغییرات شیمیائى که در مغز حاصل مى شود چیز دیگرى به حساب نمى آید.
مطابق این نظریه نوع احساسات و تفکرات انسانها تابع شرائط و محیطى است که در آن قرار دارند و آنچه اصالت از آن اوست زندگى اجتماعى و شرائط اقلیمى و جغرافیائى است که شخص در آن قرار دارد. پس اگر شخصى به عبادت خداوند مى پردازد ریشه اش را در زندگى اجتماعى او مى تواند یابید.
و هم چنین آن کس که به انکار خداوند و قدرت مطلقه وى بر مى خیزد ناشى از زندگى اجتماعى مطلقه وى بر مى خیزد ناشى از زندگى اجتماعى دیگرى است که براو حاکم است .
بالاخره انسان در جهان بینى خود جهان راازالگوى جامعه خود گرفته و عقل و فکر و منطق براى آدمى به عنوان نیروى اصیل و آزاد وجود ندارد. وانسان نمى تواند منطق خود رااز تحت تاییر و جاذبه شرائط عینى و شرائط ذهنى آزاد نگهدارد و آزاد فکر کند.
با صرف نظراز پاسخهاى فلسفى این نظریه که باید به کتب مربوطه مراجعه کرد در بى پایگى این نظریه که باید به کتب مربوطه مراجعه کرد در بى پایگى این نظریه باید گفت :
اولا: لازمه پذیرش این است که حقیقت مطلق وجود نداشته وادراکات انسانى ازارزش ثابتى برخوردار نباشند و در صورت انکاراصول ثابتى برخوردار نباشند و در صورت انکاراصول ثابته تفکر ارزشى براى علوم و فلسفه باقى نماند و هیچ فلسفه و نظریه اى داراى ارزش نخواهد بود. دیگر هیچ کس نمى تواند بر جهان بینى اى اعتماد نموده که بدان جزم و یقیین داشته باشد و نتیجه نهائى این سخن برگشت به شک مطلق و شکاکیت مى باشد.
ثانیا: دومین قربانى این طرز تفکر خود همین تفکر و نظریه است . زیرااین خود ى فکر و فلسفه تلقى شده و تابع شرائط عینى و ذهنى القاا کننده این فکر بوده است وازاعتبار و ثبات برخوردار نخواهد بود.
ثالثا:اگر تفکر وادراکات عقلیه ازاستقلالى برخوردار نباشند. و ارزش ذاتى و معنوى آن معلوم نباشد و آن را تابعى از شرائط خارجى بدانیم ملاکى براى صحت و سقم و حاکمى براى قضاوت درا نتخاب صحیح از غیر آن باقى نخواهد بود.
رابعا: نتیجه نهائى این سخن و مسلک نفى اصالت انسان واز بین رفتن انتخاب واختیار واراده از انسان است . دراین فلسفه انسان مسخ
گردیده است زیرااندیشه و تفکر که سرمنشا تمامى حرکات واعمال یک انسان است اصلت خود رااز دست داده و قربانى شرائط عینى و خارجى مى گردد وانسان همچون برده اى مجبور در تحت شرائط تاریخى و طبیعى و جبر تاریخ فرو مى غلطد و قدرت انتخاب و تغییر وابتکارازاو سلب مى گردد.
نظراسلام
تفکر در فرهنگ اسلام از جایگاه رفیعى برخورداراست واسلام نه تنهااصالت فکر را باور داشته که آن را به عنوان بهترین وسیله معرفت و شناخت وارزشمندترین عبادات شمرده است .اینک پیش از آن که دیدگاه اسلام را دراصالت تفکر بیان کنیم توجه دادن به یک نکته را لازم مى دانیم :
دراین که ممکن است گاه شرائط عینى و ذهنى لغزشگاهى براى فکراسنا باشد بحثى نیست . به عنوان مثال عشق و دلستگى به اشیاء دل را بیمار مى کند و بر بصیرت انسان پرده اى تار مى آویزد و پیروى از هوى و هوس و تعصب هاى بى جا نسبت به افکار واندیشه هاى گذشتگان و ; هر کدام مانعى بزرگ بر سر راه اندیشه انسانند واسلام و نه تنها به این واقعیت معترف استکه در نشان دادن لغزشگاههاى فکر و اندیشه و راه رهائى از آن اعجاز کرده است . هیچ مکتب و مسلکى به اندازه اسلام بدین مساله اهمیت نداده و ما در آینده
بدین موضوع خواهیم پرداخت . لکن این به معنى نفى اصالت از نیروى تفکر و منطق انسان نیست این قدرت را دارد که فکر و منطق خود رااز تحت تاثیر و جاذبه شرائط عینى و ذهنى آزاد نگهداشته و آزادانه بیندیشد و آگاهانه انتخاب کند. عنصرانسان توانمندتراز آن است که برده شرائط خارجى باشد و گرنه ثواب و عقاب و مسوولیت و ; معنائى پیدا نکرده و بهشت و جهنم یکسان خواهد بود.
براین اساس قرآن با کسانى که راه تقلید را رفته و خود را مسحور روش نیاکان و پدران خود مى دانند نکوهش مى کند که اى انسان آزادانه بیندیش و در روش نیاکان خود بنگر آیا تو مى خواهى خود را در چاهى که آنان فرو رفته اند فروافکنى و بدین گونه انسان را به مبارزه علیه شرائط حاکم موجود فرا مى خواند و در موردى دیگر قرآن کریم شخصى را که با تغییراوضاع اجتماعى و اقتصادى وضع فکرى و جهان بینى او نیز تغییر کرده است مورد نکوهش قرار مى دهد.
[ثعلبه بن حاطب مردى بود فقیر که از یاران پیامبر[ص] به شمار مى رفت و در همه مراسم عبادى و سیاسى مسلمانان شرکت مى کرد روزاز پیامبر[ ص] در خواست مال و ثروتى کرد پیامبر[ ص] در حق وى دعا فرمود که خداوند بوى ثروت روزى کند. چون به ثروت و نعمت رسید و خداوند بوى گوسفند زیادى عنایت کرداز عبادت و نیایش فرو ماند و در مقابل
ماموران جمع آورى صدقات که از طرف پیامبر[ ص] نزداو آمده بودنداز اداى حق خدائى استنکاف ورزید]. 8
واین مذمت و نکوهش قرآن ازاین گونه افراد و جریانات دلیل است که انسان این گونه نیست که مقهور شرائط طبقاتى واقتصادى باشد و نتوان تفکرى غیراز آن داشته باشد.
قرآن کریم با طرح داستانهاى پیشینیان وارائه چهره انسانهائى شکوهمند واستوارى که در زیر فشارهاى گوناگون سیاسى نظامى و ; طاغوتیان و گاه با بهره مندى از آن امکانات علیه آن نظام ها برخواستند در حقیقت عرضه کننده اصالت تفکر وارائه دهنده تز عدم حاکمیت شرائط تفکر وارائه دهنده عدم حاکمیت شرائط گوناگون بر ذهنیت انسان و توانمندى انسان در رهائى ازاین شرائط است .
داستان همسر فرعون در قرآن کریم از نمونه هاى والاى این حقیقت است این که داراى امکانات اقتصادى فراوانى و ; بوده تفکرى مخالف تفکر همسرش را بر مى گزیند و درراه عقیده اش جان مى بازد و در کناراصحاب پیامبر[ص] هم چه بسیارازاین اشخاص را مى بینیم .
پس این نظریه که انسان در هر پایگاه طبقاتى که بوده باشد نمى تواند خود رااز لوازم و تبعات آن برهاند و لازمه هر پایگاه طبقاتى تفکر مخصوص به اوست نمى تواند حرف صحیحى باشد و تاریخ علیه این نظریه شواهد فراوانى را دارد.
على الوردى که نویسنده اى مارکسیست است در کتاب[ مهزله العقل البشرى] علیه این تفکر مطلبى را نقل مى کند. وى بعداز توجیه مطالب قرآن و تطبیق آن با نظریات مارکسیستى مى گوید:
[على[ ع] این اصل را که انسان در کاخ و در کوخ دو جور فکر مى کند را نقض کرده است روزى که کوخ نشین است یک فکر را داشت و روزى هم که شخص اول مملکت اسلام شد همان فکر را داشت و عینا مثل روزهاى کوخ نشین فکر مى کرد]. 9
بنابراین نتیجه مى گیریم که انسان ملعبه زندگى اجتماعى اش نیست و مى تواند فکر مستقل و نظریه مستقل داشته باشد.
حال براى دریافت بیشتر و کاملترازاصالت وارزش تفکر و آزاداندیشى در مکتب اسلام نگرشى برآیات قرآن و روایات پیرامون آن را لازم مى دانیم :
اسلام واصالت تفکر
در فرهنگ اسلامى که پایه واسلاس آن بر فطرت انسان نهاده شده است به تفکر که مهمترین ویژگى فطرى انسان است اصالت داده و بدان توجه خاصى کرده است . با نگرشى کوتاه در آیات و جوامع حدیثى در مى یابیم که تفکر واصالت آن دراسلام از چه جایگاه بلندى برخوردار بوده و چه سان براهمیت آن تاکید و تحریص و تشویق شده و بر آثار و پى آمدهاى آن
براى سوق دادن انسان به اندیشه تنبه داده شده است که اینک به برخى ازاین آیات و روایات اشاره مى کنیم .
قرآن و تفکر
یکى ازاصول تعالیسم قرآن دعوت به تفکر و تدبراست و کمتر کتابى مذهبى و غیرمذهبى یافت مى شود که به اندازه قرآن براى تفکر اصالت اهمیت ارزش قائل شده باشد. قرآن کریم فهم مهمترین مسائل اعتقادى را به نیروى تفکر واندیشه انسان محول کرده و در زمینه راه شناخت مبدا و معاد مى فرماید:
[;اولم یتفکروا فى انفسهم ما خلق الله السموات والارض و ما بینهاماالا بالحق واجل مسمى وان کثیرا من الناس بلقاء ربهم لکافرون]. 10
آیا آنان در درون خوداندیشه نکرده اند که خداوند آسمانها و زمین و آنچه را میان آن دواست است جز بحق و براى زمان معینى نیافزیده ولى بسیارى از مردم لقاء پروردگارشان را منکرند.
اگر در درونتان فکر کنید و بیندیشید هم مساله مبدا و هم مساله معاد که از مهمترین معارف الهى است براى شما حل مى شود.

دانلود پروژه آشنایی با مسیریابی و بررسی آن در word
یکشنبه 95/5/17 2:13 صبح| | بدون نظر

دانلود پروژه آشنایی با مسیریابی و بررسی آن در word دارای 74 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود پروژه آشنایی با مسیریابی و بررسی آن در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
بخشی از فهرست مطالب پروژه دانلود پروژه آشنایی با مسیریابی و بررسی آن در word
فصل اول مسیریابی بسته های IP
1-1مسیر یاب(ROUTER)
1-2تفاوت یک سوییچ لایه ? با یک مسیریاب معمولی
1-3پروتکل های INTERIOR وEXTERIOR
1-4شبکه هایی که با مسیریاب BGP در ارتباطند
1-5دو دیدگاه الگوریتم های مسیریابی
1-6انواع پروتکل
1-6-1انواع پروتکل Routed
1-6-2انواع پروتکل Routing
1-7CLASSFUL ROUTING
1-8CLASSLESS ROUTING
1-9پروتکل های IP Distance Vector
1-10عملکرد پروتکل های Distance Vector
1-11پروتکل های IP Link State
1-12آگاهی از وضعیت شبکه
1-13نحوه ی مسیریابی بصورت استاتیک
فصل دوم پروتکل OSPF
2-1پروتکل OSPF
2-2مقایسه پروتکل OSPF با پروتکل RIP
2-4انواع Area
2-5وضعیت های اتصال
2-6خصوصیات یک شبکه OSPF
2-7ID مسیریاب OSPF
2-8همسایه یابی OSPF
2-9بررسی عملکرد OSPF
2-10تایمرهای OSPF
2-11انواع LSA در OSPF
2-12انواع شبکه های تعریف شده در OSPF
2-13برقراری رابطه مجاورت در شبکه های NBMA
2-14پیکربندی OSPF در شبکه های Frame Relay
2-15کاربرد OSPF در شبکه frame relay point-to-multipoint
2-16انواع روترهای OSPF
2-17انواع پیام در پروتکل OSPF
2-18کاربرد Ipv6 در پروتکل OSPF
2-19عملکرد OSPF در شبکه های IPv
2-20مقایسه OSPF V2 و OSPF V
2-21نحوه مسیریابی با پروتکل OSPF
فصل سوم طراحی و پیاده سازی مدل فازی OSPF
3-1مسیر یابی مبتنی بر کیفیت سرویس(QOS)
3-2اهداف مسیریابی کیفیت سرویس
3-3پروتکل LINK STATE و OSPF
3-4سیستم فازی پیشنهادی
3-5توابع عضویت و بانک قوانین
3-6شبیه سازی و ارزیابی عملکرد
فصل چهارم مسیر یابی چند منظوره
4-1مسیر یابی چند منظوره
4-2انتخاب مسیر چند منظوره
4-3پروتکل IGMP
4-4پروتکل CGMP
4-5جستجوی IGMP
4-6پروتکل مستقل مسیریابی چند منظوره
4-7PIM سبک متراکم
4-8PIM سبک پراکنده
4-9RP ثابت (Static RP)
4-10Auto-RP
4-11Anycast- RP
4-12آدرس های چند منظوره ذخیره
4-13مسیریابی هوشمند
منابع
پیشگفتار:
از بررسی و قضاوت در مورد تحقیقاتی که هم اکنون صورت می پذیرد می توان به این نتیجه رسید که مسیریابی در اینترنت جزء اکثر مواردی است که رغبت بدان هم چنان تنزل نیافته است. مخصوصا مسیریابی مبتنی بر کیفیت سرویس (QOS) در سالهای اخیرگواه صحت این ادعاست.
در طول دهه اخیر،اینترنت از پروژه های تحقیقاتی ارتباطات که دنیای ما را برای همیشه دچار تحول ساخته اند،فراتر رفته است.پیام های فوری،تلفنی ip،فیلم و موسقی های درخواستی،بانکداری؛تنها بخشی از کاربرد های فراوانی هستند که زندگی ما را راحتر کرده اند.اما تکنولوژی و فناوری که ما را قادر به استفاده از این امکانات می کند شبکه های کامپیوتری و نحوه ی ارتباط بین این شبکه ها می باشد.اینترنت که بزرگترین ابزار برای ارائه خدمات فوق می باشد از چندین هزار شبکه کوچک تشکیل شده است که برای برقراری ارتباط و تبادل اطلاعت بین این شبکه ها به یک شبکه گسترده دیگر نیاز دارد که backbone نامیده می شود، و دارای device های مختلف از جمله router است ،نحوه ی رد و بدل شدن پیام ها بین router ها اساس کار این backbone می باشد،ما به دلیل اهمیتی که این تکنیک ارسال و دریافت پیام از یک نتقطه به نقطه دیگر دارد روش های مختلف انجام این کار را بررسی می کنیم و در نهایت بهترین و مناسب ترین روش انجام کار را به صورت کامل بررسی می کنیم.
اساس آغاز یک پروژه نظریه فکر یا خواسته ای است که توسط شخص یا اشخاص یا سازمانی مطرح می شود.هدف از انجام این پروژه تحلیل و چگونگی کار پروتکل های مسیر یابی و مقایسه آنها و بررسی پروتکل OSPF به طور کامل و ارائه تکنیک های هوش مصنوعی برای بهبود کارایی این پروتکل است.
توضیحات ذیل درباره فصل های این پروژه است و ایده کلی از این پروژه را در اختیار شما قرار خواهد داد.
• فصل اول? تعریف کلی از مسیریاب و کاربرد آن در شبکه های کامپیوتری و معیار های مختلف برای یک الگوریتم مسیریابی ونحوه مسیریابی پروتکل IP به صورت ایستا را ارائه می دهد.
• فصل دوم? پروتکل مسیریابی OSPF و مزایای آن و چگونگی اجرای این الگوریتم در مسیریاب های سیسکو را بیان می کند.
• فصل سوم? طراحی و پیاده سازی مدل فازی الگوریتم OSPF و تجزیه و تحلیل این الگوریتم را بیان می کند.
• فصل چهارم?مسیریابی چند منظوره وچگونگی مسیریابی چند منظوره OSPF را توضیح می دهد.
وقتی که دانش و اطلاعات شخصی منظم نباشد هر چه که بیشتر بداند آشفته تر می شود.
(اسپنسر)
دانش محصول تحقیق تحقیق حاصل تلاش انسانهایی مصمم و با اراده است که بر این باورند بایستی وظیفه خود را به جامعه بشری ادا نمایند.و بدون شک بزرگان تحقیق و پژوهش در هر دانش همچو چراغی فروزان و راهنمایی دلسوز آیندگان جامعه خود را در کمال آرامش به سوی اهداف متعالی رهنمون می سازند.بنابراین بر خود می دانم بعنوان شاگردی بی ادعا اما علاقمند نهایت قدردانی و سپاسگذاری از همه پویندگان دانش کامپیوتر داشته باشم . و به ویژه دستان گرم و سخاوتمند استادان گرانقدر جناب آقای مهندس مصلحی وجناب آقای مهندس مطیعی را به گرمی بفشارم که در این راه از هیچ کمک و تلاشی دریغ ننمودند.
با این امید که در نقدی منصفانه قوت کار را محصول تلاش بزرگان این دانش تا به امروز?و ضعف آنرا حاصل تجربه اندک و بضاعت ناچیز علمی پژوهشگر بدانیم و از نظرات و پیشنهادات سازنده خود او را بی بهره نسازیم.
در پایان دست شما خواننده گرامی را بعنوان دوستی جدید می فشارم و بدین دوستی افتخار خواهم کرد.
یا رب از ابر هدایت برسان بارانی
پیشتر زآنکه چوگردی زمیان برخیزم
بخشی از منابع و مراجع پروژه دانلود پروژه آشنایی با مسیریابی و بررسی آن در word
مقاله مربوط به همایش ها:
[1] حسین کاری ،طراحی و پیاده سازی مدل فازی پروتکل مسیر یابی ospf ،سومین کنفرانس فناوری اطلاعات و دانش، 6 آذر 1386، دانشگاه فردوسی مشهد، 1387
کتاب ها:
[1] احسان ملکیان،اصول مهندسی اینترنت،چاپ شانزدهم،انتشارات تهران:نص،1388
[2] براین استوارت،راهنمای جامع CCNA BSCI ،ترجمه دکتر حسین محسن زاده،چاپ اول،آریا پژوه و موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی آموزگارمهر(انتشارات زوفا)،1387
[3] بیل پارکورست،مسیریابی گام اول،ترجمه علی مختار پور و نگار حمید سمیعی،چاپ اول ،انتشارات پندار پارس و با همکاری آریا پژوه،بهار 1387
[4] QOS Routing In Network With Inaccurate Information:Thepry and Alogrithms ‚ Roch A_Gueerin and Ariel Orda‚ In Proceeding of Infocom‚1997
وب سایت ها:
[1] وب سایت شرکت سیسکو ? www.cisco.com
[2] مقالات علمی و پژوهشی ? www.wikipedia.org
[3] جدیدترین آموزش های تجهیزات سیسکو? www.cisco.ded.ir
[4] آموزش سوئیچ و روتر? www.switch-routers.com
[5] آموزش دوره های تخصصی سیسکو www.cisco.parsfa.com

دانلود پروژه تحقیق استروئز در word
یکشنبه 95/5/17 2:13 صبح| | بدون نظر

دانلود پروژه تحقیق استروئز در word دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود پروژه تحقیق استروئز در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود پروژه تحقیق استروئز در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود پروژه تحقیق استروئز در word :
همودیالیز
هیپرپاراتیروئیدیسم ثانویه و اثرات آن بر روی استخوان، یکی از مهمترین مشکلات نارسائی مزمن کلیوی است. در مطالعه حاضر، رابطه سطح سرمی هورمون پاراتورمون را با سطح سرمی کلسیم، فسفر و آنزیم آلکالین فسفاتاز در مردان و زنان همودیالیزی، مورد مطالعه قرار گرفته است. این تحقیق توصیفی - تحلیلی به صورت مقطعی، بر روی 30 نفر از افراد همودیالیزی شهرستان زاهدان (16 مرد و 14 زن) با میانگین سنی 44 سال و مدت دیالیز 5 ماه تا 14سال (میانگین 30 ماه) صورت گرفت. آزمایشهای کلسیم، فسفر و آلکالین فسفاتاز در طی سه ماه متوالی مورد بررسی قرار گرفت. همچنین اندازهگیری میزان سرمی هورمون پاراتورمون در سومین ماه مورد ارزیابی قرار گرفت. با استفاده از نرمافزار SPSS و آمار توصیفی و تحلیلی، دادهها تجزیه و تحلیل شده و ارتباط آنها مورد بررسی قرار گرفت. یافتههای پژوهش نشان میدهد که زنان همودیالیزی بیشتر از مردان همودیالیزی، هورمون پاراتورمون و آنزیم آلکالین فسفاتاز ترشح میکنند در مورد یونهای معدنی کلسیم و فسفر، مردان همودیالیزی بیشتر از زنان همودیالیزی در محدوده مقادیر غیرطبیعی هستند. در افراد همودیالیزی، ضریب همبستگی بین هورمون پاراتورمون و آنزیم آلکالین فسفاتاز وجود داشت اما بین هورمون پاراتورمون با کلسیم و فسفر ارتباط معنیداری وجود نداشت در مردان، همبستگی بین هورمون پاراتورمون با فسفر و آنزیم آلکالین فسفاتاز وجود نداشت اما در مورد کلسیم معنیدار بود. در زنان همبستگی معنیدار نبود. در زنان همبستگی بین هورمون پاراتورمون و آنزیم آلکالین فسفاتاز وجود داشت اما در مورد کلسیم و فسفر این همبستگی معنیدار نبود. نتیجه اینکه هیپرپاراتیروئیدیسم ثانویه و اثرات آن بر روی استخوان در زنان همودیالیزی بیشتر از مردان همودیالیزی میباشد. هیپرپاراتیروئیدیسم ثانویه و اثرات آن بر روی استخوان، یکی از مهمترین مشکلات نارسائی مزمن کلیوی است. در مطالعه حاضر، رابطه سطح سرمی هورمون پاراتورمون را با سطح سرمی کلسیم، فسفر و آنزیم آلکالین فسفاتاز در مردان و زنان همودیالیزی، مورد مطالعه قرار گرفته است. این تحقیق توصیفی - تحلیلی به صورت مقطعی، بر روی 30 نفر از افراد همودیالیزی شهرستان زاهدان (16 مرد و 14 زن) با میانگین سنی 44 سال و مدت دیالیز 5 ماه تا 14سال (میانگین 30 ماه) صورت گرفت. آزمایشهای کلسیم، فسفر و آلکالین فسفاتاز در طی سه ماه متوالی مورد بررسی قرار گرفت. همچنین اندازهگیری میزان سرمی هورمون پاراتورمون در سومین ماه مورد ارزیابی قرار گرفت. با استفاده از نرمافزار SPSS و آمار توصیفی و تحلیلی، دادهها تجزیه و تحلیل شده و ارتباط آنها مورد بررسی قرار گرفت. یافتههای پژوهش نشان میدهد که زنان همودیالیزی بیشتر از مردان همودیالیزی، هورمون پاراتورمون و آنزیم آلکالین فسفاتاز ترشح میکنند در مورد یونهای معدنی کلسیم و فسفر، مردان همودیالیزی بیشتر از زنان همودیالیزی در محدوده مقادیر غیرطبیعی هستند. در افراد همودیالیزی، ضریب همبستگی بین هورمون پاراتورمون و آنزیم آلکالین فسفاتاز وجود داشت اما بین هورمون پاراتورمون با کلسیم و فسفر ارتباط معنیداری وجود نداشت در مردان، همبستگی بین هورمون پاراتورمون با فسفر و آنزیم آلکالین فسفاتاز وجود نداشت اما در مورد کلسیم معنیدار بود. در زنان همبستگی معنیدار نبود. در زنان همبستگی بین هورمون پاراتورمون و آنزیم آلکالین فسفاتاز وجود داشت اما در مورد کلسیم و فسفر این همبستگی معنیدار نبود. نتیجه اینکه هیپرپاراتیروئیدیسم ثانویه و اثرات آن بر روی استخوان در زنان همودیالیزی بیشتر از مردان همودیالیزی میباشد.
پاراتورمون - CRP - همودیالیز
زمینه و هدف: پروتیین واکنشی زنجیره ای (CRP) فاکتور التهاب مزمن و زمینه ساز آترواسکلروز در بیماران همودیالیزی است. مطالعات جدید نشان می دهند که افزایش سطح پاراتورمون سالم در اورمی می تواند باعث اختلال در متابولیسم چربی ها شود و یکی از عواملی که باعث تشدید آترواسکلروزیس در بیماران همودیالیزی میشود، همین اختلالات چربی هاست. این مطالعه به بررسی ارتباط پروتیین واکنشی زنجیره ای با حساسیت زیاد و پاراتورمون هورمون سالم با ضخامت انتیما- مدیای کاروتید در بیماران همودیالیزی می پردازد. روش بررسی: در این مطالعه، سطح سرمی پروتیین واکنشی زنجیره ای با حساسیت زیاد، پاراتورمون هورمون سالم لیپوپروتیین آلفا، کلسترول، لیپوپروتیین با دانستیه بالا و پایین، کلسیم، فسفر و ضخامت انتیما- مدیای کاروتید 30 بیمار با نارسایی مزمن کلیه که تحت همودیالیز هستند، بررسی گردید. یافته ها: میانگین پروتیین واکنشی زنجیره ای با حساسیت زیاد (hs-CRP) در مردان 4.65 mg/dl و زنان 6.4 mg/dl، میانگین پاراتورمون هورمون سالم مردان 65.7 pg/dl و زنان 74.03 pg/dl بود. تفاوت معنی داری بین میانگین ضخامت انتیما- مدیای کاروتید راست و چپ بیماران دو جنس وجود نداشت (P>0.05). حال آنکه، رابطه مثبت و محکمی بین پروتیین واکنشی زنجیره ای با حساسیت زیاد، پاراتورمون هورمون سالم و ضخامت سالم و ضخامت انتیما- مدیای کاروتید بیماران همودیالیزی وجود دارد (P<0.001). نتیجه گیری: با توجه به یافته ها می توان نتیجه گرفت که به خصوص با استفاده از پروتئین واکنشی زنجیره ای، آترواسکلروزیس در بیماران دیالیزی زودتر تشخیص داده می شود، بنابراین، می توان از مرگ و میر این بیماران در اثر حوادث قلبی کاست
بررسی ارتباط پاراتورمون هورمون سالم (iPTH) و پروتیین واکنشی زنجیره ای با حساسیت زیاد (hs-CRP) با ضخامت انتیما - مدیای کاروتید در بیماران همودیالیزی
عابدی آذر سیما*,سادین محمدرضا,ارگانی حسن,طرزمنی محمدکاظم
* گروه داخلی، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تبریز

غیرآرشیویها
-
مقاله بررسی عوامل موثر بر روی کارایی کلکتورهای خورشیدی مشبک تحت
مقاله تغییرات شاخصهای تنسنجی و لیپیدهای سرم بر حسب نمایهی تودهی
مقاله رایگان مختصری از فعالیت صندوق ضمانت صادرات تحت word
مقاله میراکردن نواسانات بین ناحیه ای با استفاده از سیگنال محلی د
مقاله Classification of damage modes in composites by using prin
مقاله استفاده از رویکرد تلفیقی تحلیل سلسله مراتبی و تاپسیس در مک
[عناوین آرشیوشده]