سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله مطالعه موردی رسوبات حاوی فلزات سنگین در حوضچه تزریق سیلاب

چهارشنبه 95/8/5 3:46 صبح| | نظر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مطالعه موردی رسوبات حاوی فلزات سنگین در حوضچه تزریق سیلاب شهری در شهر شیراز و بررسی مواد جاذب جهت بهبود کیفیت سیلاب در مقیاس پایلوت تحت word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه موردی رسوبات حاوی فلزات سنگین در حوضچه تزریق سیلاب شهری در شهر شیراز و بررسی مواد جاذب جهت بهبود کیفیت سیلاب در مقیاس پایلوت تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه موردی رسوبات حاوی فلزات سنگین در حوضچه تزریق سیلاب شهری در شهر شیراز و بررسی مواد جاذب جهت بهبود کیفیت سیلاب در مقیاس پایلوت تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه موردی رسوبات حاوی فلزات سنگین در حوضچه تزریق سیلاب شهری در شهر شیراز و بررسی مواد جاذب جهت بهبود کیفیت سیلاب در مقیاس پایلوت تحت word :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: دومین همایش تخصصی مهندسی محیط زیست

تعداد صفحات: 10

چکیده:

فلزات سنگین یکی از مهمترین آلودگیهای محیط زیست م حسوب شده که به دو صورت محلول و غیرمحلول در سیلابهای شهری و حوضچه های تزریق سیلاب شهری وجود دارد . [1] عناصرفلزی، بدلیل راحتی انتقال در زنجیره غذایی و تجمع در بافتهای مختلف، در میان آلاینده های آبی بسیارحائز اهمیت می باشند . تاثیرمخرب فلزات سنگین در از بین رفتن گونه های مختلف و جلوگیری از تنوع زیستی است . در این مقاله به بررسی وجود فلزات سنگین در رسوبات حوضچه تزریق سیلاب در منطقه دشتکوه سعدی در شهر شیراز پرداخته شده است . همچنین جهت کاهش آلودگی سیلاب و امکان ارتقای کیفیت سیلاب به شیوه جذب ، مواد جاذب ارزان قیم ت مثل انواع ذرات چوب ( خاک اره و خاک رنده ) ، خاکستر و ماسه در آزمایشهای ناپیوسته ) ) Batch Test بمنظورحذف فلزات سنگین موجود درسیلاب بررسی شده اند . نتایج این تحقیق بیانگر وجود فلزات سنگین روی، آهن و مس در رسوبات کف حوضچه مذبور و حرکت آن بسمت لایه های زیرین می باشد این درحالی است که قدرت جذب لایه های بالایی هنوز وجود دارد . همچنین جذب فلز روی بعنوان شاخص فلزات سنگین در سیلاب، توسط مواد جاذب در مقیاس پایلوت نشان میدهد در شرایطی نزدیک به واقعیت از نظر دما و pH می – توان حداکثر جذب را انتظار داشت . کاهش مواد محلول و مواد معلق در نمونه های واقعی سیلاب نیز نشان میدهد استفاده از ماده جاذب، کیفیت سیلاب را ارتقا می بخشد و جهت کاهش تجمع آلودگی در رسوبات حوضچه ها مناسب است .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید