سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله تاثیر سم زنبور عسل بر رمیلینه شدن در رتهای ویستار دمیلینه

پنج شنبه 95/8/6 5:41 صبح| | نظر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تاثیر سم زنبور عسل بر رمیلینه شدن در رتهای ویستار دمیلینه شده با اتیدیوم بروماید تحت word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سم زنبور عسل بر رمیلینه شدن در رتهای ویستار دمیلینه شده با اتیدیوم بروماید تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سم زنبور عسل بر رمیلینه شدن در رتهای ویستار دمیلینه شده با اتیدیوم بروماید تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سم زنبور عسل بر رمیلینه شدن در رتهای ویستار دمیلینه شده با اتیدیوم بروماید تحت word :

مقاله تاثیر سم زنبور عسل بر رمیلینه شدن در رتهای ویستار دمیلینه شده با اتیدیوم بروماید تحت word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1388 در زیست شناسی ایران از صفحه 566 تا 573 منتشر شده است.
نام: تاثیر سم زنبور عسل بر رمیلینه شدن در رتهای ویستار دمیلینه شده با اتیدیوم بروماید
این مقاله دارای 8 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مولتیپل اسکلروزیس
مقاله اتیدیوم بروماید
مقاله تخریب میلین
مقاله میلین سازی
مقاله زهر زنبور عسل

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مولتیپل اسکلروزیس (MS) یکی از بیماریهای التهابی مزمن تخریب میلین در سیستم عصبی مرکزی (CNS) است. تخریب میلین یک مشخصه کلاسیک بیماریMS می باشد. تخریب شیمیایی میلین بوسیله اتیدیوم بروماید یکی از متداول ترین مدلهای کاربردی برای کشف ظرفیت جبرانی CNS است. در این تحقیق دخالت الیگودندروسیت های بالغ در ترمیم میلین پس از القا با اتیدیوم بروماید در ساقه مغز رتهای ویستار مورد بررسی قرار گرفت و سپس تاثیر سم زنبور عسل (Bee Venom) بر ترمیم میلین مطالعه شد. تاکنون زنبور درمانی به طور گسترده ای علیه بیماریهای التهابی مانند MS مورد استفاده قرار گرفته است. اما مکانیسم دقیق آن تا به حال شناسایی نشده است. مطالعات پیشنهاد می کند که ترکیبات آلرژیکی اولیه سم زنبور عسل مانند هیستامین و فسفولیپاز A2 تولید اینترلوکین 10 را توسط سلولهای Th-2 القا کرده و تکثیر سلولهای T را سرکوب می کنند. مطالعات نشان می دهد که خواص ضد التهابی و ضد دردی سم زنبور عسل به فعالیت آدرنورسپتورو نوروترنسمیژن سروتونرژیک مربوط می شود. در این تحقیق30 رت ویستار نربالغ با وزن تقریبی250-200 گرمی استفاده شد. رتها به 4 گروه تقسیم شده و به همه گروهها ( به جز کنترل و شم) تزریق10 میکرولیتر اتیدیوم بروماید015 (EB) درصد و یا سالین 09 درصد به ترتیب به عنوان گروه تجربی و شم به ناحیه سیسترنا مگنا صورت گرفت. پس از 10- 8 روز بعد از تزریق EB، رتها در هر 3 گروه به طور تصادفی کشته و بافت ساقه مغزی برای پروسه هیستوتکنیک آماده شد و اثبات القا بیماری با استفاده از دو روش رنگ آمیزی لوکسال فست بلو و سولوکروم سیانین مورد بررسی قرار گرفت. پس از 13 روز از تزریق اتیدیوم بروماید، سم زنبورعسل به مدت10 روز به صورت درون صفاقی به همه گروهها تزریق شد. رتها در روزهای 9، 13 و 27 پس از تزریق اولیه کشته و ساقه مغز جمع آوری و جهت مطالعه میکروسکوپ نوری آماده شد. آنالیز آماری داده ها با استفاده از برنامه SPSS با روش ONE WAY ANOVA انجام گرفت و p<0.05 معنی دار تلقی شد. نتایج این تحقیق نشان می دهد BV یک تاثیر مثبت روی آکسونهایی که میلین خود را از دست داده اند در جهت ترمیم و تولید مجدد میلین داشته است. می توان نتیجه گیری کرد که سم زنبور با کاهش التهاب در مناطق آسیب دیده می تواند سبب تحریک مهاجرت سلولهای پروژنیتور الیگودندروسیت و افزایش میلین سازی در آکسونهای آسیب دیده گردد. مطالعات دقیق تر نیاز به بررسیهای مولکولی بیشتر با استفاده از تکنیک ایمنوهیستوشیمی بافت ساقه مغزی دارد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید